Προχωρούν τα 2 νέα ξενοδοχεία στην Costa Navarino – Πάνω από 2.500 κλίνες συνολικά

Προχωρούν τα 2 νέα ξενοδοχεία στην Costa Navarino – Πάνω από 2.500 κλίνες συνολικά

Σεπτέμβριος 08, 2019 - 09:16
27 σχόλια

Σε κατασκευαστικό οργασμό βρίσκεται η ΤΕΜΕΣ, καθώς προχωρούν ολοταχώς τα 2 νέα ξενοδοχεία και τα 2 νέα γήπεδα γκολφ, που θα λειτουργήσουν το 2021.

Με την ολοκλήρωση των 2 νέων ξενοδοχείων στην Γιάλοβα, το συγκρότημα της Costa Navarino θα έχει δυναμικότητα μεγαλύτερη των 2.500 κλινών, ενώ τα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή, έχουν έναν προϋπολογισμό της τάξης των 150 εκατ. ευρώ.

Πιο αναλυτικά, αυτή τη στιγμή προχωρούν στην Costa Navarino:

  • ξενοδοχείο Navarino Bay, 99 σουιτών που θα λειτουργήσει το 2021
  • ξενοδοχείο Navarino Waterfront, στην Γιάλοβα, 278 δωματίων που θα λειτουργήσει το 2021
  • δύο νέα γήπεδα γκολφ

Ακόμη, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή των πρώτων βιλλών εντός του Costa Navarino, που απευθύνονται σε πολύ υψηλό εισοδηματικό κοινό, σε σύνολο 250, που προβλέπει ο στρατηγικός σχεδιασμός.

Το συγκρότημα Navarino Bay θα δημιουργηθεί σε έκταση 200 περίπου στρ. με προϋπολογισμό 70-80 εκ. ευρώ ενώ το Navarino Waterfront σε έκταση 150 στρ. και προϋπολογισμό 80 εκ. ευρώ.

Το Navarino Bay πήρε άδεια για έναρξη εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Θα περιλαμβάνει 51 σουίτες και 48 βίλες με πισίνες και γήπεδο γκολφ. Θα έχει συνολικά 320 κλίνες, ενώ θα εμπλουτιστεί με υποδομές όπως Spa και Beach club.

Το Navarino Waterfront Hotel πήρε άδεια έναρξης εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και θα είναι ένα resort 5 αστέρων με μια παραθαλάσσια αγορά κατά το πρότυπο παράκτιας κωμόπολης με επιλογές για φαγητό, αγορές και διασκέδαση. H πολυτελής μονάδα στον οικισμό Κάτω Γιάλοβας θα αναπτυχθεί σε έκταση 150 στρεμμάτων. Το εμβαδόν δόμησης των κτιρίων θα ανέλθει σε 32.262 τ.μ. έναντι επιτρεπόμενου μεγέθους 53.641 τ.μ. Επίσης, θα δημιουργηθεί πάρκινγκ για τις ανάγκες στάθμευσης 768 οχημάτων.

Και τα δύο ξενοδοχεία θα έχουν εκπληκτική θέα στο Ναβαρίνο και την Σφακτηρία για την οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα ηλεκτροφωτιστεί και θα προσδίδει ιδιαίτερο νυχτερινό χρώμα στην περιοχή. Το ίδιο και το νησάκι Χελωνάκι με το μνημείο των Αγγλων πεσόντων ενώ ιδιαίτερα πρέπει να μελετηθεί και η ανάδειξη της θέας του Νιόκαστρου κυρίως με διευθέτηση των δένδρων.

Και τρίτη μονάδα

Ακόμη, στην φάση του τελικού σχεδιασμού, βρίσκεται το συγκρότημα Navarino Blue (με 1,2 ή 3 ξενοδοχεία), συνολικής δυναμικότητας 500 δωματίων, ultra all inclusive, στον κόλπο της Καλαμάτας, στην τοποθεσία Ριζοβούνι, για το οποίο σύντομα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες έναρξης κατασκευής.

