To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/11 - 27/11)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/11 - 27/11)

Νοέμβριος 20, 2019 - 20:39
1 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΙ - ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο πολυμήχανος Καραγκιόζης έρχεται στη Τρίπολη με μια καινούργια περιπέτεια για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του φίλους!

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11 - 12:00 & 17:30

 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ...ΧΧΧ STAND UP COMEDY SHOW ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
 

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ένας από τους καλύτερους stand up comedians της χώρας, παρουσιάζει την τρίτη σόλο του παράσταση "Θα γίνει μ..." και μας διηγείται με το χαρακτηριστικό χιούμορ του-πασπαλισμένο με δόσεις αυτοσαρκασμού αλλά και τρυφερότητας, καταστάσεις της δική του ζωής που κάτι θυμίζουν από τη δική μας. 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11 – 21:00

Τιμή Εισιτηρίου – 12€

Προπώληση – 10€ (από το ταμείο του κινηματογράφου)

 

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (Μεταγλ.) - THE ADDAMS FAMILY GR

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

Σκηνοθεσία: ΚΟΝΡΑΝΤ ΒΕΡΝΟΝ & ΓΚΡΕΓΚ ΤΙΡΝΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΟΣΚΑΡ ΑΪΖΑΚ, ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΚΛΟΪ ΓΚΡΕΪΣ ΜΟΡΕΤΖ, ΦΙΝ ΓΟΥΛΦΧΑΡΝΤ, ΝΙΚ ΚΡΟΛ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:40– ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

 

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ (Μεταγλ.) - UP AND AWAY GR

Ένα χωριατόπαιδο, η πιστή του γίδα, ένας άπληστος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλητής χαλιών - και, φυσικά, ένα ιπτάμενο χαλί – έχουν το ρόλο τους στις περιπέτειες του Χότζα. Είναι οι Χίλιες και Μία Νύχτες στη ζωή ενός χωρικού, ο οποίος κόντρα σ τις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τον φόβο του και τελικά να επιστρέψει στο σπίτι με ένα απροσδόκητο δώρο.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΣΤΕΝ ΚΙΛΡΙΧ
Με τις φωνές των: ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ, ΡΙΑ ΑΠΕΡΓΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
Διάρκεια: 1:20
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

 

ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (Μεταγλ.) - ABOMINABLE GR

To "Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων" θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάη μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων! Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Σκηνοθεσία: ΤΖΙΛ ΚΑΛΤΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. : 17:10– ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

 

Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ - THE IRISHMAN

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΤΙΝ ΣΚΟΡΣΕΖΕ
Πρωταγωνιστούν: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ, ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ, ΑΝΝΑ ΠΑΚΟΥΙΝ, ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΤΖΑΚ ΧΙΟΥΣΤΟΝ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ, ΧΑΡΒΕΪ ΚΑΪΤΕΛ, ΤΖΟ ΠΕΣΙ, ΡΕΪ ΡΟΜΑΝΟ
Διάρκεια: 3:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 21:00  – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

 

 

LAST CHRISTMAS

Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της - μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star, αλλά την έχει παραμελήσει. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου... και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλα, πρέπει να έχεις πίστη (Faith). Η δύναμη της ιστορίας κρύβεται στην ιστορία μιας νεαρής και ταλαντούχας γυναίκας, που κάπως έχει χάσει το δρόμο της, εξαιτίας μιας περιπέτειας με την υγεία της και λόγω της οικογενειακής της κατάστασης, καθώς η μητέρα της δυσκολεύεται ως μετανάστρια σε ένα Λονδίνο στα πρόθυρα του Brexit. Η ηρωίδα βρίσκει στο δρόμο της έναν καλοπροαίρετο και τρυφερό άντρα, που ενώ τη γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή φαίνεται απόμακρος και μυστηριώδης.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΦΙΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ, ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΜΙΣΕΛ ΓΙΟ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 18:50  – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ - CHARLIE’S ANGELS

H Elizabeth Banks κρατάει τα ηνία της επόμενης γενιάς των ατρόμητων Αγγέλων του Τσάρλι, που αναλαμβάνουν δράση το ερχόμενο φθινόπωρο. Η Kristen Stewart, η Naomi Scott, και η Ella Balinska δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charlis Townsend, όπου οι έρευνές του έχουν εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

Σκηνοθεσία: ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ
Πρωταγωνιστούν: ΠΑΤΡΙΚ ΣΤΙΟΥΑΡΤ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΤΑΚΕΡ, ΚΡΙΣΤΕΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ, ΣΑΜ ΚΛΑΦΛΙΝ, ΝΑΟΜΙ ΣΚΟΤ, ΕΛΑ ΜΠΑΛΙΝΣΚΑ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 19:40  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ - FORD VERSUS FERRARI (Le Mans ’66)

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πρωταγωνιστούν στο «Κόντρα σε Όλα» που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ντέιμον) και του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Κεν Μάιλς (Μπέιλ), οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φερράρι στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΝΓΚΟΛΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΡΕΜΟ ΤΖΙΡΟΝΕ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ, ΤΡΕΪΣΙ ΛΕΤΣ, ΤΖΟΝ ΜΠΕΡΝΤΧΑΛ, ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ
Διάρκεια: 2:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.:  22:10 - ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

 

 

ΠΑΡΑΣΙΤΑ - PARASITE

Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων. Η ταινία έγραψε ιστορία μιας και πρόκειται για την πρώτη Κορεάτικη παραγωγή που βραβεύτηκε με το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών.

Σκηνοθεσία: ΜΠΟΝΓΚ ΤΖΟΥΝ-ΧΟ
Πρωταγωνιστούν: ΣΟΝΓΚ ΚΑΝΓΚ-ΧΟ, ΛΙ ΣΑΝ ΚΟΥΝ, ΤΣΟ ΓΕΟ, ΠΑΡΚ ΣΟ-ΝΤΑΜ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 19:20  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
 

 

JOKER

Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλεκ αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του και όχι απλώς ένας καταπατημένος άντρας. Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy, το παρατσούκλι που του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο για να κρύψει τον πόνο μέσα του. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

Η ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, θέτει δυνατή υποψηφιότητα για μια θέση στα Oscar Καλύτερης Ταινίας ενώ ο Φίνιξ δίνει μοναδική ερμηνεία ως Άρθουρ Φλεκ, ένας καταπάτημένος, από την κοινωνία, άνθρωπος που βυθίζεται στην τρέλα και μεταμορφώνεται στον Joker.

Σκηνοθεσία: ΤΟΝΤ ΦΙΛΙΠΣ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕΝΙΡΟ, ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΟΝΡΟΪ, ΖΑΖΙ ΜΠΙΤΖ, ΜΠΡΕΤ ΚΑΛΕΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 22:00  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ταινίες για ενήλικες στις 7 η ωρα το απογευμα πως να παει ο κοσμος να δει?? Αλλοι δουλευουν αλλοι εχουν υποχρεωσεις με τα παιδια τους...ας γινουν πιο βραδινες οι προβολες να μπορει ο κοσμος να παει!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.