Προκήρυξη Master League 2017

Προκήρυξη Master League 2017

Φεβρουάριος 21, 2018 - 09:07
0 σχόλια

Αυλαία στην τελευταία εσωτερική league του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Επόμενος σταθμός η Master league με τους καλύτερους και τις καλύτερες παίχτες και παίχτριες της ΑΕΚ Τρίπολης.

Ξεκινά από Τετάρτη 21/2 το τουρνουά Master league 2017. Πρόκειται για την συνέχεια της δεύτερης χρονιάς της tennisaektripolis_leaguetour.

Η σειρά tennisaektripolis_leaguetour είναι μια σειρά τουρνουά συλλογής πόντων που ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσα στο 2017. Οι τέσσερις πρώτοι παίχτες με την μεγαλύτερη βαθμολογία αγωνίζονται με τους τέσσερις καλύτερους παίχτες της αγωνιστικής ομάδας των juniors το 2017 με σύστημα ομίλων Masters, σύμφωνα με τα πρότυπα της itf.

Οι νικητές θα βραβευτούν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης που θα γίνει στα μέσα Μαρτίου.

 

Ανακοινώνονται από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων #tennisaektripolisleaguetour_2017 οι βαθμολογίες, όπως έχουν διαμορφωθεί μετά και την τέταρτη tennisaektripolisleaguetour_2017  στην κατηγορία των ανδρών και των γυναικών .

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις βαθμολογίες.

 

Στα αποτελέσματα της league 4 την πρώτη θέση στις γυναίκες beginners  κατέκτησε η Λαμπρινή Δαριώτη με δεύτερη την Μανιάτη Παναγιώτα και στην 3η θέση τις Ξενοδημητροπούλου Θεοδώρα και Βλάχου Γαρυφαλλιά. Στους άνδρες beginners πρώτος αναδείχτηκε ο Δελής Παύλος με δεύτερο τον Πανσεληνά Στυλιανό και στην 3η θέση τους Μπαρουξή Παναγιώτη και Ζαχαρόπουλο Γιάννη. Στην league των προχωρημένων γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβε η Προδρόμου Άννα με δεύτερη την Παπαηλίου Βάσια και τρίτες τις Καρτσάκη Έρη και Τζίάρου Νέλη. Στους προχωρημένους άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Καραναγνώστης Κων/νος με δεύτερο τον Φιλιππόπουλο Δημήτρη και τρίτους τους Μανιάτη Θύμιο και Σωτηριάδη Κυριάκο. Οι απονομές έγιναν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ενηλίκων μελών του ομίλου μας από τον έφορο του τμήματος τον κ. Κοσμίδη Σωκράτη.

Για περισσότερες Φωτογραφίες από τις απονομές ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε όλους σας για την συμμετοχή σας και δίνουμε ραντεβού τόσο για την Master  league, όσο και για την league1  του 2018 στις αρχές Μαρτίου.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.