Προχωρά ο επανασχεδιασμός του αγάλματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Προχωρά ο επανασχεδιασμός του αγάλματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Νοέμβριος 17, 2017 - 09:25
2 σχόλια

Ολοκληρώθηκε το στάδιο υποβολής των προτάσεων για το φοιτητικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών με θέμα «ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΑΣΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΟΣΤΩΝ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ» και όλες οι υποβληθείσες συμμετοχές ήταν εμπρόθεσμες.

Σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, η πρώτη συνεδρίαση της Κριτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Ανοιχτού Φοιτητικού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών, θα γίνει την Τετάρτη 22-11-2017 και ώρα 11:00 π.μ στο δημαρχιακό κατάστημα επί της οδού Αταλάντης και Λαγοπάτη στην Τρίπολη.

 

Κριτική Επιτροπή:

Ταλαγάνης Δημήτριος  - Αρχ. Μηχανικός

Ζαφειροπούλου Σοφία  - Αρχ. Μηχανικός

Γεωργιάδης Νικόλαος  - Αρχ. Μηχανικός

Πάγκαλος Παναγιώτης  - Αρχ. Μηχανικός

Μπαμπανέλος Αθανάσιος  - Αρχ. Μηχανικός

Γραμματεία  Κριτικής Επιτροπής:

Τσιάμης  Θεόδωρος -  Υπάλληλος Δ. Τρίπολης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

κυρίες και κύριοι παρακαλώ όποια επέμβαση ή τροποποίηση να γίνει με πλήρη σεβασμό στο πρόσωπο του ανθρώπου που μας απελευθέρωσε και μπορούμε σήμερα να λέμε και να κάνουμε ότι θέλουμε!

Αγαπητε φιλε μηπως θυμασαι το ντεκορ των χριστουγεννων πριν καποια χρονια με στολισμο των δεντρων της κεντρικης πλατειας με πορτοκαλια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.