To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (23/10 – 29/10)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (23/10 – 29/10)

Οκτώβριος 22, 2014 - 13:11
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2014 - 2015 που ξεκινά από την Πέμπτη 23 / 10 έως και την Τετάρτη  29 / 10 / 2014.

Mην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ
Ο Νίκος Ζαπατίνας, μετά τις μεγάλες του επιτυχίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση (ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ, ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ), επιστρέφει στα γνωστά του κινηματογραφικά “λημέρια” με μια αναπάντεχη κωμωδία και πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!

 Σκηνοθεσία:ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ

Ηθοποιοί:ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ , ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ , ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ , ΘΩΜΑΪΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

Διάρκεια:93 λεπτά

Είδος ταινίας:KΩΜΩΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 

Ώρες Προβολής >      Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις  :  20:00 & 22:00

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=sDJr8xpe6Ls

 
ΑΜΝΗΣΙΑ - BEFORE I GO TO SLEEP
Μια γυναίκα ξυπνάει κάθε πρωί χωρίς καμία απολύτως ανάμνηση από το παρελθόν της. Ένα τραυματικό ατύχημα της έχει στερήσει τη μνήμη, ώσπου ξαφνικά, μία μέρα, μια αποκάλυψη έρχεται στην επιφάνεια που θα την κάνει να αμφισβητεί τα πάντα και όλους γύρω της και να αναζητήσει την αλήθεια.
 

Σκηνοθεσία:ΡΟΟΥΑΝ ΤΖΟΦΕ

Ηθοποιοί:ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ

Διάρκεια:92 λεπτά

Είδος ταινίας:ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  15

Ώρες Προβολής >  Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις  :  20:30 & 22:30

Trailer >   https://www.youtube.com/watch?v=ewEmmNI5JVM

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) THE HOUSE OF MAGIC (GR)
Ο μικρός γατούλης Θάντερ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του μάγου Λορένζο, το "ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ". Αμέτρητα ζωάκια κατοικούν εκεί, ενώ τα ρομποτάκια και τα μαραφέτια του φτιάχνουν πρωινό την ίδια ώρα που χορεύουν! Ο Μέγας Λορένζο θα αρρωστήσει όμως, και το σπίτι κινδυνεύει να πουληθεί. Όλα τα ζωάκια και οι κάτοικοι του μαγικού σπιτού θα το υπερασπιστούν, με μυστικό όπλο το Θάντερ! Η περιπέτεια ξεκινάει και η μαγεία ξετυλίγεται!

Σκηνοθεσία:ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΡΑΠΙΔΗ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ , ΠΟΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΥ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ

Διάρκεια:85 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  

Ώρες Προβολής >  Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις  :  18:00

Trailer >   https://www.youtube.com/watch?v=llUHXXfLcys

Θεέ μου, τι σου Κάναμε; - Qu'Est-ce qu'on a Fait au Bon Dieu?
Η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς στη Γαλλία. Οι ανεπανάληπτες οικογενειακές καταστάσεις και οι ευαίσθητες κωμικές του ατάκες κατάφεραν να αφυπνίσουν τους Γάλλους θεατές, να τους ξαναβάλουν στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και να επαναφέρουν την κουβέντα, γύρω από τη μοναδική κινηματογραφική κουλτούρα του πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος της σύγχρονης Ευρώπης, σε μια εποχή που το πολιτικό κλίμα δείχνει ανησυχητικά τεταμένο και εύθραυστο.

Σκηνοθεσία:Φιλίπ ντε Σοβερόν

Ηθοποιοί:Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Άρι Αμπιτάν, Μέντι Σαντούν, Ελοντί Φοντάν

Διάρκεια:97 λεπτά

Είδος ταινίας:KΩΜΩΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 

Ώρες Προβολής >      Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις  :   19:15 & 21:15

Trailer > https://www.youtube.com/watch?v=Uwp6HozoVVk

Κανονικό 2D : 7 Euro
Μειωμένο 2D : 5 Euro
Κάθε Τετάρτη Όλοι 2D : 5 Euro
 
Κανονικό 3D : 8 Euro
Μειωμένο 3D : 7 Euro
Παιδικό + Παιδική ταινια 3D : 6 Euro
Κάθε Τετάρτη Όλοι 3D : 7 Euro

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.