To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (26/12 - 30/12)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (26/12 - 30/12)

Δεκέμβριος 25, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Την Τρίτη 31/12 και την Τετάρτη 1/1 ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός!
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2020!

 

 

ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2 (Μεταγλ.) - FROZEN 2 GR

Γιατί γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις η Elsa; Τι την περιμένει καθώς ξεκινά για το άγνωστο, στο μαγεμένο δάσος και τις σκοτεινές θάλασσες έξω από τα σύνορα της Arendelle; Οι απαντήσεις την καλούν αλλά ταυτόχρονα απειλούν και το Βασίλειο της! Μαζί με την Anna, τον Sven, τον Kristoff και τον Olaf  θα ξεκινήσει για ένα επικίνδυνο αλλά εντυπωσιακό ταξίδι! Στην πρώτη ταινία η Elsa φοβόταν ότι οι δυνάμεις της θα κατέστρεφαν το βασίλειο της. Τώρα εύχεται να είναι αρκετές για να μπορέσει να το σώσει!

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΜΠΑΚ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΤΑΜΤΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. : 17:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

PLAYMOBIL: Η ΤΑΙΝΙΑ (Μεταγλ.) - PLAYMOBILE: THE MOVIE GR

Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL®, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!

Σκηνοθεσία: ΛΙΝΟ ΝτιΣΑΛΒΟ
Πρωταγωνιστούν: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ.: 17:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

 

ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (Μεταγλ.) - SPIES IN DISGUISE GR

Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλλαντ) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Σκηνοθεσία: ΝΙΚ ΜΠΡΟΥΝΟ & ΤΡΟΪ ΚΥΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ.:  17:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

 

STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ - STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER

Η Lucasfilm και ο J.J.Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στη νέα ταινία STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ, τον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.

Σκηνοθεσία: Τζ. Τζ. ΑΜΠΡΑΑΜΣ
Πρωταγωνιστούν: ΚΕΡΙ ΡΑΣΕΛ, ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΝΤΟΜΝΑΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΜΑΡΚ ΧΑΜΙΛ, ΚΑΡΙ ΦΙΣΕΡ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΝΤΕΪΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΙΕΓΚΑ, ΜΠΙΛΙ ΛΟΥΡΝΤ
Διάρκεια: 2:20
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ.:  19:10 - ΑΙΘΟΥΣΑ 3 & 21:50 - ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

ΕΥΤΥΧΙΑ

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

Σκηνοθεσία: ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΑΣ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΙΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΛΕΣΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΘΑΝΟΣ ΤΟΚΑΚΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ.: 19:20  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2 & 21:30  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ - KNIVES OUT

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie,με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan. Με ένα all-star cast το ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ είναι μία διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της.
 

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΝΙ ΚΟΛΕΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΦΡΑΝΚ ΟΖ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΚΑΘΡΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ, ΤΖΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΜΑΪΚΛ ΣΑΝΟΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος:  ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. : 22:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

LAST CHRISTMAS

Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της - μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star, αλλά την έχει παραμελήσει. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου... και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλα, πρέπει να έχεις πίστη (Faith). Η δύναμη της ιστορίας κρύβεται στην ιστορία μιας νεαρής και ταλαντούχας γυναίκας, που κάπως έχει χάσει το δρόμο της, εξαιτίας μιας περιπέτειας με την υγεία της και λόγω της οικογενειακής της κατάστασης, καθώς η μητέρα της δυσκολεύεται ως μετανάστρια σε ένα Λονδίνο στα πρόθυρα του Brexit. Η ηρωίδα βρίσκει στο δρόμο της έναν καλοπροαίρετο και τρυφερό άντρα, που ενώ τη γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή φαίνεται απόμακρος και μυστηριώδης.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΦΙΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ, ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΜΙΣΕΛ ΓΙΟ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. : 19:30  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.