Από το gargalianoionline.gr


27 Σχόλια

Τσιμεντο να γίνουν όλες οι παραλίες. Για την "Ανάπτυξη " !!!!!!!!! Η καταστροφή των παραλιων ονομάζεται ανάπτυξη. Πως δεν το σκέφτηκε ο προθυπουργατας μας.: Και μεε το Εμπόριο ναρκωτικών θα υπάρξει ανάπτυξη.

@15:02 - Ξενοδοχεία χτίζουν που απευθύνονται σε πολύ μεγάλα πορτοφόλια, κατά 90% σε ξένους. Τρελά λεφτά φέρνει αυτό στην χώρα μας. Πολλές θέσεις εργασίας, τεράστια έσοδα σε όλη την Μεσσηνία. Τι σχέση έχει αυτό με τις παραλίες; Η παραλία μπροστά από το Costa Navarino είναι τεράστια και ακόμα και με τα καινούρια ξενοδοχεία κατά 60-70% παραμένει ανεκμετάλλευτη. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με εμπόριο ναρκωτικών; Έλεος με τις καμένες αριστερές αντιλήψεις που το μόνο που προσφέρουν στην χώρα είναι κακομοιριά και φτώχεια.

Παύλο δεν ξέρεις τι γράφεις ,άφησε σε παρακαλώ την προπαγάνδα σου ,κοίταξε πρώτα ποιοι δουλεύουν στο costa navarino ,που πηγαίνουν τα λεφτά από την Starwood που το έχει ,και σταματά να κανείς το μαύρο άσπρο !Και να πας να βρεις τους κατοίκους του Πετροχωριου και της Γιαλοβας για να σου πουν ποσό αυξήθηκαν τα εισοδήματα τους με την μεγάλη αυτή επένδυση !

Το costa navarino μπήκε στον αναπτυξιακό νόμο ,κατασκευάστηκε όλο επιδοτούμενο ,οι πλειοψηφία των εργατών ήταν από το Πακιστάν ,οι μόνοι κερδισμένοι ήταν οι εργολάβοι των χωματουργικών που είχαν αρκετή δουλειά ,τώρα που λειτουργεί φέρνουν φοιτητές τουριστικών σχολών από την Ανατολική Ευρώπη με μισθό 250€ το μήνα και μένουν στα υπόγεια !Οι ντόπιοι δεν κάθισαν για εργασία εκεί λόγω των νταχαου συνθηκών !

@Δεητζης - Έχω πάει στην Γιάλοβα, είδα με τα μάτια μου και άκουσα με τα αυτιά μου τι γίνεται εκεί. Χαμός από τουρίστες, Απρίλιο με Νοέμβριο. Η ανάπτυξη που έχει η περιοχή και η υπεραξία που έχουν πάρει τα οικόπεδά τους, δεν τα είχαν φανταστεί ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Μάλλον εσύ δεν έχεις πάει ποτέ. Σου έχουν πει για τα λεφτά που πλήρωσε το costa navarino για να αγοράσει εκτάσεις που τις είχαν μόνο για ελιές και γίδια; Λεφτά που δεν θα τα έβλεπαν σε 10 ζωές. Τουρισμός το ίδιο. Τι άλλο θέλεις;

@22:09 - Ξέρω τι είναι (και η κόρη μου που είναι 5 ξέρει τι είναι) και δεν θα πήγαινα ποτέ, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος διακοπών. Πήγαινε στην Γιάλοβα, στην Μαραθόπολη, στην Πύλο και ρώτα τους αν έχουν τουρισμό από αυτούς που μένουν στο Costa Navarino. Πήγαινε και ρώτα τους, τι τουρίστες είχαν πριν το Costa Navarino και μετά. Τι τουριστική περίοδο είχαν πριν το Costa Navarino και πόση τώρα. Φαντάζομαι τις ίδιες ακριβώς μπαρούφες θα μου γράψετε για οποιαδήποτε μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα. Για την Cosco, το Ελληνικό, τον Αστέρα Βουλιαγμένης, κτλ. κτλ. Με αυτά τα μυαλά χρεοκοπήσαμε...

Για πες μας ρε λεβέντη ᾽᾽Δεητζή᾽᾽ να μάθουμε και μείς... Πρόσεξε όμως τι θα πεις... μόνο facts και όχι αριστερή λάσπη.

