Το πρόγραμμα του Arcadian Screenings

Το πρόγραμμα του Arcadian Screenings

Φεβρουάριος 19, 2019 - 16:47
0 σχόλια

21-25 Φεβρουαρίου το Arcadian Screenings και πάλι στην Τρίπολη, τη Δημητσάνα και τη Μεγαλόπολη. Δεκάδες ταινίες από την Ευρώπη,την Αμερική, την Ινδία τη Μέση Ανατολή έρχονται για πρώτη φορά ενώπιον του Ακαδικού κοινού.

Ανάμεσά τους και 7 ταινίες απο Τριπολιτσιώτες δημιουργούς για την Αρκαδια, σε μια μοναδική διαβούλευση για τα προβλήματα της περιοχής μεσα απο τα μάτια Αρκάδων δημιουργών.

Ειδικές προβολές για τα Σχολεία τα πρωινά στο Μαλλιαροπούλειο, ζώνες νεανικου προγράμματος στο Cine Ville  και βραδυνό πρόγραμμα στον Κινηματογράφο της πόλης. Ενα πανόραμα με ταινίες μυθοπλασίας, βραβευμένα ντοκιμαντερ  απο τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και μεγάλο αφιέρωμα στην προσφυγική κρίση με ταινίες από τη Συρία, το Λίβανο, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη,  την Τουρκία και την Ελλάδα. Ενα τρίτπυχο για τη Βαλκανική Ταυτότητα με ταινίες από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία κοσμει το 3ο Φεστιβάλ αναδεικνύοντας το χαρακτήρα του ως φεστιβάλ για το Πολιτικό Σινεμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Συνδιοργανωτές Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Τρίπολης, με τη συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, του Πολιτιστικου Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς-Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης και του Ινστιτούτου Γκαίτε.

Ραντεβου στο CineVille Tripolis και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από τις 21 έως και τις 25 Φεβρουαρίου.Μια γιορτη΄πολιτισμού και ένα φόρουμ διαλόγου.

Το πρόγραμμα:

 

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.