Προκαλούν οι Γερμανοί (videos)

Προκαλούν οι Γερμανοί (videos)

Ιούνιος 20, 2012 - 09:44
3 σχόλια

Συνεχίζουν τις προκλήσεις τα γερμανικά ΜΜΕ ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής.

 «Οι Έλληνες νομίζουν πως θα πάρουν εκδίκηση για την κατάντια τους»,  έγραφε  η Γερμανική εφημερίδα BILD  για να συνεχίσει το Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD με αναφορά στους  Έλληνες φιλάθλους  «αντί να βρίσκονται στη χώρα τους που περνά δύσκολες ώρες, εκείνοι προτιμούν να το διασκεδάζουν στην Πολωνία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης το κανάλι ARD προέβαλε ένα βίντεο-ντροπή, στο οποίο παρομοιάζει τον Γιώργο Καραγκούνη με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ταινία Ανάλυσέ το.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/j4OD8mQomn8

youtube://v/fxzxmGs5tEM


3 Σχόλια

Δείχνει μικροπρέπεια να μπούμε σε παιχνίδι "προκλήσεις" επίσης αυτό το συναντάμε από χώρες τύπου Σκοπια και Τουρκιά είμαστε στο επίπεδο αυτό? Για αυτό λοιπόν δεν χρειάζεται αυτός ο ντόρος να συνεχίσει.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΤΟΥ? ΚΥΡΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