Πες μας λοιπόν πέρα από αυτούς τους λίγους και τυχερούς που τους αγόρασε τις εκτάσεις τι τρέλα φράγκα έπεσαν στην Μεσσηνία !Το χρήμα το πήραν και πάλι λίγοι Παύλο Λουκουμά

Αφού ρε Παύλο ξέρεις τι είναι τα all inclusive που στα ελληνικά είναι πλήρης διατροφής ,και έιναι όλοι μέσα με το βραχιολάκι και τρωνε πίνουν και βγαίνουν έξω και βγάζουν μόνο φωτογραφίες για πες μας ρε Τιτανομεγιστε Παύλο τι χρήματα αφήνουν στην γύρω περιοχή !Μην ξεχνάμε ότι λαχανικά ,κρέατα, ποτά, πολλές φορές τα εισάγουν κατευθείαν από το εξωτερικό και δεν απευθύνονται σε ντόπιους προμηθευτές ,επειδή από μικρό παιδί τα καλοκαίρια πήγαινα στην περιοχή σε πληροφορώ ότι τουρισμός υπήρχε και πριν το costa navarino ,τώρα ότι πλήρωσε στους ντόπιους για να χτίσει λογικό και αυτονόητο

Τι θέτε ρε, ο ρόλος μας στον διεθνή καταμερισμό απασχόλησης (όχι εργασίας) είναι να κάνουμε τα γκαρσόνια. ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ! Αν θέτε να φάτε, δουλέψτε γκαρσόνια, η κτηνοτροφία και η γεωργία στην Ελλάδα πέθαναν. Άντε πια, τεμπέληδες. Δείτε πώς ζουν οι προηγμένοι.

Για το Ελληνικό που θα είναι μεγάλη επένδυση γιατί δεν έχει αρχίσει ακόμα ;Γιατί στοιβάξαν του λάθρο πρόσφυγες μέσα στα ολυμπιακά ακίνητα ;Μήπως για να υποβαθμιστεί η περιοχή και να αγοράσουν τζάμπα όπως έκανα και με την Ομόνοια οι ξένες εταιρίες ;Και τώρα εντελώς τυχαία ο Χρυσοχοΐδης καθαρίζει το κέντρο !Αστο Παύλο μην το ψάχνεις !

Mπήραν και τα τρολ και το ξεφτίλισαν το θέμα !Εγω φταίω που πάω να γεμίσω το κεφάλι στον κάθε Σκορδά γραφικό λουκουμά !!Αντε γεια ρεεεε

Εσυ 16:22 είσαι για κλάματα !! Γκλιτς boy ,κουβαλάς και στην καφετέρια την Γκλίτσα ;;;

Οι ψηφοφόροι του Τσίπρα δεν ψάχνουν δουλειά αλλά άκοπα λεφτά. Ξέρουν τι προσόντα έχουν και πως μόνο στο δημόσιο μπορούν να τα κρύψουν.

Είστε για κλάματα εδώ μέσα οι περισσότεροι ,για όλα έχετε τον τελευταίο λόγο ! Βαφτίζετε τον καθένα Συριζαίο ,Νεοδημοκράτη ,να είχαμε να λέγαμε !Καποιοι έγραψαν με επιχειρήματα για το costa navarino ότι δεν είναι και τόσο κερδισμένη η Μεσσηνία και βγήκατε κάποιοι και γράψατε τις τρελές σας ,μήπως ρε μάγκες η Τρίπολη βγήκε κερδισμένη και από την ήλιοσφαιρα και δεν το ξέρουμε ;Δεν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ μέσα γιατί είναι σαν να μιλάω στον τοίχο !Αντε γεια σας άντε γεια σας πιείτε και κανά φραπέ γιατί μόνο έτσι περνάει η μπογιά σας !!!

