Προχωρεί η ίδρυση πολυχώρου μνήμης Γρ. Λαμπράκη στην Τεγέα

Προχωρεί η ίδρυση πολυχώρου μνήμης Γρ. Λαμπράκη στην Τεγέα

Οκτώβριος 19, 2018 - 12:21
0 σχόλια

Στα τέλη Αυγούστου του 2018, το Δημοτικό Συμβούλιο, όχι χωρίς αντιρρήσεις από την αντιπολίτευση, υπερψήφισε την πρόταση, της οποίας εισηγητής ήταν ο κ. Δημήτρης Βόσνος, ο οποίος σήμερα έχει διαγραφεί από την παράταξη Παυλή, για την υποβολή πότασης για την ίδρυση πολυχώρου μνήμης και μελέτης του έργου του Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τεγέα.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

Το ποσό που θα διεκδικήσει ο Δήμος Τρίπολης είναι 184.140 ευρώ και ο τέως δήμαρχος Τεγέας κ. Δημήτρης Βόσνος είχε επισημάνει στην εισήγησή του ότι ο συγκεκριμένος πολυχώρος που σχεδιάζεται, είναι ένα πολύ μικρό έργο προς τιμήν του Γρηγόρη Λαμπράκη και της προσφοράς του στον τόπο (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με το χρηματικό ένταλμα που δημοσιεύει ο Δήμος Τρίπολης στη Διαύγεια (δείτε ΕΔΩ), αμοιβή ύψους 10.000 ευρώ θα λάβει ο τεχνικός σύμβουλος ο οποίος θα βοηθήσει τον Δήμο Τριπολης να συντάξει την υποβολή της πρότασης.

Συνεπώς, η υποβολή της πρότασης προχωρεί.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.