Προκόπης Παυλόπουλος: Αδιανόητο να θέτει θέμα ανταλλαγής ο Ερντογάν (vid)

Προκόπης Παυλόπουλος: Αδιανόητο να θέτει θέμα ανταλλαγής ο Ερντογάν (vid)

Απρίλιος 22, 2018 - 14:00
5 σχόλια

ΠτΔ από Χρυσοβίτσι

Μήνυμα με αποδέκτη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον απόηχο των δηλώσεών του περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος από το Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 197η επέτειο του προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι και την ανακήρυξη της πρώτης πολιτικής και στρατιωτικής διοίκησης της Επανάστασης του 1821 στην Αρκαδία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ως «αδιανόητα και λυπηρά» τα όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος αναφορικά με το ζήτημα ανταλλαγής.

«Τα όσα υπονοούν κάποιοι και δυστυχώς ο Τούρκος πρόεδρος, εάν έχουν αποδοθεί σωστά αυτά τα οποία είπε, ότι τίθεται ζήτημα ανταλλαγής, διαμηνύουμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Όπως επίσης είναι πραγματικά λυπηρό να υπάρχει τέτοια σύγχυση, ανάμεσα σε στρατιωτικούς που κρατούνται όπως είπα αυθαιρέτως, και Τούρκους πολίτες, οι οποίοι έχουν πάρει πολιτικό άσυλο, σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Μία τέτοια σύγχυση σημαίνει άγνοια του Διεθνούς Δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας, η οποία είναι απαράδεκτη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «το προσκύνημα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη εδώ στην Παναγία, στο Χρυσοβίτσι, μας καθοδηγεί να μην λησμονάμε το αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η Ορθοδοξία και η Εκκλησία ήταν πάντα εμβληματικώς παρούσες στους αγώνες του λαού και του έθνους μας, για την υπεράσπιση της πατρίδας και της ελευθερίας».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προκόπης Παυλόπουλος: Αδιανόητο να θέτει θέμα ανταλλαγής ο Ερντογάν


5 Σχόλια

Ειναι αδιανόητο να στηρίζεις μαζί με το χοντρό τους αριστεροφασίστες έχεις ευθύνη ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Έχει τεράστια ευθύνη για τις θητείες και τα πεπραγμένα του στα υπουργεία που πέρασε καθώς και για την στήριξη του στον Τσίπρα που διέλυσε την χώρα. Άξιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ΔΕΝ τον ψήφισε.

Βέβαια εκ του ασφαλούς δεν το ψήφισε αφού θα τον έβγαζε η υπόλοιπη πλειοψηφία. Θεατρινισμοί και κοροιδία του πόπολου. Εάν όμως παιζόταν η εκλογή του θα τον ψήφιζε με χέρια και πόδια όπως ψήφισε τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ.

@Αλέξης - Ότι θέλεις γράφεις. Τι θα έχανε η Ν.Δ. αν δεν έβγαινε ο Παυλόπουλος ΠτΔ; Τίποτα. Ψήφισαν όλοι κατά συνείδηση. Και ο Κυριάκος δεν ψήφισε, γιατί ήξερε τι εκπροσωπεί ο Παυλόπουλος. Τότε ήταν άλλος πρόεδρος στη ΝΔ. Και ο Κυριάκος πήγε κόντρα και δικαιώθηκε από τους πολίτες. Φτάνει πια με τον κρατισμό και τα ρουσφέτια που διέλυσαν την χώρα. Φτάνει πια με το παλιό που εκπροσωπεί ο Σύριζα και οι υποστηρικτές του από όλα τα κόμματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.