To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/2 - 27/2)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/2 - 27/2)

Φεβρουάριος 20, 2019 - 22:21
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

 

4ο ARCADIAN SCREENINGS - ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Το Arcadian Screenings και πάλι στην Τρίπολη, τη Δημητσάνα και τη Μεγαλόπολη. Δεκάδες ταινίες από την Ευρώπη,την Αμερική, την Ινδία τη Μέση Ανατολή έρχονται για πρώτη φορά ενώπιον του Ακαδικού κοινού. Ανάμεσά τους και 7 ταινίες απο Τριπολιτσιώτες δημιουργούς για την Αρκαδια, σε μια μοναδική διαβούλευση για τα προβλήματα της περιοχής μεσα απο τα μάτια Αρκάδων δημιουργών. Ειδικές προβολές για τα Σχολεία τα πρωινά στο Μαλλιαροπούλειο, ζώνες νεανικου προγράμματος στο Cine Ville  και βραδυνό πρόγραμμα στον Κινηματογράφο της πόλης. Ενα πανόραμα με ταινίες μυθοπλασίας, βραβευμένα ντοκιμαντερ  απο τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και μεγάλο αφιέρωμα στην προσφυγική κρίση με ταινίες από τη Συρία, το Λίβανο, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη,  την Τουρκία και την Ελλάδα. Ενα τρίτπυχο για τη Βαλκανική Ταυτότητα με ταινίες από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία κοσμει το 3ο Φεστιβάλ αναδεικνύοντας το χαρακτήρα του ως φεστιβάλ για το Πολιτικό Σινεμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Συνδιοργανωτές Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Τρίπολης, με τη συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, του Πολιτιστικου

Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς-Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης και του Ινστιτούτου Γκαίτε. Ραντεβου στο CineVille Tripolis και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από τιος 21 έως και τις 25 Φεβρουαρίου.Μια γιορτη΄πολιτισμού και ένα φόρουμ διαλόγου.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ έως ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

 

 

Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ (Μεταγλ.) - THE STOLEN PRINCESS GR
Αυτή η εκπληκτική ιστορία συνέβη την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων. Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται... πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά! Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!

Σκηνοθεσία: ΟΛΕΧ ΜΑΛΑΜΟΥΖ
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
Διάρκεια: 1:25
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

 

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2 (Μεταγλ.) - THE LEGO MOVIE 2 GR

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Έμμετ, Λούσι, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚ ΜΙΤΣΕΛ
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΝΤΟΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΕΒΕΛΥΝ ΑΣΟΥΑΝΤ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
 Σαβ./ Κυρ. : 17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

Η ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ - THE FAVOURITE

Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα  βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της…

10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR – 1 ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ – 7 ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (BAFTA Film Awards)

Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ
Πρωταγωνιστούν: ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΟΥΛΤ, ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ, ΟΛΙΒΙΑ ΚΟΛΜΑΝ, ΡΕΪΤΣΕΛ ΒΑΪΣ, ΜΑΡΚ ΓΚΑΤΙΣ, ΤΖΕΪΜΣ ΣΜΙΘ, ΤΖΟ ΑΛΓΟΥΙΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. : 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
Τριτ./ Τετ.: 20:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1   &   22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΑΛΙΤΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ σε 3D - ALITA BATTLE ANGEL

Από τους οραματιστές δημιουργούς Τζέιμς Κάμερον (Avatar) και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (Αμαρτωλή Πόλη), έρχεται η Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης, μια επική περιπέτεια για την ελπίδα και τη δύναμη. Όταν η Αλίτα ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ίντο, ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν. Καθώς η Αλίτα μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Ίντο προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της, τη στιγμή που ο «περπατημένος» νέος της φίλος Χιούγκο είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει να ξυπνήσει τις μνήμες της. Μόνο όταν οι φονικές και διεφθαρμένες δυνάμεις της πόλης καταδιώκουν την Αλίτα, εκείνη ανακαλύπτει ένα στοιχείο για το παρελθόν της – έχει μοναδικές πολεμικές ικανότητες και αυτοί που είναι στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα για να τις υποτάξουν. Αν καταφέρει να τους ξεφύγει, ίσως να είναι το κλειδί για τη σωτηρία των φίλων της, της οικογένειάς της και του κόσμου που έμαθε να αγαπά.

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
Πρωταγωνιστούν: ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΟΝΕΛΙ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ, ΤΖΑΚΙ ΕΡΛ ΧΕΪΛΙ, ΡΟΖΑ ΣΑΛΑΖΑΡ, ΕΝΤ ΣΚΡΕΪΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:30(3D) – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

 

ΨΥΧΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - COLD PURSUIT

Καλώς ήρθατε στην πόλη Kehoe, η θερμοκρασία είναι 10 βαθμοί υπό το μηδέν , και συνεχώς κατεβαίνει σε αυτό το γκλαμουράτο χειμερινό θέρετρο στα Βραχώδη Όρη. Η τοπική Αστυνομία συνήθως δεν έχει δουλειά μέχρι την ημέρα που ο γιος του Νελς, ενός ταπεινού οδηγού εκχιονιστικού μηχανήματος του δήμου, δολοφονείται ύστερα από εντολή του “Viking”, του τοπικού Βαρόνου των ναρκωτικών. Οργισμένος και εξοπλισμένος με βαριά μηχανήματα ο Νελς αποφασίζει να εξολοθρεύσει το καρτέλ ξεπαστρεύοντας ένα, ένα τα μέλη του, αλλά το μόνο που γνωρίζει από φόνους είναι ό,τι έχει διαβάσει από αστυνομικά μυθιστορήματα. Καθώς τα πτώματα στοιβάζονται, ένας πόλεμος ξεσπά μεταξύ του Βαρόνου των ναρκωτικών “Viking” και του Αρχιμαφιόζου “ White Bull” και οι πλαγιές της μικρής πόλης από ολόλευκες βάφονται κόκκινες.

Σκηνοθεσία: ΧΑΝΣ ΠΕΤΕΡ ΜΟΛΑΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΕΜΙ ΡΟΣΑΜ, ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΤΟΜ ΜΠΕΪΤΜΑΝ, ΤΖΟΝ ΝΤΟΜΑΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡAΣΗΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ - GREEN BOOK

1960. O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ: - ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΥ, Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Μαχερσάλα Άλι)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ TIFF 2018
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR - ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ, Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ), Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Μαχερσάλα Άλι), ΜΟΝΤΑΖ

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΦΑΡΕΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΝΤΑ ΚΑΡΝΤΕΛΙΝΙ, ΠΙ ΤΖΕΙ ΜΠΕΡΝ, ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ, ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ
Διάρκεια: 2:15
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑTIKH KOMENTI

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.