To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (19/9 - 25/9)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (19/9 - 25/9)

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 21:11
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ (Μεταγλ.) - THE LION KING GR

Η κορυφαία ταινία κινουμένων σχεδίων επιστρέφει με τη σύγχρονη τεχνολογία οπτικών και ψηφιακών εφέ!
Ο Σίμπα είναι ένα μικρό λιονταράκι και διάδοχος του πατέρα του, του Βασιλιά Μουφάσα. Ο θείος του Σίμπα όμως, ο Σκαρ, θέλει τον θρόνο και έτσι θα καταστρώσει ένα σχέδιο με σκοπό να δολοφονήσει και τον Μουφάσα και τον Σίμπα. Το σχέδιο θα πετύχει κατά το ήμισυ μιας και ο Σίμπα θα επιβιώσει αλλά θα φύγει από το Βασίλειο πιστεύοντας ότι αυτός είναι υπαίτιος για τον θάνατο του πατέρα του. Χρόνια μετά, ο ενήλικος Σίμπα θα μάθει για την προδοσία του Σκαρ και μαζί με παλιούς αλλά και νέους φίλους θα επιστρέψει για να πάρει πίσω τον θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει!

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ
Με τις φωνές των: ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ
Διάρκεια: 1:55
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (Μεταγλ.) - THE SECRET LIFE OF PETS 2 GR

Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. Όμως, το σοφό τσοπανόσκυλο που ακούει στο όνομα Κόκκορας, θα είναι αυτό που θα ξυπνήσει τους δυο φίλους από τις αστικές φοβίες τους. Στο μεταξύ, η Κλόη, η περίφημη γάτα, και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Παράλληλα, ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας και θα βοηθήσει την ατρόμητη Νταίζη, το ατρόμητο Σιχ Τσου της πρώτης ταινίας. Όλοι μαζί θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο κυνηγητό που θα κόψει την ανάσα από την αγωνία αλλά και από το γέλιο.

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΡΕΝΟ
Με τις φωνές των: ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ
Διάρκεια: 1:20
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

AD ASTRA

H ιστορία ακολουθεί τον αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ (Μπραντ Πιτ) καθώς ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΡΕΪ
Πρωταγωνιστούν: ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ, ΡΟΥΘ ΝΕΓΚΑ, ΤΖΕΪΜΙ ΚΕΝΕΝΤΙ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 19:50 & 22:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

FAST & FURIOUS PRESENTS: HOBBS & SHAW

Από τότε που ο Χομπς, πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο, πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΙΤΣ
Πρωταγωνιστούν: ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΒΑΝΕΣΑ ΚΙΡΜΠΙ
Διάρκεια: 2:20
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.:  19:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΤΟ ΑΥΤΟ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 - IT: CHAPTER 2

Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι. Στο δεύτερο κεφάλαιο, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι. Μπορεί οι φίλοι από το Κλαμπ των Χαμένων να έχουν μεγαλώσει και να έχουν φύγει μακριά, αλλά ένα κρίσιμο τηλεφώνημα τους φέρνει πίσω εκεί όπου όλα ξεκίνησαν. Αποφασισμένοι να εκπληρώσουν τον όρκο που είχαν πάρει παλιά, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους για την τελική μάχη με τον τρομερό Pennywise.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΙ ΜΟΥΣΚΙΕΤΙ
Πρωταγωνιστούν: ΜΠΙΛ ΧΕΪΝΤΕΡ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ, ΜΠΙΛ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΟΤΕ, ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΚΑΒΟΪ
Διάρκεια: 2:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 22:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.