To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (22/3 - 28/3)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (22/3 - 28/3)

Μάρτιος 22, 2018 - 09:02
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 22 Μαρτίου έως την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

TAD: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ (Μεταγλ.) - TAD THE LOST EXPLORER AND THE SECRET OF KING MIDAS GR

Ο Ταντ, ένας πολύ γλυκός και φιλότιμος εργάτης που λατρεύει την αρχαιολογία, προσκαλείται από τη φίλη του, Σάρα, που είναι αναγνωρισμένη αρχαιολόγος και εξερευνήτρια, στο Λας Βέγκας, όπου η Σάρα θα παρουσιάσει την τελευταία της ανακάλυψη: ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από εκείνους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, ο Ταντ θα γυρίσει τον κόσμο για να την σώσει.

Σκηνοθεσία: ΕΝΡΙΚΕ ΓΚΑΤΟ
Με τις φωνές των: ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΟΛΗ
Διάρκεια: 1:25
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:30

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ ΑΛΕΠΟΥ (Μεταγλωτισμένο) - THE BIG BAD FOX AND OTHER TALES GR

Όποιος πιστεύει ότι η εξοχή είναι ήρεμη και γαλήνια κάνει λάθος! Σε αυτή ζουν ευέξαπτα ζώα, μια αλεπού που πιστεύει ότι είναι κότα, ένα κουνέλι που συμπεριφέρεται σαν πελαργός και μια πάπια που θέλει να αντικαταστήσει τον Αϊ Βασίλη!

Σκηνοθεσία: ΠΑΤΡΙΚ ΙΜΠΕΡ, ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΡΕΝΕΡ
Με τις φωνές των:  ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΟΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΥ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΝΑΣ
Διάρκεια: 1:20
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Κυρ.: 18:00

 
 
ΣΕΡΛΟΚ ΖΟΥΜΠΟΜΣ (Μεταγλ.) - SHERLOCK GNOMES GR

Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο. Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, η μεγαλύτερή τους ανησυχία είναι να προλάβουν να προετοιμάσουν το νέο τους κήπο για την άνοιξη. Γρήγορα, όμως συνειδητοποιούν πως κάποιους απάγει νάνους του κήπου και η μόνη λύση ακούει στο όνομα Σέρλοκ Ζουμπόμς. Ο διάσημος ντετέκτιβ και ορκισμένος προστάτης των νάνων που ζουν στους κήπους του Λονδίνου, παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Γουάτσον αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και τίποτα στο Λονδίνο δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΓΛΟΥ
Διάρκεια: 1:25
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. / Κυρ. :  17:40

 
 

PACIFIC RIM: ΕΞΕΓΕΡΣΗ - PACIFIC RIM: UPRISING
 
Πριν από χρόνια άνοιξε ένα ρήγμα στον Ειρηνικό Ωκεανό μέσα από το οποίο απέκτησαν πρόσβαση στο πλανήτη μας κολοσσιαία τέρατα γνωστά ως “kaijou”. Για να τα αντιμετωπίσουν, οι χώρες χρηματοδότησαν τη κατασκευή τεράστιων robot που ονομάστηκαν Jaegers. Ηγέτης της άμυνας κατά των τεράτων ήταν ο Stacker Pentecost ο οποίος θυσιάστηκε για να μπορέσει το πλήρωμα του θρυλικού Jaeger “Gypsy Danger” να κλείσει το ρήγμα μια για πάντα. Τώρα, η τεχνολογία των Jaegers έχει εξελιχτεί και κάποιος που έχει συνδυάσει τη τεχνολογία αυτή με το γενετικό υλικό των Kaijou, θα ανοίξει ξανά το ρήγμα απειλώντας έτσι ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτήν τη φορά, ο Jake Pentecost, ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος πιλότος των Γιάγκερ και γιός του ήρωα Stacker καλείται, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή, να εγκαταλείψει τον υπόκοσμο, όπου έχει μπλεχτεί, και να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του πατέρα του, αντιμετωπίζοντας τα εξωγήινα τέρατα. Στο πλευρό του Jake βρίσκουμε τον Nate Lambert και τη δεκαπεντάχρονη Amara Namani, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους επίλεκτους πιλότους ξεκινούν μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις που απειλούν με αφανισμό την ανθρωπότητα.