Το διάβασα και αυτό. Ότι το Costa Navarino είναι περίπτωση all inclusive με βραχιολάκια!!! Ότι στο Costa Navarino δουλεύουν Πακιστανοί, προφανώς στην ρεσεψιόν φαντάζομαι. Επίσης το Costa Navarino δεν έβαλε φράγκο, τα πήρε όλα από τον αναπτυξιακό νόμο. Μάλιστα αυτοί που δουλεύουν στο Costa Navarino, εκτός από Πακιστανοί είναι και φοιτητές από την ανατολική Ευρώπη που ζούνε στα υπόγεια του. Η περιοχή γύρω από το Costa Navarino είχε τον ίδιο τουρισμό πριν από αυτό...Παίδες, απλά τα πράγματα. Όταν έχεις μάθε στην αργομισθία το μυαλό καίγεται. Νομίζετε ότι όλοι έχουν τα δικά σας, τεμπέλικα, μυαλά;

Σιγά ρε Παύλο μην έχεις 5 χρόνων παιδί !Τα παιδιά στην ηλικία αυτή κρατούν τον γονέα απασχολημένο και δεν έχουν οι γονείς χρόνο για παπαρολογια στο διαδίκτυο !Οποτε άλλου τα ψέμματα σου μπακουρα και παντογνώστη ,εσυ έχεις τον χρόνο και απαντάς στον καθένα προσωπικά ,αν είχες μικρό παιδί θα έτρεχες όλη την ώρα !

Σήμερα, λειτουργεί το πρώτο τουριστικό συγκρότημα Navarino Dunes και Bay, που περιλαμβάνει δύο ξενοδοχειακές μονάδες και αθλητικές εγκαταστάσεις, που διαχειρίζεται η διεθνής αλυσίδα Starwood Hotels & Resorts, αλλά το συνολικό project περιλαμβάνει την ανάπτυξη και άλλων δύο συγκροτημάτων, των Navarino Blue και Navarino Hills, που προγραμματίζονται σε ορίζοντα πενταετίας. Το μεγάλο στοίχημα όμως του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου είναι η δημιουργία, μέχρι το 2013, του πρώτου υπόσκαφου ξενοδοχείου στον κόσμο, στο Navarino Bay. Που πάνε τα λεφτά οέο ;ΣυριζοΝδτες !!Πηγαιντε για συνέντευξη τυροβλάχοι

Μαγκες η μεγαλύτερη επένδυση ήταν η Ολυμπιάδα ,τώρα τουρισμός λιμάνια και πράσινα άλογα τι να λέει !Τριπολη πρωτεύουσα της Νότιας Ευρώπης ,μουσεία ,αξιοθέατα τέλειο σχέδιο πόλης ,θα φτιάξει και τραμ ο Δήμαρχος αλλά Λισαβώνα ,πλατείες αλλά Βαρκελώνη και εμπορικό κέντρο αλλά Μιλανο ,με την Μεσσηνία θα ασχοληθούμε και τα οράματα του Παύλου του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ

Παύλο μπετοβλακα ο πόνος σε έπιασε γιατί είχε γίνει επι Κωτσάκη Καραμανλή ,και σαν γνήσιο κομματόσκυλο προωθεις ότι έκανε το κόμμα ,α ρε τεμπελοχανα που λες τους άλλους αργόμισθους για να καλύψεις το κοπριτιλικι σου , ρε ουστττττ

"Ανάπτυξη", "επενδύσεις". Ρε Παύλο εξήγησέ μας, η χώρα περιμένει τους επενδυτές, τι επενδύουν όμως; Στο Ελληνικό π.χ. παίρνουν κεφάλαια δανεικά από τις τράπεζες, έτσι ξέρω κι εγώ να επενδύω αλλά εμένα δεν με δανείζουν. Πού είναι το πρόβλημα, αν αλλάξω επώνυμο και το κάνω Λάτσης θα 'χω ελπίδες;

Είναι λυπηρό στην Τρίπολη με τα Αγία και επαναστατικά χώματα να την κατοικούν δουλοπρεπείς και σφουγκοκωλαριοι σαν τον Παύλο ,τον observer , και άλλοι υπέρ των λαμόγιων και των πολιτικαντηδων ; ,είστε είλωτες σκλάβοι εσείς ,σκλάβοι και τα παιδιά σας ,θα πηγαίνετε μια ζωή έρποντας και γλύφοντας στα αφεντικά σας και θα είστε σαν τα κάρβουνα οποίος σας ακουμπάει η καίγεται η λερώνεται ,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.