To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (18/4 - 24/4)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (18/4 - 24/4)

Απρίλιος 17, 2019 - 08:30
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 18 Απριλίου έως την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του Καραγκιόζη θα απολαύσουν μια ξεκαρδιστική παράσταση θεάτρου σκιών!

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4: 12:00
 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3 (Μεταγλ.) - HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD GR

Πριν από 9 χρόνια δημιουργήθηκε μια μοναδική φιλία ανάμεσα σε έναν νεαρό βίκινγκ και έναν δράκο! Μια φιλία που άλλαξε τον κόσμο! Στη νέα ταινία, ο Ψάρης και ο δράκος του ο Φαφούτης, ανακαλύπτουν μια κρυμμένη ουτοπία, όπου οι δράκοι ζουν ελεύθεροι. Όμως ο κίνδυνος, με την μορφή ενός κυνηγού δράκων, καραδοκεί...

Σκηνοθεσία: ΝΤΙΝ ΝΤΕΜΠΛΟΥΑ
Με τις φωνές των: -
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ./ Μ. Δευ./ Μ. Τρ./ Μ.Τετ. :  17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

  

ΝΤΑΜΠΟ (Μεταγλ.) - DUMBO GR

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν. Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici  επιστρατεύει τον Holt Farrier, πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly και Joe για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever, που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant, μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΑΝΙ ΝΤΕ ΒΙΤΟ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ, ΑΛΑΝ ΑΡΚΙΝ, ΜΑΪΚΛ ΚΙΤΟΝ, ΝΙΚΟ ΠΑΡΚΕΡ, ΦΙΝΛΕΪ ΧΟΜΠΙΝΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ./ Μ. Δευ./ Μ. Τρ./ Μ.Τετ. :  17:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

AVENGERS: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ - AVENGERS: ENDGAME

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε! Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από το ταμείο του κινηματογράφου.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟ & ΑΝΤΟΝΙ ΡΟΥΣΟ
Πρωταγωνιστούν: ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΤΣΑΝΤΓΟΥΙΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΠΟΜ ΚΛΕΜΕΝΤΙΕΦ, ΜΙΣΕΛ ΦΑΪΦΕΡ, ΤΙΛΝΤΑ ΣΟΥΪΝΤΟΝ
Διάρκεια: 3:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Μ. Τετάρτη : 21:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ - THE CURSE OF LA LLORONA

Λος Άντζελες 1973. Η Άννα Τέιτ-Γκαρσία (Λίντα Καρντελίνι), είναι μία κοινωνική λειτουργός που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της και παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες μετά τον θάνατο του συζύγου της. Όταν καλείται στο σπίτι της Πατρίσια Αλβάρες (Πατρίσια Βελάσκες) και βρίσκει τους δυο μικρούς της γιους κλειδωμένους σε μία ντουλάπα, ερμηνεύει τις απεγνωσμένες προσπάθειες της μητέρας να τους κρατήσει ασφαλείς ως ένα επικίνδυνο σημάδι κακοποίησης. Δεν γνωρίζει, φυσικά, τον πραγματικό κίνδυνο που παραμονεύει και αποφασίζει να στείλει τα παιδιά σε ίδρυμα.

Όταν τα άψυχα σώματα τους βρεθούν στο ποτάμι, η μητέρα κατηγορεί την Άννα και την προειδοποιεί ότι τα παιδία της θα είναι τα επόμενο θύματα της Γιορόνα. Όσοι ακούν το θανάσιμο θρήνο της τη νύχτα, είναι καταδικασμένοι, καθώς η Γιορόνα παραφυλά στις σκιές και αρπάζει παιδιά, θέλοντας να τα κάνει δικά της. 

Μόλις νυχτώσει και τα παιδιά της ακούσουν τον απόκοσμο θρήνο, η Άννα συνειδητοποιεί ότι το κακό πνεύμα τα καταδιώκει. Η μόνη της ελπίδα είναι ένας πρώην ιερέας, ο Ραφαέλ Ολβέρα (Ρέιμοντ Κρουζ). Όλοι μαζί θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να ξεφύγουν από την αδηφάγα, σκοτεινή δύναμη της Γιορόνα.