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΝΤΙΝΑΪΤ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΙΕΓΚΑ, ΣΚΟΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, ΡΙΝΚΟ ΚΙΚΟΥΤΣΙ, ΤΖΟΥΛΣ ΡΕΓΙΕΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:40 & 22:10

 
 
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ -  THE HURRICANE HEIST

1992, Αλαμπάμα. Ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας παίρνει τη ζωή του αφοσιωμένου πατέρα και επαγγελματία κυνηγού καταιγίδων Μπρους Ράτλετζ, αφήνοντας τους γιους του, Ουίλ και Μπριζ, στο έλεος της Φύσης. 25 χρόνια μετά, ο Ουίλ εργάζεται για την κυβέρνηση ως μετεωρολόγος και παρακολουθεί την γέννηση του πιο δυνατού τυφώνα στην ιστορία των ΗΠΑ. Καθώς οι ντόπιοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ενόψει της επέλασης του εφιαλτικού φυσικού φαινομένου, μία σπείρα θα βάλει στόχο να κλέψει 600 εκατομμύρια σε χαρτονομίσματα που αποσύρονται από την κυκλοφορία. Ο Ουίλ, μαζί με τον αδελφό του και μία κυβερνητική πράκτορα, είναι οι μόνοι που μπορούν να τους αποτρέψουν - αν δεν παρασυρθούν από τον τυφώνα φυσικά...

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠ ΚΟΕΝ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΓΚΙ ΓΚΡΕΪΣ, ΤΟΜΠΙ ΚΕΜΠΕΛ, ΡΑΪΑΝ ΚΟΥΑΝΤΕΝ, ΡΑΛΦ ΙΝΕΣΟΝ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:30

 
 
ΜΟΥΣΑ - MUSA

Ο Σάμουελ Σάλομον, ένας καθηγητής λογοτεχνίας που είναι άνεργος από τότε που η φίλη του βρήκε τραγικό θάνατο, υποφέρει από ένα συνεχόμενο εφιάλτη όπου μια γυναίκα δολοφονείται βάναυσα σε μια παράξενη τελετή. Όταν η γυναίκα που έχει στοιχειώσει τις νύχτες του, βρίσκεται νεκρή στην πραγματικότητα, ο Σάμουελ, ψάχνοντας απαντήσεις θα καταφέρει να βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί, θα συναντήσει την Ρέιτσελ, η οποία είχε τον ίδιο εφιάλτη με εκείνον και μαζί θα κάνουν τα πάντα να ανακαλύψουν την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας, μπαίνοντας σε έναν τρομακτικό κόσμο που ελέγχεται από φιγούρες που ενέπνευσαν τους καλλιτέχνες μέσα στο χρόνο: τις Μούσες!

Σκηνοθεσία: ΧΑΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΓΚΟΥΕΡΟ
Πρωταγωνιστούν: ΦΡΑΝΚΑ ΠΟΤΕΝΤΕ, ΕΛΙΟΤ ΚΟΟΥΑΝ, ΑΝΑ ΟΥΛΑΡΟΥ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΟΪΝΤ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:00

 
  
TOMB RAIDER
 
 Μετά την εξαφάνιση του ερευνητή Dr. Croft, ο όμιλος του θα στραφεί στην ατίθαση και ανεξάρτητη κόρη του, τη Lara, για να συνεχίσει το έργο του. Η Lara θα βρει ένα μήνυμα που της είχε αφήσει ο πατέρας της και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι που θα την φέρει αντιμέτωπη με θανάσιμους κινδύνους, γρίφους και μυστικές κοινωνίες. Το πλοίο με το οποίο ταξιδεύει θα πέσει σε μια καταιγίδα και θα βρεθεί σε ένα νησί στο οποίο κρύβεται το μυστικό ενός τάφου, γνωστού ως «Η Μητέρα του Θανάτου». Η ταινία βασίζεται στο πετυχημένο reboot παιχνιδιών Lara Croft που αφηγούνται τις πρώτες περιπέτειες τις πιο γνωστής ερευνήτριας!

Σκηνοθεσία: ΡΟΑΡ ΟΥΘΟΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΓΟΥΕΣΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΓΟΥ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΣΚΟΤ ΤΟΜΑΣ
Διάρκεια: 1:55
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 21:50

 

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ -  LADY BIRD

Η ιστορία ενηλικίωσης που σκηνοθέτησε η Γκρέτα Γκέργουικ με φόντο το Σακραμέντο του 2002 (απέσπασε πέντε υποψηφιότητες βραβείου Oscar- μεταξύ αυτών Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ γυναικείου ρόλου- και έχοντας κερδίσει Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ταινίας στην κατηγορία Μιούζικαλ/Κωμωδία και Ά Γυναικείου Ρόλου), ξετυλίγει τη δύσκολη εφηβεία της νεαρής Κριστίν «Lady Bird» ΜακΦέρσον, την εκρηκτική σχέση αγάπης -μίσους με τη νοσοκόμα μητέρα της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της καθώς και την καθημερινότητά της στο σχολείο, και βέβαια τις εφηβικές ανασφάλειες και τους έρωτες αυτής της ηλικίας.

Σκηνοθεσία: ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΙΓΚ 
Πρωταγωνιστούν: ΣΙΡΣΑ ΡΟΝΑΝ, ΛΟΡΙ ΜΕΤΚΑΛΦ, ΤΡΕΪΣΙ ΛΕΤΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 20:10

 

 
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ – ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 18:00

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.