To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (17/10 - 23/10)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (17/10 - 23/10)

Οκτώβριος 16, 2019 - 15:13
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης επιστρέφει στην Τρίπολή από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου για δύο ξεκαρδιστικές παραστάσεις!

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10: 12:00 & 17:30

 

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (Μεταγλ.) - ANGRY BIRDS THE MOVIE 2 GR

Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους –τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ-, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια. Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει. Έχει απλώς εξελιχθεί σε πιο εξελιγμένες φάρσες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν, όμως, μια καινούρια εχθρός, ένας αετός που ακούει στο όνομα Ζέτα, απειλεί να καταστρέψει τα δύο νησιά, τα πουλιά και τα γουρούνια καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενωθούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο εκρηκτικός Ρεντ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού σου μπορεί να πρέπει να γίνει φίλος σου.
 

Σκηνοθεσία: ΘΟΥΡΟΠ ΒΑΝ ΟΡΜΑΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΟΣ
Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαββατο. :  17:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (Μεταγλ.) - THE SECRET LIFE OF PETS 2 GR

Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. Όμως, το σοφό τσοπανόσκυλο που ακούει στο όνομα Κόκκορας, θα είναι αυτό που θα ξυπνήσει τους δυο φίλους από τις αστικές φοβίες τους. Στο μεταξύ, η Κλόη, η περίφημη γάτα, και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Παράλληλα, ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας και θα βοηθήσει την ατρόμητη Νταίζη, το ατρόμητο Σιχ Τσου της πρώτης ταινίας. Όλοι μαζί θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο κυνηγητό που θα κόψει την ανάσα από την αγωνία αλλά και από το γέλιο.

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΡΕΝΟ
Με τις φωνές των: ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ
Διάρκεια: 1:20
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

MALEFICENT: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ - MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL

Στην καινούργια ταινία της Disney “Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους”, που ακολουθεί την πετυχημένη διασκευή του 2014, η Maleficent και η βαφτιστήρα της Aurora αναλαμβάνουν να λύσουν τον περίπλοκο και μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει, όσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τους επικείμενους γάμους της Aurora, τους απροσδόκητους εχθρούς και τις καινούργιες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο. Η κατακερματισμένη σχέση τους, που σέρνεται ανάμεσα στην εκδίκηση και την άδολη αγάπη δείχνει να ανθίζει, όσο η έχθρα ανάμεσα στους ανθρώπους και στις νεράιδες επιβιώνει. Ο επικείμενος γάμος της Aurora με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ulstead και των γειτόνων Moors, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ’ αλήθεια οικογένεια.

Σκηνοθεσία: ΧΟΑΚΙΜ ΡΕΝΙΝΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ, ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ, ΤΖΟΥΝΟ ΤΕΜΠΛ, ΣΑΜ ΡΑΪΛΙ, ΛΕΣΛΙ ΜΑΝΒΙΛ, ΧΑΡΙΣ ΝΤΙΚΙΝΣΟΝ, ΜΙΣΕΛ ΦΑΪΦΕΡ, ΕΝΤ ΣΚΡΕΪΝ
Διάρκεια: 1:55
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 19:30 (Μεταγλωττισμένο) – ΑΙΘΟΥΣΑ 1   &  22:00 (με Υπότιτλους) – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

  

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ - NOMIS (NIGHT HUNTER)

Ένας ταλαιπωρημένος αστυνομικός, το αστυνομικό σώμα στο οποίο ανήκει και ένας αυτόκλητος τιμωρός εμπλέκονται σε μία επικίνδυνη συνομωσία που σχετίζεται με απαγωγές και δολοφονίες γυναικών.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΕΪΜΟΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΦΛΕΤΣΕΡ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΝΤΑΝΤΑΡΙΟ, ΣΤΑΝΛΕΪ ΤΟΥΤΣΙ, ΜΠΕΝ ΚΙΝΓΚΣΛΕΪ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.:  20:00 - ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

JOKER

Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλεκ αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του και όχι απλώς ένας καταπατημένος άντρας. Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy, το παρατσούκλι που του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο για να κρύψει τον πόνο μέσα του. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

Η ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, θέτει δυνατή υποψηφιότητα για μια θέση στα Oscar Καλύτερης Ταινίας ενώ ο Φίνιξ δίνει μοναδική ερμηνεία ως Άρθουρ Φλεκ, ένας καταπάτημένος, από την κοινωνία, άνθρωπος που βυθίζεται στην τρέλα και μεταμορφώνεται στον Joker.

Σκηνοθεσία: ΤΟΝΤ ΦΙΛΙΠΣ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕΝΙΡΟ, ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΟΝΡΟΪ, ΖΑΖΙ ΜΠΙΤΖ, ΜΠΡΕΤ ΚΑΛΕΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 22:10  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.