To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (14/2 - 20/2)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (14/2 - 20/2)

Φεβρουάριος 13, 2019 - 18:09
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

 

Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ (Μεταγλ.) - THE STOLEN PRINCESS GR

Αυτή η εκπληκτική ιστορία συνέβη την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων. Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται... πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά! Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!

Σκηνοθεσία: ΟΛΕΧ ΜΑΛΑΜΟΥΖ
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
Διάρκεια: 1:25
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (Μεταγλ.) - RALPH BREAKS THE INTERNET GR

Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανέλοπη θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Βανέλοπη. Στην πορεία, ο δυο τους θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube». Θα συμμετάσχουν σε έναν επικίνδυνο αγώνα ταχύτητας, θα γνωρίσουν όλες τις πριγκίπισσες της Disney, θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τους Stormtroopers του Star Wars και θα επισκεφτούν και το «Σκοτεινό Διαδίκτυο» για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους!

Σκηνοθεσία: ΦΙΛ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Με τις φωνές των: ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΟΘΩΝ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΡΟΝΤΗΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (Μεταγλ.) - ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION GR

Έτος 50 π.Χ.. Ολόκληρη η Γαλατία έχει κατακτηθεί από τους Ρωμαίους. Ολόκληρη; Όχι ακριβώς. Ένα μικρό χωριό ατρόμητων αλλά και τρελών Γαλατών αντιστέκεται ακόμα στους κατακτητές κυρίως χάρις του μαγικού ζωμού που τους δίνει μεγάλη δύναμη! Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΑΣΤΙΕ
Με τις φωνές των: ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
 Σαβ./ Κυρ. : 17:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

ΑΛΙΤΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ και σε 3D - ALITA BATTLE ANGEL

Από τους οραματιστές δημιουργούς Τζέιμς Κάμερον (Avatar) και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (Sin City), έρχεται η Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης, μια επική περιπέτεια για την ελπίδα και τη δύναμη. Όταν η Αλίτα ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ίντο, ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν. Καθώς η Αλίτα μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Ίντο προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της, τη στιγμή που ο «περπατημένος» νέος της φίλος Χιούγκο είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει να ξυπνήσει τις μνήμες της. Μόνο όταν οι φονικές και διεφθαρμένες δυνάμεις της πόλης καταδιώκουν την Αλίτα, εκείνη ανακαλύπτει ένα στοιχείο για το παρελθόν της – έχει μοναδικές πολεμικές ικανότητες και αυτοί που είναι στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα για να τις υποτάξουν. Αν καταφέρει να τους ξεφύγει, ίσως να είναι το κλειδί για τη σωτηρία των φίλων της, της οικογένειάς της και του κόσμου που έμαθε να αγαπά.

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
Πρωταγωνιστούν: ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΟΝΕΛΙ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ, ΤΖΑΚΙ ΕΡΛ ΧΕΪΛΙ, ΡΟΖΑ ΣΑΛΑΖΑΡ, ΕΝΤ ΣΚΡΕΪΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:40(3D) & 22:10 - (ΑΙΘΟΥΣΑ 1 3D & ΑΙΘΟΥΣΑ 2)

 

 

ΕΡΩΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ - SIN FIN

Ποιος δεν θα ταξίδευε πίσω στο χρόνο για να αλλάξει τα πράγματα που τον στεναχωρούν; Όταν ένας ντροπαλός, κοινωνικά αμήχανος Χαβιέ συναντά τη Μαρία, ένα δραστήριο, εξωστρεφές και διασκεδαστικό κορίτσι, είναι η αρχή ενός πανέμορφου ρομάντζου. Δεκαπέντε χρόνια μετά και το τοπία δεν είναι πια ειδυλλιακό. Η εμμονή του Χαβιέ για τη δουλειά του και τα ανεκπλήρωτα όνειρα της Μαρίας εμφανίζονται στο προσκήνιο και ειδικά στη Μαρία.  Η σχέση τους περνάει κρίση.

Ο Χαβιέ συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να την βοηθήσει. Πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να ξαναγράψουν τη μοίρα της Μαρίας και να αποφύγουν την άθλια πραγματικότητα που ζουν.  Μαζί, να ξαναζήσουν και να θυμηθούν τη μαγεία της πρώτης ημέρας που συναντήθηκαν, δεκαπέντε χρόνια πριν, με την ελπίδα ότι η Μαρία θα γίνει πάλι το χαρούμενο, ζωηρό κορίτσι που ερωτεύτηκε.

Σκηνοθεσία: ΣΕΖΑΡ & ΧΟΣΕ ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΑΛΕΝΤΑ
Πρωταγωνιστούν: ΧΑΒΙΕ ΡΕΪ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΟΝ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 20:00 & 22:20 – (ΑΙΘΟΥΣΑ 2 & ΑΙΘΟΥΣΑ 1)

 

 

ΨΥΧΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - COLD PURSUIT

Καλώς ήρθατε στην πόλη Kehoe, η θερμοκρασία είναι 10 βαθμοί υπό το μηδέν , και συνεχώς κατεβαίνει σε αυτό το γκλαμουράτο χειμερινό θέρετρο στα Βραχώδη Όρη. Η τοπική Αστυνομία συνήθως δεν έχει δουλειά μέχρι την ημέρα που ο γιος του Νελς, ενός ταπεινού οδηγού εκχιονιστικού μηχανήματος του δήμου, δολοφονείται ύστερα από εντολή του “Viking”, του τοπικού Βαρόνου των ναρκωτικών. Οργισμένος και εξοπλισμένος με βαριά μηχανήματα ο Νελς αποφασίζει να εξολοθρεύσει το καρτέλ ξεπαστρεύοντας ένα, ένα τα μέλη του, αλλά το μόνο που γνωρίζει από φόνους είναι ό,τι έχει διαβάσει από αστυνομικά μυθιστορήματα. Καθώς τα πτώματα στοιβάζονται, ένας πόλεμος ξεσπά μεταξύ του Βαρόνου των ναρκωτικών “Viking” και του Αρχιμαφιόζου “ White Bull” και οι πλαγιές της μικρής πόλης από ολόλευκες βάφονται κόκκινες.

Σκηνοθεσία: ΧΑΝΣ ΠΕΤΕΡ ΜΟΛΑΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΕΜΙ ΡΟΣΑΜ, ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΤΟΜ ΜΠΕΪΤΜΑΝ, ΤΖΟΝ ΝΤΟΜΑΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡAΣΗΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ - GREEN BOOK

1960. O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ: - ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΥ, Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Μαχερσάλα Άλι)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ TIFF 2018
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR - ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ, Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ), Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Μαχερσάλα Άλι), ΜΟΝΤΑΖ

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΦΑΡΕΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΝΤΑ ΚΑΡΝΤΕΛΙΝΙ, ΠΙ ΤΖΕΙ ΜΠΕΡΝ, ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ, ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ
Διάρκεια: 2:15
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑTIKH KOMENTI

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

 

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.