To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (19/10 - 25/10)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (19/10 - 25/10)

Οκτώβριος 18, 2017 - 08:30
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

EMOJI: Η ΤΑΙΝΙΑ (Μεταγλ.) - THE EMOJI MOVIE GR

Ο Gene είναι ένα emoji που ζει στην Τεξτόπολη, μέσα στο κινητό του Alex. Είναι το emoji του «μπααα....» (Meh…) το οποίο όμως έχει μια ιδιαιτερότητα. Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερες εκφράσεις από το «μπαα». Αυτό θα τον βάλει σε μπελάδες μιας και εξαιτίας του, ο Alex θα στείλει σε μια συμμαθήτρια του λάθος emoji ως απάντηση σε μήνυμα. Θεωρώντας ότι το κινητό του έχει χαλάσει, θα αποφασίσει να το πάει σε τεχνικό για να του κάνει format, διαγράφοντας τα πάντα. Ο Gene θα πρέπει να κάνει ένα επικίνδυνο ταξίδι έξω από την Τεξτόπολη για να βρει το περίφημο “Cloud” και να σώσει όλα τα emojis!

Σκηνοθεσία: ΤΟΝΙ ΛΕΟΝΤΙΣ, ΕΡΙΚ ΣΙΤΖΕΛ
Με τις φωνές των: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΑΝΙΑ ΜΠΡΕΑΖΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:20

 

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3 (Μεταγλ.) - DESPICABLE ME 3 GR

Ο Γκρου και τα minions του επιστρέφουν για μια ακόμη φορά! Ο πρώην απαισιότατος κακός έχει παντρευτεί την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής, την Λούσι, και μαζί μεγαλώνουν τα τρία κοριτσάκια που είχε υιοθετήσει! Όμως η αποτυχία να συλλάβουν τον Μπάλταζαρ Μπρατ, το πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του 80’, θα οδηγήσει στην απόλυση τους από την υπηρεσία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκρου θα ανακαλύψει μετά από χρόνια ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, ο οποίος είναι επαγγελματίας κακοποιός. Η οικογενειακή συνάντηση θα γίνει η αρχή για την επιστροφή του Γκρου στην εγκληματική ζωή! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα minions που έχουν βαρεθεί την ειρηνική ζωή θα κάνουν την δική τους επανάσταση!

Σκηνοθεσία: ΚΑΪΛ ΜΠΑΝΤΑ & ΠΙΕΡ ΚΟΦΙΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. : 17:30

 

Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ - THE SNOWMAN

Όταν το πρώτο χιόνι πέσει, ο δολοφόνος θα σκοτώσει ξανά. Ένα μικρό αγόρι θα ξυπνήσει και θα ψάξει στο σπίτι την μητέρα του. Στον κήπο υπάρχει ένας χιονάνθρωπος που φοράει το κασκόλ της. Την υπόθεση θα αναλάβει ο ψυχολογικά ασταθής ντετέκτιβ Χάρι Χόλε, ο οποίος θα ανακαλύψει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι το πρώτο θύμα του δολοφόνου που αποκαλείται «Ο Χιονάνθρωπος». Ο δολοφόνος θα αρχίσει να παίζει παιχνίδια με τον ντετέκτιβ και τις αρχές μιας και για να τον εντοπίσουν θα πρέπει να ακολουθήσουν μια σειρά από δολοφονίες για τις οποίες τους είχε ήδη δώσει όλα τα στοιχεία. Η ταινία είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου best seller μυθιστορήματος του διάσημου Νορβηγού συγγραφέα Jo Nesbo ο οποίος έχει πουλήσει πάνω από 36.000.000 βιβλία παγκοσμίως!

