To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/09 - 27/09)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (21/09 - 27/09)

Σεπτέμβριος 19, 2017 - 21:01
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 27.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3 (Μεταγλ.)

Ο Κεραυνός Μακουίν, εφτά φορές πρωταθλητής και θρύλος του Piston Cup, στην προσπάθεια του να φτάσει τον Τζάκσον Στορμ, το αστέρι της νέας γενιάς αγωνιστικών αυτοκινήτων, κατά την διάρκεια ενός αγώνα ταχύτητας θα υποστεί ένα σοβαρό δυστύχημα που θα τον αφήσει σοβαρά τραυματισμένο. Με τους σπόνσορες και τους διοργανωτές των αγώνων να κάνουν στην άκρη τα παλιά αγωνιστικά αυτοκίνητα για την νέα γενιά, ο Μακουίν θα πρέπει να βρει τρόπο να δείξει στον κόσμο ότι εξακολουθεί να είναι το γρηγορότερο αμάξι και ότι εκείνος και μόνο θα αποφασίσει πότε θα αποσυρθεί.

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΪΑΝ ΦΙ
Με τις φωνές των: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ

Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. : 17:40
 

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3 (Μεταγλ.)

Ο Γκρου και τα minions του επιστρέφουν για μια ακόμη φορά! Ο πρώην απαισιότατος κακός έχει παντρευτεί την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής, την Λούσι, και μαζί μεγαλώνουν τα τρία κοριτσάκια που είχε υιοθετήσει! Όμως η αποτυχία να συλλάβουν τον Μπάλταζαρ Μπρατ, το πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του 80’, θα οδηγήσει στην απόλυση τους από την υπηρεσία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκρου θα ανακαλύψει μετά από χρόνια ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, ο οποίος είναι επαγγελματίας κακοποιός. Η οικογενειακή συνάντηση θα γίνει η αρχή για την επιστροφή του Γκρου στην εγκληματική ζωή! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα minions που έχουν βαρεθεί την ειρηνική ζωή θα κάνουν την δική τους επανάσταση!

Σκηνοθεσία: ΚΑΪΛ ΜΠΑΝΤΑ & ΠΙΕΡ ΚΟΦΙΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. : 17:30

KINGSMAN: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Ένας νέος εχθρός θα καταστρέφει όλα τα αρχηγεία της υπηρεσίας Kingsman, αφήνοντας τον Έκγσι και τους υπόλοιπους πράκτορες ακάλυπτους. Για να αντιμετωπίσουν αυτή την νέα απειλή, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη ενός παρόμοιου οργανισμού στην Αμερική με ονομασία Statesman. Οι πράκτορες και των δύο οργανισμών θα πρέπει να ξεπεράσουν τα όρια τους για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό και να βάλουν τέλος στην κατάσταση ομηρίας ολόκληρου του κόσμου.

Σκηνοθεσία: ΜΑΘΙΟΥ ΒΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΑΡΟΝ ΕΓΚΕΡΤΟΝ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΤΣΕΪΝΙΝΓΚ ΤΕΪΤΟΥΜ, ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ
Διάρκεια: 2:20
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:30 & 22:10

ANNABELLE: CREATION

Μια καλόγρια μαζί με μια ομάδα ορφανών κοριτσιών, θα αναζητήσουν νέα στέγη μετά την καταστροφή του ορφανοτροφείου τους. Αυτοί που θα τους φιλοξενήσουν είναι ένας πρώην κουκλοποιός που ζει μόνος με την σύζυγο του. Μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του ζευγαριού, η παρουσία παιδιών στο σπίτι θα δώσει μια νέα ζωντάνια. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν τα κορίτσια αρχίσουν να επηρεάζονται από μια σκοτεινή παρουσία που όπως φαίνεται πηγάζει από μια κούκλα....

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΜΙΡΑΝΤΑ ΟΤΟ, ΑΝΤΟΝΙ ΛΑΠΑΛΙΑ, ΣΑΜΑΡΑ ΛΙ
Διάρκεια: 1:49
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 22:20

ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ 

Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, 400.000 στρατιώτες των Συμμάχων θα αποκλειστούν στην πόλη Δουνκέρκη. Με τις δυνάμεις του Άξονα να πλησιάζουν για να τους βομβαρδίσουν καταστρώνεται ένα ηρωικό σχέδιο διάσωσης των στρατιωτών. Απλοί πολίτες θα αψηφήσουν την έντονη μάχη που διεξάγεται στο έδαφος, στον αέρα και στη θάλασσα και εθελοντικά θα επιχειρήσουν να σώσουν τους στρατιώτες πριν είναι αργά. Ο χαρισματικός σκηνοθέτης Christopher Nolan («Σκοτεινός Ιππότης» τριλογία, Interstellar) σε συνεργασία με τον βραβευμένο συνθέτη Hans Zimmer μας υπόσχονται καθηλωτικές στιγμές στην κινηματογραφική μεταφορά της πραγματικής ιστορίας που άλλαξε την ροή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΚΙΛΙΑΝ ΜΕΡΦΙ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ, ΧΑΡΙ ΣΤΑΪΛΣ, ΦΙΟΝ ΓΟΥΑΪΤΧΕΝΤ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:50
 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.