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΤΣΑΒΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΝΤΑ ΚΑΡΝΤΕΛΙΝΙ, ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΒΕΛΑΣΚΕΖ, ΡΕΪΜΟΝΤ ΚΡΟΥΖ, ΣΙΝ ΠΑΤΡΙΚ ΤΟΜΑΣ, ΜΑΡΙΣΟΛ ΡΑΜΙΡΕΖ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Μ. Δευ./ Μ. Τρ. / Μ. Τετ. : 20:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3 & 22:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΜΕΤΑ - AFTER

Μία επιμελής φοιτήτρια, αφοσιωμένη κόρη και πιστή στον σχολικό της έρωτα κοπέλα, η Τέσσα Γιάνγκ ξεκινάει την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον. Περνάει τις μέρες της συγκεντρωμένη στο πρόγραμμα της και με ισχυρή προσήλωση στον στόχο και στα καθήκοντα της. Ο οργανωμένος και ευπρεπής κόσμος της καταρρέει όταν γνωρίζει τον μυστηριώδη Χάρντιν Σκοτ με τα μπερδεμένα καστανά μάτια του, την αλαζονική βρετανική προφορά του και τα πολλά tattoo. Ο Χάρντιν είναι ο άγριος και σκληρός τύπος που η Τέσσα κανονικά θα αγνοούσε. Και έτσι έκανε – μέχρι που βρέθηκε μόνη της μαζί του αργά τη νύχτα σε μία λίμνη, μαγνητισμένη από την μεθυστική του ενέργεια. Καθώς η Τέσσα βιώνει την πρώτη της επαφή με την ελευθερία, ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και σεξουαλικής αφύπνισης που θα την αλλάξει για πάντα . Ανακαλύπτει μία φωνή και ένα εσωτερικό πάθος που δεν ήξερε καν ότι είχε και συνειδητοποιεί ότι υπάρχει η ζωή της πριν τον Χάρντιν και η ζωή της… ΜΕΤΑ.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΙ ΓΚΕΪΤΣ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΜΠΙΛΣ, ΠΙΤΕΡ ΓΚΑΛΑΧΕΡ, ΣΕΛΜΑ ΜΠΛΕΡ, ΤΖΟΣΕΦΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΧΙΡΟ ΦΑΪΝΣ ΤΙΦΙΝ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. : 19:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
Σαβ./ Κυρ./ Μ. Δευ./ Μ. Τρ. / Μ. Τετ. : 17:10 & 19:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

SHAZAM!

Ο Μπίλι Μπάτσον είναι ένα 14χρονο ορφανό αγόρι που αλλάζει τις θετές οικογένειες σαν τα πουκάμισα λόγω της διαρκούς αναζήτησης του για την πραγματική του μητέρα. Στην νέα του οικογένεια θα γνωρίσει τον Φρέντι, ένα νεαρό αγόρι που λατρεύει τους υπερ-ήρωες. Τίποτα όμως δεν τον έχει προετοιμάσει για το γεγονός ότι και ο ίδιος θα γίνει σουπερ-ήρωας. Ο Μπίλι θα γίνει ο εκλεκτός ενός αρχαίου μάγου ο οποίος θα του δώσει τις δυνάμεις του. Το μόνο που έχει να κάνει ο Μπίλι είναι να φωνάξει τη λέξη «Shazam» για να μεταμορφωθεί στον ενήλικο εαυτό του ενισχυμένο με παρόμοιες δυνάμεις με του Superman! Ωστόσο, παρά το θεόρατο και γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του ένα παιδί που, όπως είναι φυσικό, διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε υπερδυνάμεις: κάνει την πλάκα του! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να εξαπολύσει αστραπές από τα χέρια του; Μπορεί να κάνει κοπάνα από το σχολείο; Με τη βοήθεια του ειδήμονα σε υπερηρωικά ζητήματα φίλου του Φρέντι, ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την ανεμελιά του παιδιού που κρύβει μέσα του. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις ικανότητες του για να κατατροπώσει τις φονικές δυνάμεις του κακού που βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του Δρ. Σιβάνα, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι τον Shazam.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ Φ. ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΖΑΚΑΡΙ ΛΙΒΑΪ, ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΤΖΑΚ ΝΤΙΛΑΝ ΓΚΡΕΪΖΕΡ, ΑΣΕΝ ΕΪΝΤΖΕΛ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Μ. Δευ./ Μ. Τρ. :  19:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1 & 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3
Μ. Τετ. :  22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΝΕΚΡΩΤΑΦΙΟ ΖΩΩΝ - PET SEMATARY

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο Ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ, ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο τους σπίτι. Όταν μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά του, ο Λούις θα στραφεί στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ, προκαλώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που θα απελευθερώσει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Σκηνοθεσία: ΚΕΒΙΝ ΚΟΛΣ & ΝΤΕΝΙΣ ΒΙΝΤΜΑΪΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΝ ΛΙΘΓΚΟΟΥ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΛΑΡΚ , ΕΪΜΙ ΣΕΪΜΕΤΖ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Μ. Δευ./ Μ. Τρ. :  22:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

 

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.