To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (30/8 - 5/9)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (30/8 - 5/9)

Αύγουστος 29, 2018 - 08:53
0 σχόλια

Το CineVille σας καλωσορίζει από την Πέμπτη 30 Αυγούστου σε μια νέα συναρπαστική κινηματογραφική σεζόν!

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2018 - 2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2 (Μεταγλ.) - INCREDIBLES 2 GR

Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» - ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΕΡΝΤ
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./  Τετ. :  17:30

 

  

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε! Στο νησί Καλοκαίρι, η Σόφι, η κόρη της Ντόνα, αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μάς ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!

Σκηνοθεσία: ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΣΕΡ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΜΠΑΡΑΝΣΚΙ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΥΠΕΡ, ΑΜΑΝΤΑ ΣΕΪΦΡΙΝΤ, ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΟΜΕΝΤΙ/ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 20:00

 

 

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ - THE MEG

Ένα βαθυσκάφος, που εξερευνά τα απόρθητα ύδατα των ωκεανών, δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο. Καταλήγει ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού με όλο το πλήρωμά παγιδευμένο. Ο χρόνος τελειώνει και ο δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) προσλαμβάνεται για να σώσει το πλήρωμα και τον ίδιο τον ωκεανό  από την απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία μήκους 23 μέτρων, τον Μεγαλόδοντα.  Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι, πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του και να έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο κυνηγό όλων των εποχών.

 

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΤΟΥΡΤΕΛΤΟΜΠ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ, ΡΟΥΜΠΙ ΡΟΟΥΖ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΤΕΪΛΟΡ, ΡΕΪΝ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΑΟ

Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 22:20

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.