To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (23/5 - 29/5)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (23/5 - 29/5)

Μάιος 22, 2019 - 20:47
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 23 Μαΐου έως την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3 (Μεταγλ.) - HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD GR

Πριν από 9 χρόνια δημιουργήθηκε μια μοναδική φιλία ανάμεσα σε έναν νεαρό βίκινγκ και έναν δράκο! Μια φιλία που άλλαξε τον κόσμο! Στη νέα ταινία, ο Ψάρης και ο δράκος του ο Φαφούτης, ανακαλύπτουν μια κρυμμένη ουτοπία, όπου οι δράκοι ζουν ελεύθεροι. Όμως ο κίνδυνος, με την μορφή ενός κυνηγού δράκων, καραδοκεί...

Σκηνοθεσία: ΝΤΙΝ ΝΤΕΜΠΛΟΥΑ
Με τις φωνές των: -
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. / Κυρ. :  16:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ALADDIN

Ο Aladdin είνα ένας γοητευτικός αλητάκος ο οποίος ζει στους δρόμους της πόλης Agrabah. Η Jasmine είναι η κόρη του Σουλτάνου η οποία όμως θα το σκάσει από το παλάτι επειδή δεν θέλει να ακολουθήσει τον νόμο που την αναγκάζει να παντρευτεί κάποιον πρίγκιπα και όχι όποιον αγαπά εκείνη. Ο Τζαφάρ, ο σατανικός σύμβουλος του Σουλτάνου, έχει σκοπό να γίνει αυτός ο άρχοντας του βασιλείου αλλά για να το καταφέρει χρειάζεται ένα μαγικό λυχνάρι το οποίο είναι κρυμμένο στη Σπηλιά των Θαυμάτων. Ο μόνος που μπορεί να μπει σε αυτό το μαγικό μέρος και να πάρει το λυχνάρι είναι ο Aladdin. Μέσα στο λυχνάρι ζει ένα μαγικό Τζίνι το οποίο μπορεί να εκπληρώσει τρεις ευχές σε κάθε νέο του αφέντη. Έτσι θα ξεκινήσει η πιο μαγική και επική περιπέτεια της Disney!

Σκηνοθεσία: ΓΚΑΪ ΡΙΤΣΙ
Πρωταγωνιστούν: ΜΙΝΑ ΜΑΣΟΥΝΤ, ΝΑΟΜΙ ΣΚΟΤ, ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 19:30 (με υπότιτλους) – ΑΙΘΟΥΣΑ 1
Σαβ. /Κυρ.: 16:50 (μεταγλωττισμένο) – ΑΙΘΟΥΣΑ 1    &    19:30 (με υπότιτλους) – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

BRIGHTBURN: ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΛΑΣΗ - BRIGHTBURN

Το κακό απέκτησε τον σούπερ-ήρωα του! Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό; Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Guardians of the Galaxy, James Gunn, παίρνει έμπνευση από την χαρακτηριστική ιστορία του Superman, της δίνει μια διεστραμμένη παραλλαγή και μας χαρίζει ένα νέο είδος ταινιών. Το super-hero thriller!

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΙΑΡΟΒΕΣΚΙ
Πρωταγωνιστούν: ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΝΤΕΝΜΑΝ, ΜΑΤ ΤΖΟΟΥΝΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Tετ.: 22:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

JOHN WICK: CHAPTER 3 - PARABELLUM

Ο ασταμάτητος JOHN WICK επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου και γεμάτου αδρεναλίνη franchise, πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο. Αυτή τη φορά είναι ΟΛΟΙ εναντίον του JOHN WICK.

Σκηνοθεσία: ΤΣΑΝΤ ΣΤΑΧΕΛΣΚΙ
Πρωταγωνιστούν: ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ, ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ, ΛΟΡΕΝΣ ΦΙΣΜΠΕΡΝ, ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ, ΙΑΝ ΜακΣΕΪΝ, ΤΖΕΡΟΜ ΦΛΙΝ, ΑΣΙΑ ΚΕΪΤ ΝΤΙΛΟΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

AVENGERS: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ AVENGERS: ENDGAME

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟ & ΑΝΤΟΝΙ ΡΟΥΣΟ
Πρωταγωνιστούν: ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΤΣΑΝΤΓΟΥΙΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΠΟΜ ΚΛΕΜΕΝΤΙΕΦ, ΜΙΣΕΛ ΦΑΪΦΕΡ, ΤΙΛΝΤΑ ΣΟΥΪΝΤΟΝ
Διάρκεια: 3:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Tετ.: 18:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.