To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (19/4 - 25/4)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (19/4 - 25/4)

Απρίλιος 18, 2018 - 14:30
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 19 Απριλίου έως την Τετάρτη 25 Απριλίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (Μεταγλ.) - PETER RABBIT GR

Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση. Η ταινία είναι βασισμένη στο αγαπημένο βιβλίο «Οι Ιστορίες του Πίτερ Ράμπιτ» της Beatrix Potter που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 1902!
Σκηνοθεσία: ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ
Με τις φωνές των: ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:50

 

 

ΣΕΡΛΟΚ ΖΟΥΜΠΟΜΣ (Μεταγλ.) - SHERLOCK GNOMES GR

Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο. Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, η μεγαλύτερή τους ανησυχία είναι να προλάβουν να προετοιμάσουν το νέο τους κήπο για την άνοιξη. Γρήγορα, όμως συνειδητοποιούν πως κάποιους απάγει νάνους του κήπου και η μόνη λύση ακούει στο όνομα Σέρλοκ Ζουμπόμς. Ο διάσημος ντετέκτιβ και ορκισμένος προστάτης των νάνων που ζουν στους κήπους του Λονδίνου, παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Γουάτσον αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και τίποτα στο Λονδίνο δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΓΛΟΥ
Διάρκεια: 1:25
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.:  17:40

 

  

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ - THE MIDNIGHT SUN

Κινδυνεύοντας από την έκθεση στο φως του ήλιου, η 17χρονη Κέιτι περνάει την ημέρα της στο σπίτι συντροφιά με τον πατέρα της και την καλύτερή της φίλη. Τα βράδια όμως ο κόσμος της αλλάζει και γίνεται μαγικός: μπορώντας πλέον να κυκλοφορεί άφοβα, η Κέιτι περνά την ώρα της στον σιδηροδρομικό σταθμό, παίζοντας κιθάρα. Μια νύχτα, η μοίρα την ενώνει με τον Τσάρλι και οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά κατά τη διάρκεια ενός ιδανικού καλοκαιριού. Η αγάπη θα τους αλλάξει για πάντα – μπορεί όμως το όνειρο να κρατήσει; Μια μοναδική ιστορία για τη δύναμη της θέλησης και του έρωτα.

Σκηνοθεσία: ΣΚΟΤ ΣΠΙΡ
Πρωταγωνιστούν: ΜΠΕΛΑ ΘΟΡΝ, ΠΑΤΡΙΚ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ, ΚΟΥΙΝ ΣΕΠΑΡΝΤ, ΚΕΝ ΤΡΕΜΠΛΕΤ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 20:10

 

 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ -  GHOST STORIES

Ο σκεπτικιστής καθηγητής Φιλιπ Γκουντμαν δεν πιστεύει στην ύπαρξη στοιχειωμένων σπιτιών, φαντασμάτων και γενικότερα την ύπαρξη του παραφυσικού. Τα πάντα στη ζωή του και την καριέρα του θα αλλάξουν όταν του δώσουν έναν φάκελο που περιέχει τρεις υποθέσεις με ανεξήγητα φαινόμενα που η λογική και η επιστήμη δεν μπορούν να εξηγήσουν.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΡΕΜΙ ΝΤΑΪΣΟΝ, ΑΝΤΙ ΝΙΜΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΑΝΤΙ ΝΙΜΑΝ, ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΠΟΛ ΓΟΥΑΙΤΧΑΟΥΖ
Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 22:10

 

 

RAMPAGE: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ - RAMPAGE
 
 Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε, ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤ ΠΕΪΤΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΜΑΛΙΝ ΑΚΕΡΜΑΝ, ΤΖΟ ΜΑΝΓΚΑΝΙΕΛΟ, ΤΖΕΪΜΣ ΝΤΙΝ ΜΟΡΓΚΑΝ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι.: 19:40

 

 

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ - A QUIET PLACE

Το 2020 η Γη έχει δεχτεί εισβολή από εξωγήινα πλάσματα. Δίχως όραση αλλά με υπερ-ευαίσθητη ακοή, κυνηγούν τους τελευταίους ανθρώπους που έχουν απομείνει στον πλανήτη ακολουθώντας τον ήχο των θηραμάτων τους. Η οικογένεια Abbott ταξιδεύει από μέρος σε μέρος για να βρει προμήθειες και μιλούν μεταξύ τους μόνο στη νοηματική για να επιβιώσουν. Ο παραμικρός ήχος όμως μπορεί να σημάνει και το τέλος τους!

