To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (15/11 - 21/11)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (15/11 - 21/11)

Νοέμβριος 14, 2018 - 22:19
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2018 - 2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (Μεταγλ.) - CHARMING GR

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

Σκηνοθεσία: ΡΟΣ ΒΕΝΟΚΟΥΡ
Με τις φωνές των: ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:20

 

 

ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ ΜΑ ΠΟΙΑ ΠΑΠΙΑ (Μεταγλ.) - DUCK DUCK GOOSE GR

Δύο ορφανά παπάκια, η δυναμική, μόλις 16 ημερών Τσι και ο μικρότερος αδελφός της Τσάο, αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή ιπτάμενου Πενγκ, μιας αρσενικής χήνας που είναι ελεύθερο πνεύμα, ένας εργένης που προτιμά χίλιες φορές τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Πενγκ για να επιστρέψουν στο σμήνος τους. Εκείνος αρνείται, αλλά ένας τραυματισμός στη φτερούγα του τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Οι τρεις τους θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια, με εμπόδια και δυσκολίες που θα τους φέρει όμως πραγματικά κοντά. Ο Πενγκ αποδεικνύεται τελικά η καλύτερη πατρική φιγούρα που θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα δύο ορφανά παπάκια!

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΤΖΕΝΚΙΝΣ
Με τις φωνές των: ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. / Κυρ.: 17:10

 

 

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Μεταγλ.) - THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS GR

Το μόνο που θέλει η Κλάρα είναι ένα κλειδί. Ένα μοναδικό στο είδος του κλειδί το οποίο ανοίγει το κουτί που κρύβει ένα ανεκτίμητο δώρο που της είχε στείλει η μητέρα της πριν πεθάνει. Στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του νονού της, θα βρει μια χρυσή κλωστή η οποία οδηγεί στο κλειδί που αναζητά. Μόνο που το κλειδί θα χαθεί σε έναν περίεργο και μυστήριο παράλληλο κόσμο. Εκεί η Κλάρα θα συναντήσει τον στρατιώτη Φίλιπ, μια συμμορία ποντικιών και τους άρχοντες των Βασιλείων των Νιφάδων, των Λουλουδιών και των Ζαχαρωτών. Μαζί θα πρέπει να διασχίσουν το τέταρτο και σκοτεινό Βασίλειο και να αντιμετωπίσουν την τυραννική Κόκκινη Μητέρα με σκοπό να βρουν το κλειδί και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στα Τέσσερα Βασίλεια.

Σκηνοθεσία: ΛΑΣΕ ΧΑΛΣΤΡΟΜ
Με τις φωνές των: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΑΝΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΝΤΕΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:30

 

 

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΝΛΤ - FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD

Μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ, συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΙΕΪΤΣ
Πρωταγωνιστούν: ΕΝΤΙ ΡΕΝΤΜΕΪΝ, ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΝΤΑΝ ΦΟΓΚΛΕΡ, ΚΑΘΡΙΝ ΓΟΥΟΤΕΡΣΤΟΝ, ΕΖΡΑ ΜΙΛΕΡ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:20 & 21:50

 

ΑΙΓΑΙΟ SOS

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Σκηνοθεσία: ΠΙΕΡΡΟΣ ΑΝΔΡΑΚΑΚΟΣ
Πρωταγωνιστούν: ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, NINA SENICAR, ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ, JEROME KALUTA, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΜΠΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΧΑΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΡΟΜΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:40 & 22:10

 

 

BOHEMIAN RHAPSODY 

To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΞΤΕΡ ΦΛΕΤΣΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤΕΡ, ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ, ΑΛΕΝ ΛΙΤΣ, ΜΠΕΝ ΧΑΡΝΤΙ, ΛΟΥΣΙ ΜΠΟΪΝΤΟΝ, ΜΑΪΚ ΜΑΓΙΕΡΣ, ΤΖΟΖΕΦ ΜΑΤΖΕΛΟ, ΓΚΟΥΙΛΙΜ ΛΙ, ΕΪΝΤΑΝ ΓΚΙΛΕΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:10

 

 

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ - THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB

H χάκερ Lisbeth Salander, γνωστή και ως το κορίτσι με το τατουάζ δράκο, μαζί με τον δημοσιογράφο Mikael Blomkvist θα βρεθεί μπλεγμένη σε μια πλεκτάνη από κατασκόπους, κυβερνο-επιθέσεις και διεφθαρμένους πολιτικούς. Η ταινία είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου best-seller βιβλίου του Stieg Larsson που κυκλοφόρησε το 2015 και αποτελεί μέρος της σειράς βιβλίωνMillennium.

Σκηνοθεσία: ΦΕΝΤΕ ΑΛΒΑΡΕΖ
Πρωταγωνιστούν: ΚΛΕΡ ΦΟΪ, ΣΙΛΒΙΑ ΧΟΥΚΣ, ΛΑΚΙΘ ΣΤΑΝΦΙΛΝΤ, ΚΑΜΕΡΟΝ ΜΠΡΙΤΟΝ
Διάρκεια: 1:55
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. :  22:00

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.