To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (15/02 - 21/02)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (15/02 - 21/02)

Φεβρουάριος 14, 2018 - 21:33
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ (Μεταγλ.) - EARLY MAN GR

Στις απαρχές του χρόνου, όταν στη Γη ζούσαν προϊστορικά πλάσματα και μαμούθ, ο Ντάγκ και η φυλή του θα αφήσουν εποχή... την παλαιολιθική εποχή! Με τη μετάβαση στην εποχή του χαλκού, ο Νταγκ και ο βοηθός του ο Χογκνομπ θα πρέπει να ενώσουν τη φυλή τους και να προστατεύσουν το σπίτι τους από τον εχθρικό Λόρδο Νουθ! Από τον Νικ Παρκ, δημιουργό των επιτυχιών «Γουάλας & Γκρόμιτ» και «Οι Κότες το έσκασαν».

Σκηνοθεσία: ΝΙΚ ΠΑΡΚ
Με τις φωνές των: ΝΙΚΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΕΒΕΛΥΝ ΑΣΟΥΑΝΤ, ΔΑΒΙΔ ΜΑΛΤΕΖΕ

Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. /Δευ. : 17:10

 

 

COCO (Μεταγλ.)

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Σκηνοθεσία: ΛΙ ΟΥΝΚΡΙΤΣ, ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΟΛΙΝΑ
Με τις φωνές των: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. /Δευ. :   17:40

 

 

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ (Μεταγλ.) - FERDINAND GR

To «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένεια του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δε μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατα του.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΛΝΤΑΝΑ
Με τις φωνές των: ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΟΝΑΚΗ

Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. /Δευ. :   17:30

 

 

BLACK PANTHER

Ο T’Challa, μετά το θάνατο του πατέρα του, Βασιλιά της Wakanda, θα επιστρέψει στο τεχνολογικά ανεπτυγμένο, απομονωμένο και κρυφό από τον υπόλοιπο κόσμο βασίλειο του με σκοπό να στεφθεί Βασιλιάς. Έχοντας πια δύο φορτία στους ώμους του, εκείνο του υπερασπιστή της Wakanda ως Black Panther αλλά και του Βασιλιά τώρα πια, θα πρέπει να παλέψει για να προστατεύσει το βασίλειο του από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές! Η Wakanda θα βρεθεί στη μέση μιας μάχης η οποία θα καθορίσει και τη μοίρα του υπόλοιπου κόσμου!

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΚΟΥΓΚΛΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΣΑΝΤΟΥΪΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΜΑΪΚΛ ΜΠ. ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΝΤΑΝΑΪ ΓΚΟΥΡΙΡΑ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ, ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΛΟΥΓΙΑ, ΛΕΤΙΣΙΑ ΡΑΪΤ, ΦΟΡΕΣΤ ΓΟΥΙΤΑΚΕΡ

Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι.: 19:10 & 22:10
Τετ. : 22:10

 

WINCHESTER: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ -  WINCHESTER
 
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Σε ένα απομονωμένο κομμάτι γης, 80 χιλιόμετρα έξω από το Σαν Φρανσίσκο, βρίσκεται το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο. Χτισμένο από τη Σάρα Ουίντσεστερ κληρονόμου της περιουσίας των Ουίντσεστερ, είναι ένα σπίτι χωρίς τέλος. Χρειάστηκαν δεκαετίες αδιάκοπων κατασκευών για το σπίτι, που στέκεται σε ύψος επτά ορόφων και διαθέτει εκατοντάδες δωμάτια. Σε κάποιον παρατηρητή, μοιάζει με ένα τερατώδες μνημείο στην τρέλα μίας διαταραγμένης γυναίκας. Η Σάρα, όμως, δε έχει χτίσει το σπίτι για τον εαυτό της, για την ανιψιά της  ή για τον εξαιρετικό Δρ. Έρικ Πράις, τον οποίο έχει προσκαλέσει στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, κατασκευάζει μία φυλακή, ένα άσυλο για εκατοντάδες εκδικητικά φαντάσματα, τα πιο τρομακτικά των οποίων έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Ουίντσεστερ…

