Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός της Περιφέρειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός της Περιφέρειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Μάρτιος 27, 2015 - 08:39
7 σχόλια

«Η Τρίπολη έχει ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή»

Όπως είχε ανακοινωθεί και στη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου «τρέχει» για ακόμα μία φορά το θέμα των απορριμμάτων με συνεδριάσεις και επαφές οι οποίες έχουν να κάνουν με τη προγραμματική σύμβαση που έχει υπογράψει η Περιφέρεια με τον Δήμο Τρίπολης, προκειμένου να φύγουν οι όγκοι των απορριμμάτων από τον δήμο και να μην τίθεται πλέον σε κίνδυνο η υγεία των κατοίκων.

«Η Τρίπολη έχει ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κυρία Νικολάκου, και υπογράμμισε ότι «η Περιφέρεια δρα άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση, όπως και η έκτακτη ανάγκη το επιβάλλει».

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου αναρτήθηκε στο Πρόγραμμα Διαύγεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου η διακήρυξη για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων», προϋπολογισμού δαπάνης 305.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό μεταξύ περιορισμένου αριθμού προσκαλούμενων επιχειρήσεων, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη αναδόχου για τη σύναψη σύμβασης.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία της διεύθυνες τεχνικών έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών ορίζεται η 6η Απριλίου 2015, ημέρα Δεύτερα και 12:00.

Δείτε ΕΔΩ ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του διαγωνισμού.


7 Σχόλια

«η Περιφέρεια δρα άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση, όπως και η έκτακτη ανάγκη το επιβάλλει» μετά από 7 μήνες, Γεια σου "μυθική" περιφέρεια με την αμεσότητά σου. Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν αυτοί οι άνθρωποι είναι για γέλια ή για γιαούρτια... Υ.Γ. τείνω να καταλήξω στην δεύτερη επιλογή.

Η ανάρτηση της διακήρυξης στη διαύγεια στις 26 Μαρτίου και ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών η 6η Απριλίου, είναι άμεση δράση χωρίς καμία καθυστέρηση όπως η έκτακτη ανάγκη το επιβάλλει κ. Νικολάκου; Πότε ανακοίνωσε ο κ. Τατούλης ότι αναλαμβάνει να καθαρίσει την πόλη από τα σκουπίδια;

Αλήθεια ο δεματοποιητής του τότε Περιφερειάρχη Αγγελόπουλου που είχε πληρωθεί με λεφτά του Ελληνικού λαού ως προσωρινή λύση τι έγινε κύριε Τατούλη? Ο Σμυρνιώτης γιατί ποτέ δεν έκανε αίτηση αναστολής κατά της απόφασης για τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα του πλατώματος και άνοιξε νέα χωματερή Ο Τσιαμούλος που έκλεισε το πλάτωμα που τότε ήταν στην παράταξη Παυλή γιατί δεν μιλάει που τώρα το σκουπίδι αφορά όλη την πόλη ? Ο Παυλής γιατί δεν βρήκε την λύση σε 48 ώρες όπως είχε πει? Γιατί δεν προχώρησε σε τακτική δικάσιμο για να για να πάρει πάλι το πλάτωμα και να ρίξει εκεί τα σκουπίδια ? Ας ερχόταν ο εισαγγελέας να του κάνει μήνυση θα γινόταν και ήρωας . Αλλά οι ήρωες έχουν εκλείψει , οι ηγέτες πρέπει να υπηρετούν τον λαό με οποιοδήποτε κόστος αλλά εδώ βλέπω να υπηρετούν την τσέπη τους . Αλήθεια τι λέει για όλα αυτά η ο Τάσος< η Ζωή Κωνσταντοπούλου> του δημοτικού μας συμβουλίου?

Τι να πρωτοκάνει ο κος Περιφερειάρχης στα τέσσερα χρόνια θητείας του; 1. Να φτιάξει τον δρόμο Τρίπολης – Άστρους με τις έμπειρες υπηρεσίες του ; 2. Να αντιμετωπίσει την έκτακτη ανάγκη όταν έπεσε η γέφυρα στον υπό κατασκευή δρόμο, με τις έμπειρες υπηρεσίες του ; 3. Να προβάλει την Περιφέρεια σε όλο τον κόσμο με συνεχόμενα ταξίδια (ας είναι καλά το ΕΣΠΑ) ; 4. Να αποκαταστήσει τους ΧΑΔΑ της περιφέρειας, με τις έμπειρες υπηρεσίες του ; 5. Να αντιμετωπίσει την έκτακτη ανάγκη των σκουπιδιών σε όλη την περιφέρεια, αφού αν όλες οι πόλεις και τα χωριά της Περιφέρειας σε ανεξέλεγκτους ΧΑΔΑ ρίχνουν τα σκουπίδια τους ; 6. ή να ασχοληθεί με τα σκουπίδια της Τρίπολης ; Κορμί είναι αυτό θα λιώσει που έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας !!!! Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ

@ 9:44 Πολύ ωραία τα λές ελπίζεις σε απαντήσεις.Δεν νομίζω. Πάντως έχω διαπιστώσει όλον τούτο τον καιρό ότι όλοι όσοι αναφέρθηκαν στο σχόλιό σου είναι για το κάρο Του ΜΠΑΤΖΑΚΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.