To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (17/5 - 23/5)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (17/5 - 23/5)

Μάιος 16, 2018 - 08:43
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 17 Μαΐου έως την Τετάρτη 23 Μαΐου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΕΝΑΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΑΣ 2 (Μεταγλ.) - THE NUT JOB: NUTTY BY NATURE GR

Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να καταστρέψει το Liberty Park και στη θέση του να χτίσει ένα λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.

 

Σκηνοθεσία: ΚΑΛ ΜΠΡΟΥΚΝΕΡ
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.:  17:10

 

 

Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΑΡΕΑ (Μεταγλ.) - THE JUNGLE BUNCH GR

Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο - αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, τη Ζουγκλοπαρέα, θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν. Αλλά ο Ίγκορ, το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει τη ζούγκλα μια για πάντα. Η Ζουγκλοπαρέα - σπεύδει στη διάσωση!

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΛΑΑ
Με τις φωνές των: ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ
Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.:  17:20

 

 

DEADPOOL 2

Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

 

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΙΝΤΣ
Πρωταγωνιστούν: ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΜΟΡΕΝΑ ΜΠΑΚΑΡΙΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΜΠΡΙΑΝΑ ΧΙΛΝΤΕΜΠΡΑΝΤ

Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:30 & 22:00

 

 

 

ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ - TRUTH OR DARE

Ένα φαινομενικά ακίνδυνο παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» μεταξύ φίλων καταλήγει αιματηρό, όταν κάποιος ή κάτι, απειλεί θανάσιμα όσους δεν αποφασίζουν να ακολουθήσουν τους κανόνες και να "τολμήσουν" ή να «πουν την αλήθεια»...
 

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΦ ΓΟΥΑΝΤΛΟΟΥ
Πρωταγωνιστούν: ΛΟΥΣΙ ΧΕΪΛ, ΤΑΪΛΕΡ ΠΟΖΕΪ, ΝΟΛΑΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΦΑΝΚ, ΣΟΦΙΑ ΤΕΪΛΟΡ ΑΛΙ

Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 22:10

 

 

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ -  AVENGERS: INFINITY WAR

Δύο χρόνια μετά τον εμφύλιο πόλεμο που άφησε  τους Avengers διαλυμένους, o πανίσχυρος Thanos ξεκινά πλήρη επίθεση στη Γη με σκοπό να ανακτήσει τα Infinity Stones που βρίσκονται στον πλανήτη μας. Έχοντας στην κατοχή του το Γάντι της Αιωνιότητας, χρειάζεται όλα τα Πετράδια για να τα τοποθετήσει πάνω στο γάντι και να ολοκληρώσει έτσι το πιο ισχυρό κειμήλιο/όπλο που έχει υπάρξει σε όλο το Γαλαξία. Ο κάτοχος του Γαντιού με όλα τα πετράδια ενεργά μπορεί να αλλάξει τη μορφή και την ύπαρξη του Σύμπαντος, κάτι που ο Thanos επιθυμεί. Έχοντας στο πλευρό του έναν τεράστιο στρατό αλλά και τους έμπιστους στρατηγούς του, τον Corvus Glaive, την Proxima Midnight, τον Ebony Maw και τον Cull Obsidian, γνωστοί και ως “Black Order”, θα εξαπολύσει τη πιο τρομερή εισβολή που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα. Οι Avengers θα πρέπει να επουλώσουν τις πληγές τους, να συμμαχήσουν με τους Guardians of the Galaxy και με τον στρατό του Black Panther να υπερασπιστούν τη Γη αλλά και ολόκληρο το Σύμπαν.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΟΝΙ ΡΟΥΣΟ, ΤΖΟ ΡΟΥΣΟ
Πρωταγωνιστούν: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΤΣΑΝΤΟΥΙΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ, ΣΚΑΡΛΕΤ  ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΚΑΡΕΝ ΓΚΙΛΑΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΠΟΜ ΚΛΕΜΕΝΤΙΕΦ, ΖΟΪ ΣΑΛΝΤΑΝΑ, ΤΟΜ ΧΙΝΤΛΣΤΟΝ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΠΟΛ ΡΟΥΝΤ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΛΕΤΙΣΙΑ ΡΑΪΤ, ΝΤΑΝΑΪ ΓΚΟΥΡΙΡΑ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛΤΟΡΟ, ΠΟΛ ΜΠΕΤΑΝΙ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΠΙΤΕΡ ΝΤΙΝΚΛΕΪΤΖ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΓΟΥΟΝΓΚ, ΝΤΟΝ ΤΣΙΝΤΛ, ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΚΙ
Διάρκεια: 2:35
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:10

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.