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΣΠΙΡΙΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΛΑΡΚ, ΣΑΡΑ ΣΝΟΥΚ

Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:20

 

ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ -  FIFTY SHADES FREED

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη για "μήνα του μέλιτος", η Anastasia και ο Christian επιστρέφουν στις υποχρεώσεις καθώς και την ερωτική και ονειρική τους ζωή. Μόνο που η Anastasia θα βρεθεί αντιμέτωπη με ορισμένες θετικές αλλά και αρνητικές εκπλήξεις! Μην χάσετε τη κλιμάκωση της τριλογίας φαινόμενο που ολοκληρώνεται με ανατρεπτικό τρόπο!

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΜΣ ΦΟΛΕΪ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΑΚΟΤΑ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΝΑΝ, ΑΡΙΕΛ ΚΕΜΠΕΛ, ΚΙΜ ΜΠΑΣΙΝΤΖΕΡ

Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι.: 20:00 & 22:00
Τετ. : 20:00

 

 

ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ - PHANTOM THREAD
 
Λονδίνο 1950. Ο Ρεϊνολντς Γουντκοκ είναι ένας μόδιστρος παγκόσμιας φήμης του οποίου η απαιτητική και σχολαστική ζωή θα διαταραχθεί από μια νεαρή και δυναμική γυναίκα, την Άλμα, που θα γίνει η μούσα αλλά και η ερωμένη του. Η ταινία είναι η τελευταία της πλούσιας καριέρας του Daniel Dey-Lewis ο οποίος είναι και υποψήφιος για βραβείο Oscar A’ αντρικού ρόλου!

6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ – Β’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ – ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ - ΜΟΥΣΙΚΗ

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΤΟΜΑΣ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΤΕΪ-ΛΙΟΥΙΣ, ΒΙΚΙ ΚΡΙΠΣ, ΛΕΣΛΙ ΜΑΝΒΙΛ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:40

 

 

ARCADIAN SCREENINGS 2018 - ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

 

21-25 Φεβρουαρίου το Arcadian Screenings και πάλι στην Τρίπολη, τη Δημητσάνα και τη Μεγαλόπολη. Δεκάδες ταινίες από την Ευρώπη,την Αμερική, την Ινδία τη Μέση Ανατολή έρχονται για πρώτη φορά ενώπιον του Ακαδικού κοινού. Ανάμεσά τους και 7 ταινίες απο Τριπολιτσιώτες δημιουργούς για την Αρκαδια, σε μια μοναδική διαβούλευση για τα προβλήματα της περιοχής μεσα απο τα μάτια Αρκάδων δημιουργών.
Ειδικές προβολές για τα Σχολεία τα πρωινά στο Μαλλιαροπούλειο, ζώνες νεανικου προγράμματος στο Cine Ville  και βραδυνό πρόγραμμα στον Κινηματογράφο της πόλης. Ενα πανόραμα με ταινίες μυθοπλασίας, βραβευμένα ντοκιμαντερ  απο τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και μεγάλο αφιέρωμα στην προσφυγική κρίση με ταινίες από τη Συρία, το Λίβανο, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη,  την Τουρκία και την Ελλάδα. Ενα τρίτπυχο για τη Βαλκανική Ταυτότητα με ταινίες από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία κοσμει το 3ο Φεστιβάλ αναδεικνύοντας το χαρακτήρα του ως φεστιβάλ για το Πολιτικό Σινεμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Συνδιοργανωτές Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Τρίπολης, με τη συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, του Πολιτιστικου 
Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς-Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης και του Ινστιτούτου Γκαίτε.
Ραντεβου στο CineVille Tripolis και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από τιος 21 έως και τις 25 Φεβρουαρίου.Μια γιορτη΄πολιτισμού και ένα φόρουμ διαλόγου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/2 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

 

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.