Πρωινό κυκλοφοριακό χάος στην Τρίπολη

Πρωινό κυκλοφοριακό χάος στην Τρίπολη

Νοέμβριος 28, 2014 - 10:06
2 σχόλια

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο στις κεντρικές οδούς και στις πλατείες της Τρίπολης είναι πια καθημερινό φαινόμενο που αντί να μειώνεται επιδεινώνεται κυρίως επειδή οι περισσότεροι επιλέγουν το αυτοκίνητο για να κινηθούν στο κέντρο της Τρίπολης. Τις τελευταίες  μέρες εξαιτίας της βροχής  η κατάσταση έχει γίνει αφόρητή ιδιαίτερα στις πλατείες Αγίου Βασιλείου και Κολοκοτρώνη, με τα οχήματα να είναι ακινητοποιημένα για αρκετή ώρα.

Το μποτιλιάρισμα φέρνει εκνευρισμό και ο εκνευρισμός φέρνει ηχορύπανση με τους οδηγούς να μην αφήνουν το χέρι τους από την κόρνα του οχήματος.

Τις πρωινές ώρες όσοι κινούνται στο κέντρο της Τρίπολης ειδικά τα πρωινά υποφέρουν,  καθώς μένουν ακινητοποιημένοι, σπαταλούν περισσότερη βενζίνη και δεν βρίσκουν πουθενά να σταθμεύσουν το όχημα τους.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Aπό τότε που ο Παυλής έκλεισε τα parking , έγινε το μπάχαλο σε όλη την πόλη. Οι δημότες παρκάρουν όπου να είναι και δημιουργείται καθημερινά κομφούζιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.