Πρώην Αστεριανοί επιστρέφουν ως αντίπαλοι στην Τρίπολη με την Λαμία

Πρώην Αστεριανοί επιστρέφουν ως αντίπαλοι στην Τρίπολη με την Λαμία

Μάρτιος 15, 2019 - 12:18
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (17/3, 17:15) θα υποδεχθεί στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Λαμία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Έξι πρώην κιτρινομπλέ επιστρέφουν στην Τρίπολη και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αρκαδική ομάδα σε ένα παιχνίδι με την δική του σημασία και για τον Αστέρα αλλά και για την Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της Λαμίας Μάκης Χάβος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης αλλά και οι Χερόνιμο Μπαράλες, Φακούντο Μπερτόλιο, Γιώργος Μπαντής και Ελίνι Δημούτσος αναμένεται να επιστρέψουν ως αντίπαλοι.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη επί της Λαμίας σε επίπεδο Super League στην έδρα του καθώς την περσινή χρονιά η ομάδα της Φθοιώτιδας είχε φύγει με το διπλό από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.