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ
Πρωταγωνιστούν: ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ, ΜΙΛΙΣΕΝΤ ΣΙΜΟΝΤΣ, ΝΟΑ ΤΖΙΟΥΠ

Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. : 22:00

 

 

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ - AVENGERS: INFINITY WAR

Δύο χρόνια μετά τον εμφύλιο πόλεμο που άφησε  τους Avengers διαλυμένους, o πανίσχυρος Thanos ξεκινά πλήρη επίθεση στη Γη με σκοπό να ανακτήσει τα Infinity Stones που βρίσκονται στον πλανήτη μας. Έχοντας στην κατοχή του το Γάντι της Αιωνιότητας, χρειάζεται όλα τα Πετράδια για να τα τοποθετήσει πάνω στο γάντι και να ολοκληρώσει έτσι το πιο ισχυρό κειμήλιο/όπλο που έχει υπάρξει σε όλο το Γαλαξία. Ο κάτοχος του Γαντιού με όλα τα πετράδια ενεργά μπορεί να αλλάξει τη μορφή και την ύπαρξη του Σύμπαντος, κάτι που ο Thanos επιθυμεί. Έχοντας στο πλευρό του έναν τεράστιο στρατό αλλά και τους έμπιστους στρατηγούς του, τον Corvus Glaive, την Proxima Midnight, τον Ebony Maw και τον Cull Obsidian, γνωστοί και ως “Black Order”, θα εξαπολύσει τη πιο τρομερή εισβολή που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα. Οι Avengers θα πρέπει να επουλώσουν τις πληγές τους, να συμμαχήσουν με τους Guardians of the Galaxy και με τον στρατό του Black Panther να υπερασπιστούν τη Γη αλλά και ολόκληρο το Σύμπαν.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΟΝΙ ΡΟΥΣΟ, ΤΖΟ ΡΟΥΣΟ
Πρωταγωνιστούν: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΤΣΑΝΤΟΥΙΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ, ΣΚΑΡΛΕΤ  ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΚΑΡΕΝ ΓΚΙΛΑΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΠΟΜ ΚΛΕΜΕΝΤΙΕΦ, ΖΟΪ ΣΑΛΝΤΑΝΑ, ΤΟΜ ΧΙΝΤΛΣΤΟΝ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΠΟΛ ΡΟΥΝΤ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΛΕΤΙΣΙΑ ΡΑΪΤ, ΝΤΑΝΑΪ ΓΚΟΥΡΙΡΑ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛΤΟΡΟ, ΠΟΛ ΜΠΕΤΑΝΙ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΠΙΤΕΡ ΝΤΙΝΚΛΕΪΤΖ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΓΟΥΟΝΓΚ, ΝΤΟΝ ΤΣΙΝΤΛ, ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΚΙ
Διάρκεια: 2:35
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/4 : 22:00

 

 

ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ... 

Βούρβουρα, ένα ορεινό χωριό στην Αρκαδία του Γκαίτε. Μια αυτάρκης κοινωνία που ζει με ό,τι η ίδια παράγει, ενώ τα παιδιά της στο σχολείο μαθαίνουν γράμματα και τραγουδάκια για τη σημαία. Μετά τη ναζιστική κατοχή... Αυστραλία, Αμερική. Πολλοί θα βρεθούν στο Μαρούσι, προάστιο των Αθηνών που θα γνωρίσει τον βίαιο μετασχηματισμό του σε χρηματοοικονομικό κέντρο και θα υποδεχθεί τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Μια βιτρίνα εθνικής υπερηφάνειας στηριγμένη στον καταναλωτικό πυρετό και στο δανεισμό. Η πορεία κάποιων ανθρώπων, η πορεία μιας χώρας. 

Η ομάδα «Έλευσις» και ο «Περίπλους» σας προσκαλούν στη προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου, «Της Πατρίδας μου η Σημαία...» την Τετάρτη 25 Απριλίου στο Cine Ville Multicinema.

Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΡΑΜΟ (κριτικό κινηματογράφου) και τον σκηνοθέτη της ταινίας.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 19:30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

ARCADIAN SCREENINGS

 Από την Παρασκευή 20/4 έως και την Κυριακή 22/4 το Arcadian Screenings επιστρέφει στη Τρίπολη και το Cine Ville Multicinema με πέντε επιλεγμένες ταινίες από 20ό TDF μαζι αλλά και τις 7 ταινίες από την Tρίπολη για την Αρκαδία, τις οποίες παρουσιάζει το StoryDoc.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.