To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (24/1 - 30/1)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (24/1 - 30/1)

Ιανουάριος 23, 2019 - 21:12
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Το θέατρο σκιών Αθανασίου μας καλεί όλους στην πρώτη παράσταση Καραγκιόζη για το 2019!

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/1: 18:00

 

 

Ο ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ (Μεταγλ.) - WHITE FANG GR

Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Τζάκ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντρ Εσπιγκάρες.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΕΣΠΙΓΚΑΡΕΣ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ
Διάρκεια: 1:20
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:40

 

 

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΑΧΛΑΔΙΟΥ (Μεταγλ.) - THE INCREDIBLE STORY OF THE GIANT PEAR GR

Η ζωή είναι πολύ όμορφη για τον ελέφαντα Σεμπαστιάν και την κολλητή του φίλη, τη γάτα Μίτσο, μέχρι που, ξαφνικά, ο δήμαρχος της ηλιόλουστης πόλης τους εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Εντούτοις, πριν εξαφανιστεί, ο δήμαρχος προλαβαίνει να στείλει ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι, ενημερώνοντας ότι έχει ναυαγήσει στο Μυστηριώδες Νησί και ότι έχει κάνει μια τρομερά σπουδαία ανακάλυψη. Μέσα στο μπουκάλι υπάρχει κι ένας σπόρος που οι δύο φίλοι, ο Σεμπαστιάν και η Μίτσο, φυτεύουν και την επόμενη μέρα διαπιστώνουν ότι στη θέση του έχει φυτρώσει ένα γιγάντιο αχλάδι. Από το τεράστιο αυτό φρούτο, που αρχικά μετατρέπεται σε σπίτι, ο ιδιοφυής καθηγητής Γκλουκόζ, κατασκευάζει ένα πλοίο με το οποίο σαλπάρουν οι ήρωές μας για το νησί, προκειμένου να βρουν το δήμαρχο του νησιού τους, μολονότι και οι δυο τους δεν τα πάνε καλά με το νερό...

Σκηνοθεσία: ΦΙΛΙΠ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΛΙΠΣΚΙ, ΓΙΟΡΓΚΕΝ ΛΕΡΝΤΑΜ
Με τις φωνές των: ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΝΑΣ,
Διάρκεια: 1:20
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. : 17:20

 

 

ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (Μεταγλ.) - ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION GR

Έτος 50 π.Χ.. Ολόκληρη η Γαλατία έχει κατακτηθεί από τους Ρωμαίους. Ολόκληρη; Όχι ακριβώς. Ένα μικρό χωριό ατρόμητων αλλά και τρελών Γαλατών αντιστέκεται ακόμα στους κατακτητές κυρίως χάρις του μαγικού ζωμού που τους δίνει μεγάλη δύναμη! Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΑΣΤΙΕ
Με τις φωνές των: ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
 Σαβ./ Κυρ. : 17:30

 

 

ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΟΣ - STAN & OLLIE

Με τη χρυσή εποχή τους ως βασιλιάδες της κωμωδίας στο Χόλιγουντ να ανήκει στο παρελθόν, οι εμβληματικοί Σταν και Όλι περιοδεύουν στη Μεγάλη Βρετανία σε μία απεγνωσμένη απόπειρα να δώσουν νέα πνοή στην καριέρα τους. Μετά από μία συγκρατημένη αρχή, αυτή η κωμική δύναμη της φύσης συγκεντρώνει ορδές θαυμαστών, καινούριων και παλιών, που γοητεύονται από τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες των δύο θρύλων. Όμως, καθώς η περιοδεία πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε, το δίδυμο αντιμετωπίζει απειλητικά φαντάσματα του κοινού παρελθόντος. Οι δύο άντρες, που νιώθουν ότι το κύκνειο άσμα πλησιάζει, έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξανά πόση αγάπη τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ Σ. ΜΠΕΪΡΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΣΤΙΒ ΚΟΥΓΚΑΝ, ΝΤΑΝΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ, TZON Σ. ΡΑΪΛΙ, ΝΙΝΑ ΑΡΙΑΝΤΑ, ΣΙΡΛΕΪ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 20:10  & 22:10

 

 

 

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ - GREEN BOOK

1960. O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ: - ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΥ,
Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Μαχερσάλα Άλι)

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ TIFF 2018

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΦΑΡΕΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΝΤΑ ΚΑΡΝΤΕΛΙΝΙ, ΠΙ ΤΖΕΙ ΜΠΕΡΝ, ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ, ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ
Διάρκεια: 2:15
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑTIKH KOMENTI

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:30 & 22:00

 

 

GLASS

O M. Night Shyamalan φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρισμένους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί κόμικ κανόνες. Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του. Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

Σκηνοθεσία: Μ. ΝΑΪΤ. ΣΙΑΜΑΛΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΚΑΒΟΪ, ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ, ΣΑΡΑ ΠΟΛΣΟΝ, ΑΝΙΑ ΤΕΪΛΟΡ-ΤΖΟΪ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ/ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:20

 

 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΝΑ

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής... και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ
Πρωταγωνιστούν: ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, DEMY, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 20:00

 

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.