Προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού Λεωνιδίου

Προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού Λεωνιδίου

Αύγουστος 28, 2014 - 16:12
0 σχόλια

Σύμφωνα με το το leonidion.gr ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Βαγγέλη Σαράντη προχωρά σε νέα μεταγραφική κίνηση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του leonidion.gr και δεύτερος παίχτης που αγωνιζόταν πέρυσι στο Α' τοπικό με τον Απόλλωνα Τυρού, ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Μιχάλη Κόκκινο (φωτο), που το καλοκαίρι "πρωταγωνίστησε" στο τουρνουά 5x5 που διεξήχθη στο Λεωνίδιο, αφού αναδείχτηκε 2ος σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ευχαριστεί τον Α.Σ. Λεωνιδίου "το Λεωνίδιον"

O πρόεδρος τα μέλη και οι προπονητές του Ολυμπιακού Λεωνιδίου, ευχαριστούν το Α.Σ. Λεωνιδίου "το Λεωνίδιον" για την παραχώρηση 12 ποδοσφαιριστών και την άψογη συνεργασία των δυο ομάδων.
Ο Ολυμπιακός δεσμεύεται ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα του Α.Σ. Λεωνιδίου και θα βοηθήσει με όποιον τρόπο χρειαστεί την προσπάθεια του για τους πιο υψηλούς στόχους.

Με τιμή
Βασιλειαδης Ανέστης                      
Στυλιανός Γεωργίτσης

περισσότερα στο leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.