Το πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (23/4 – 29/4)

Το πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (23/4 – 29/4)

Απρίλιος 21, 2015 - 14:33
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2014 - 2015 που ξεκινά από την Πέμπτη 16 / 04 έως και την Τετάρτη  22 / 04 / 2015.

Mην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

CHILD 44

Γυρισμένο με φόντο τη δεκαετία του ’50, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα μέλος της Σοβιετικής αστυνομίας, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει υποθέσεις από δολοφονίες παιδιών. Η επιμονή του θα έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τη βοήθεια της συζύγου του, οι εξελίξεις οδηγούν σε μεγαλύτερα κυβερνητικά εμπόδια.

Σκηνοθεσία:ΝΤΑΝΙΕΛ ΕΣΠΙΝΟΖΑ

Ηθοποιοί:ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ, ΤΑΡΑ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ, ΝΟΥΜΙ ΡΑΠΑΣ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΛΑΡΚ , ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΑΝΣ

Διάρκεια:137 λεπτά

Είδος ταινίας:ΘΡΙΛΕΡ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις: 22:10

Trailer >  https://youtu.be/L3RQ0dvdgo0

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΙΝΣ - DANNY COLLINS

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην παρακμή της καριέρας του και σε προχωρημένη ηλικία, συνεχίζει να δίνει συναυλίες και να γεμίζει τα στάδια έχοντας στο πλάι του μία πανέμορφη γυναίκα και την αυτοπεποίθησή του στα ύψη. Στα 64α γενέθλιά του ανακαλύπτει ένα γράμμα από το είδωλό του, τον θρυλικό Τζον Λένον, προς τον ίδιο όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, το οποίο δεν έλαβε ποτέ. Ένα γράμμα που θα του αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία του και θα τον κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι. Ο Ντάνι αποφασίζει να ξαναθυμηθεί τη μουσική που τον ενέπνεε όταν ήταν νεαρός και δεν ήταν διάσημος. Παράλληλα, προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με το γιο του, τον οποίο δε γνώρισε ποτέ. Το μόνο που του μένει πλέον είναι να επιβεβαιώσει το μήνυμα του Λένον ότι το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία στη ζωή είναι η αγάπη.

Σκηνοθεσία:ΝΤΑΝ ΦΟΓΚΕΛΜΑΝ

Ηθοποιοί:ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΚΑΡΝΕΡ, ΑΝΕΤ ΜΠΕΝΙΝΓΚ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ

Διάρκεια:  106 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Καταλληλότητα ταινίας:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  20:00

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=LTRln3nWO5c

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ - THE LAZARUS EFFECT

Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής έχουν βρει τον τρόπο να επαναφέρουν νεκρούς στη ζωή. Όταν μια από αυτούς, η Ζόι, πεθαίνει, η ομάδα προσπαθεί να κάνει πράξη τα πειράματα που ως τώρα είχαν ως αντικείμενο ζώα, ώστε να την αναστήσει. Ενώ τα καταφέρνουν, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι αυτή στο πλάι τους είναι η Ζόι.

Σκηνοθεσία:ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΕΛΜΠ

Ηθοποιοί:ΟΛΙΒΙΑ ΓΟΥΑΪΛΝΤ , ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ, ΕΒΑΝ ΠΙΤΕΡΣ, ΜΑΡΚ ΝΤΥΠΛΑ

Διάρκεια:83 λεπτά

Είδος ταινίας:ΘΡΙΛΕΡ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18

Ώρες Προβολής >    Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις: 22:30

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=rMB9yPGclvo

 

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ  - RUN ALL NIGHT

Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.

Σκηνοθεσία: ΖΟΜ ΚΟΛΕ ΣΕΡΑ

Ηθοποιοί:ΕΝΤ ΧΑΡΙΣ, ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΜΠΡΟΥΣ ΜΑΚΓΚΙΛ, ΒΙΝΣΕΝΤ ΝΤ' ΟΝΟΦΡΙΟ, 
ΜΠΟΪΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ

Διάρκεια:114 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  20:10

Trailer >  https://youtu.be/BLvUlyvlAnI

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) - HOME (GR)

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ και να βρει, από την πλευρά των εξωγήινων, έναν σημαντικό σύμμαχο, τον ταπεινό Ουπς. Οι δυο γλυκύτατοι φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.

Σκηνοθεσία:ΤΙΜ ΤΖΟΝΣΟΝ

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ

Διάρκεια:95 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ώρες Προβολής >     Σαβ/ Κυρ στις: 18:00

Trailer >  https://youtu.be/lRPTbmyo0ZM

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.