To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (20/9 - 26/9)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (20/9 - 26/9)

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 21:10
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2018 - 2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (Μεταγλ.) - HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION GR

Η Μέιβις αποφασίζει να κάνει δώρο έκπληξη στον πατέρα της μια κρουαζιέρα, στην οποία ακολουθεί όλη η τερατ-παρέα! Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ
Με τις φωνές των: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ
Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:20

 

 

 

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΚΑΙ ΓΟΥΙΝΙ (Μεταγλ.) - CHRISTOPHER ROBIN GR

Ο ενήλικας Κρίστοφερ δουλεύει συνέχεια, πληρώνεται λίγο και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Έχει δική του οικογένεια, αλλά εργάζεται τόσο πολύ που έχει ελάχιστο χρόνο για τη γυναίκα και την κόρη του. Έχει ξεχάσει την ειδυλλιακή παιδική του ηλικία, την οποία πέρασε παρέα με ένα λούτρινο αρκουδάκι που λάτρευε το μέλι και όλους τους φίλους του. Όταν όμως ο Γουίνι, ταλαιπωρημένος από χρόνια παιχνιδιού και αγκαλιάς, τον ξαναβρίσκει, η φιλία τους αναθερμαίνεται, θυμίζοντας στον Κρίστοφερ τις ατελείωτες ημέρες παιδικής ανεμελιάς που χαρακτήρισαν την πρώιμη ζωή του, όταν το να μην κάνεις τίποτα ήταν το καλύτερο πράγμα απ’ όλα. Μετά από ένα ατυχές συμβάν με το χαρτοφύλακα του Κρίστοφερ Ρόμπιν, ο Γουίνι, το Γουρουνάκι, ο Τίγρης και ο Γκαρής βγαίνουν από το δάσος και πάνε στο Λονδίνο για να βρουν τα χαμένα υπάρχοντα…γιατί αυτό κάνουν οι καλύτεροι φίλοι, πάντα.

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΚ ΦΟΡΣΤΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΟΥΑΝ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ, ΧΕΪΛΙ ΑΤΓΟΥΕΛ, ΌΛΙΒΕΡ ΦΟΡΝΤ ΝΤΕΪΒΙΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.: 17:40

 

 

Ο JOHNNY ENGLISH ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ - JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN

Ο ένας και μοναδικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στο ρόλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, εκείνου του ατζαμή κατασκόπου Johnny English που, στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Αυτήν τη φορά, όταν αποκαλύπτονται οι πραγματικές ταυτότητες όλων των Βρετανών μυστικών πρακτόρων, ο Johnny English αφήνει τη διδασκαλία και αναλαμβάνει να «αποκρυπτογραφήσει» τον ψηφιακό κόσμο με τις άπειρες αναλογικές του γνώσεις και να βρει τους χάκερς που ευθύνονται για την παραβίαση των στοιχείων ασφαλείας της Βρετανίας.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΚΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ, ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΟΛΓΚΑ ΚΟΥΡΙΛΕΝΚΟ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 20:00 & 22:00

 

 

 

ΚΥΝΗΓΟΣ - THE PREDATOR

Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς Κυνηγός του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και μια επιστήμονας θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Σκηνοθεσία: ΣΕΪΝ ΜΠΛΑΚ
Πρωταγωνιστούν: ΜΠΟΪΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ, ΟΛΙΒΙΑ ΜΑΝ, ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΤΡΕΜΠΛΕΪ, ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΪΝ, ΤΡΕΒΑΝΤΕ ΡΟΟΥΝΤΣ, ΚΙΓΚΑΝ ΜΑΪΚΛ-ΚΙ, ΑΛΦΙ ΑΛΕΝ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 22:10

 

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ - THE MAN WHO KILLED DON QUIXOTTE

Ο Τόμπι, ένας κυνικός σκηνοθέτης διαφημιστικών σποτ, βρίσκεται παγιδευμένος στις εξωφρενικές παραισθήσεις ενός γέρου Ισπανού τσαγκάρη που πιστεύει ότι είναι ο Δον Κιχώτης. Κατά τη διάρκεια των κωμικών περιπετειών τους, ο Τόμπι έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες μιας ταινίας που σκηνοθέτησε στα νιάτα του ιδεαλισμού του. Η ταινία έχει αλλάξει τα όνειρα ενός μικρού χωριού της Ισπανίας για πάντα. Μπορεί άραγε να επανορθώσει και να βρει την ανθρωπιά του; Μπορεί ο Δον Κιχώτης να επιβιώσει της παραφροσύνης του;

Σκηνοθεσία: ΤΕΡΙ ΓΚΙΛΙΑΜ
Πρωταγωνιστούν: ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΠΡΑΪΣ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:30

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.