Προχωρά η ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτεσινίκου

Προχωρά η ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτεσινίκου

Οκτώβριος 14, 2018 - 15:11
0 σχόλια

Την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας, με σκοπό την εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης του Δημοτικού Σχολείου Βαλτεσινίκου», με προϋπολογισμό 17.000,00€ με συμβαλλόμενους τον Δήμο Γορτυνίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης.

Αντικείμενο της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» , («το Έργο») από το Δήμο Γορτυνίας (Κύριος του Έργου) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (Φορέας Υλοποίησης) και ο καθορισμός των όρων συνεργασίας των συμβαλλομένων προκειμένου να υλοποιηθεί το αντικείμενο του έργου όπως αυτό περιγράφηκε στο Προοίμιο της παρούσας.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.