Τατούλης

Το πρόγραμμά της παρουσίασε η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» (pics,vid)

Το πρόγραμμά της παρουσίασε η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» (pics,vid)

Μάιος 16, 2019 - 13:59
0 σχόλια

Πέμπτη 16 Μαΐου στο εκλογικό κέντρο της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2019-2023». Πρόκειται για πρόγραμμα που συντάχθηκε με τη βοήθεια των συνεργατών και των εθελοντών του συνδυασμού μας. Ένα πρόγραμμά, συμμετοχικό που συγκέντρωσε τη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που συναντήσαμε στις περιοδείες μας σε όλη την Πελοπόννησο τους τελευταίους 6 μήνες.

Για το πρόγραμμα και για τις δράσεις μίλησαν οι Αποστολόπουλος Τάσος, Θεοδωρόπουλος Τάκης και Δημήτρης Μπερτζελέτος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής του συνδυασμού:

Μέσα από αυτό:

  • αποτυπώνουμε τις θεμελιώδεις ΑΞΙΕΣ μας, από τις οποίες δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ποτέ,
  • καταγράφουμε τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ μας, που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ΠΡΑΞΕΙΣ μέσα από τη συμμετοχή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο,
  • καθορίζουμε τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ πάνω στους οποίους θα κινηθούμε τα επόμενα 4 χρόνια.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ:

  • Ανάπτυξη για όλους, μέσω της επιβεβλημένης Πελοποννησιακής Συνείδησης, την οποία δεσμευόμαστε ότι θα σφυρηλατήσουμε μέσα από την οποία θα κερδίσουμε όλοι.
  • Θέσεις εργασίας, που μέσα από την Ανάπτυξη στην Πράξη και για όλους, θα έρθουν με την αναβάθμιση πελοποννησιακών προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Αυτοδιοικητική δημοκρατία, όπου όλες οι αποφάσεις θα αποτελούν προϊόν σύνθεσης, διαλόγου, συναίνεσης, με τη δέσμευσή μας ότι βασικοί αυτοδιοικητικοί θεσμοί λογοδοσίας θα λειτουργούν.
  •  

Το Πρόγραμμά μας θα βελτιώνεται και θα αναμορφώνεται μέρα με τη μέρα, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις ΙΔΕΕΣ που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των ΣΤΟΧΩΝ μας.

Κάθε λέξη του προγράμματος μας γράφεται από Πελοποννήσιους, με Πελοποννήσιους, για Πελοποννήσιους. Δεν είναι υπόσχεση, είναι δέσμευση. η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» είναι εδώ για να μείνει, για να εκφράσει την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και τα αιτήματα όλων των πολιτών της περιφέρειας.

Το Πρόγραμμα μας βρίσκεται στο διαδίκτυο (https://www.peloponnisiaki-symmaxia.gr/programma-theseis/).
Πελοποννήσια, Πελοποννήσιε μπορείς με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου να βοηθήσεις και εσύ να γίνουμε αυτό που μάς αξίζει.

Ξεκινάμε!

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η παρουσίαση του προγράμματος της Πελοποννησιακής Συμμαχίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.