Σκηνοθεσία: ΤΟΜΑΣ ΑΛΦΡΕΝΤΣΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΪΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ, ΚΛΟΪ ΣΕΒΙΝΙ, ΒΑΛ ΚΙΛΜΕΡ, ΤΖ. Κ. ΣΙΜΟΝΣ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 21:50

 

ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ - THE FOREIGNER

Ποτέ μην ωθείς έναν καλό άνθρωπο στα άκρα! Ο Κουαν, ένας ταπεινός επιχειρηματίας, θα χάσει την κόρη του μετά από μια βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο. Αφού προσπαθήσει να δωροδοκήσει τον υπεύθυνο της Scotland Yard για να του πουν τα ονόματα των βομβιστών, θα στραφεί προς τον Λιαμ Χένεσι, πρώην μέλος της οργάνωσης I.R.A. από τον οποίο δεν θα πάρει καμία απάντηση. Θέλοντας να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης του, ο Κουαν, που έχει υπηρετήσει στο Βιετνάμ και είναι εκπαιδευμένος στις ειδικές δυνάμεις, θα θυμηθεί το παρελθόν του και θα αρχίσει να ασκεί πίεση στον Χένεσι και τους μπράβους του με όλο και πιο εκρηκτικό τρόπο! Ο σκηνοθέτης του Casino Royale, συνεργάζεται με τους Τζάκι Τσαν και Πιρς Μπρόσναν στην περιπέτεια έκπληξη της χρονιάς!

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΤΙΝ ΚΑΜΠΕΛ 
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΑΚΙ ΤΣΑΝ, ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΤΣΑΡΛΙ ΜΕΡΦΙ, ΚΕΪΤΙ ΛΕΟΥΝΓΚ, ΜΑΡΚ ΤΑΝΤΙ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΣΗΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 22:00

 

 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗ ΣΙΚΑΛΗ - REBEL IN THE RYE

Ο κόσμος του θρυλικού συγγραφέα Τζ. Ντ. Σάλιντζερ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σε αυτή την αποκαλυπτική ματιά στις εμπειρίες που διαμόρφωσαν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους, αμφιλεγόμενους και αινιγματικούς συγγραφείς των καιρών μας. Τοποθετημένο χρονικά στο πολύχρωμο κάδρο της Νέας Υόρκης των μέσων του 20ου αιώνα, το «Επαναστάτης στη Σίκαλη» ακολουθεί τον νεαρό Σάλιντζερ, ενόσω αυτός προσπαθεί να βρει τη «φωνή» του, φλερτάρει με τη διάσημη κοσμική Ούνα Ο’Νιλ και πολεμά στις πρώτες γραμμές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτές είναι οι εμπειρίες που θα διαμορφώσουν τη δημιουργία του αριστουργήματός του, «Ο Φύλακας στη Σίκαλη», θα τον κάνουν διάσημο –αλλά και διαβόητο- εν μία νυκτί και, τελικά, θα οδηγήσουν στην απόσυρση του από τα φώτα της δημοσιότητας για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝΙ ΣΤΡΟΝΓΚ 
Πρωταγωνιστούν: ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΟΥΛΤ, ΖΟΪ ΝΤΟΪΤΣ, ΚΕΒΙΝ ΣΠΕΪΣΙ, ΣΑΡΑ ΠΟΛΣΟΝ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:30

 

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ - THE PROMISE

Κατά την διάρκεια της πτώσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι Αρμένιοι θα γίνουν αντικείμενο καταπίεσης και δίωξης. Ο Μίκαελ, ταλαντούχος σπουδαστής ιατρικής, θα ερωτευτεί την όμορφη Άνα. Εκτός από τον Μίκαελ, την Άνα την διεκδικεί και ο Κρις, ένας Αμερικανός δημοσιογράφος που έχει ταξιδέψει στην Οθωμανική Αυτοκρατορία για να καλύψει δημοσιογραφικα τον πόλεμο για λογαριασμό του Associated Press. Η μοίρα θα τους φέρει κοντά λόγω των κοσμοϊστορικών γεγονότων της εποχής που άλλαξαν την παγκόσμια ιστορία. Μια επική ερωτική ιστορία, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, που μας διδάσκει ότι οι αυτοκρατορίες πέφτουν, η αγάπη όμως επιβιώνει.

Σκηνοθεσία: ΤΕΡΙ ΤΖΟΡΤΖ
Πρωταγωνιστούν: ΟΣΚΑΡ ΑΪΖΑΚ, ΣΑΡΛΟΤ ΛΕ ΜΠΟΝ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ, ΖΑΝ ΡΕΝΟ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:20

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.