To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (1/3 - 7/3)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (1/3 - 7/3)

Φεβρουάριος 28, 2018 - 08:20
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 01 Μαρτίου έως την Τετάρτη 07 Μαρτίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

TAD: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ (Μεταγλ.) - TAD THE LOST EXPLORER AND THE SECRET OF KING MIDAS GR

Ο Ταντ, ένας πολύ γλυκός και φιλότιμος εργάτης που λατρεύει την αρχαιολογία, προσκαλείται από τη φίλη του, Σάρα, που είναι αναγνωρισμένη αρχαιολόγος και εξερευνήτρια, στο Λας Βέγκας, όπου η Σάρα θα παρουσιάσει την τελευταία της ανακάλυψη: ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από εκείνους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, ο Ταντ θα γυρίσει τον κόσμο για να την σώσει.

Σκηνοθεσία: ΕΝΡΙΚΕ ΓΚΑΤΟ
Με τις φωνές των: ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΟΛΗ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:40

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ (Μεταγλ.) - EARLY MAN GR

Στις απαρχές του χρόνου, όταν στη Γη ζούσαν προϊστορικά πλάσματα και μαμούθ, ο Ντάγκ και η φυλή του θα αφήσουν εποχή... την παλαιολιθική εποχή! Με τη μετάβαση στην εποχή του χαλκού, ο Νταγκ και ο βοηθός του ο Χογκνομπ θα πρέπει να ενώσουν τη φυλή τους και να προστατεύσουν το σπίτι τους από τον εχθρικό Λόρδο Νουθ! Από τον Νικ Παρκ, δημιουργό των επιτυχιών «Γουάλας & Γκρόμιτ» και «Οι Κότες το έσκασαν».

Σκηνοθεσία: ΝΙΚ ΠΑΡΚ
Με τις φωνές των: ΝΙΚΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΕΒΕΛΥΝ ΑΣΟΥΑΝΤ, ΔΑΒΙΔ ΜΑΛΤΕΖΕ

Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. / Κυρ.: 17:50

 

ΤΟ ΓΑΤΟΞΟΡΚΙ (Μεταγλ.) - LINO GR

Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.

Σκηνοθεσία: ΡΑΦΑΕΛ ΡΙΜΠΑΣ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. :  17:30

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ - THE SHAPE OF WATER

Εγκλωβισμένη σε μια μοναχική, μονότονη ζωή, η Ελάιζα εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει δραματικά όταν η ίδια και η συνάδελφός της, η Ζέλντα, ανακαλύπτουν μία αυστηρά απόρρητη κυβερνητική υπόθεση: ένα αμφίβιο πλάσμα που είναι καταδικασμένο να μείνει φυλακισμένο στις εγκαταστάσεις ώσπου να αρχίσουν τα πειράματα πάνω του. Η Ελάιζα θα νιώσει έναν ισχυρό δεσμό με το αλλόκοτο πλάσμα και θα αποφασίσει να το σώσει, ενάντια στις προσπάθειες του αδίστακτου πράκτορα Στρίκλαντ, σε μια υπέροχη ιστορία αγάπης που εξερευνά τις φαντασιώσεις που δημιουργούμε, τα μυστήρια που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και τα τερατουργήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

13 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR
Καλύτερης Ταινίας  

A’ Γυναικείου Ρόλου  Σάλι Χόκινς 
Β’ Αντρικού Ρόλου  Ρίτσαρντ Τζένκινς  

Φωτογραφίας
Β’ Γυναικείου Ρόλου Οκτέιβια Σπένσερ 

Κουστούμια  
Σκηνοθεσίας  Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο 

Μοντάζ
Μουσική Αλεξάντρ Ντεσπλά 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση  

Μοντάζ Ήχου 

Μίξη Ήχου  

Πρωτότυπου Σεναρίου

Σκηνοθεσία: ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ
Πρωταγωνιστούν: ΣΑΛΙ ΧΟΚΙΝΣ, ΟΚΤΑΒΙΑ ΣΠΕΝΣΕΡ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΤΖΕΝΚΙΝΣ, ΜΑΙΚΛ ΣΑΝΟΝ, ΝΤΑΓΚ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΜΑΪΚΛ ΣΤΟΥΛΜΠΑΡΓΚ

Διάρκεια: 2:15
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:00

 
 

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ - RED SPARROW

Η Nτομινίκα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είναι πρίμα μπαλαρίνα με τέτοια ένταση, που έχει ωθήσει το μυαλό και το σώμα της στα όρια. Είναι αριστοτεχνική στη μάχη της αποπλάνησης και της παραπλάνησης. Όταν της τυχαίνει ένας τραυματισμός που την αναγκάζει να τερματίσει την καριέρα της, η Nτομινίκα και η μητέρα της αντιμετωπίζουν ένα δυσοίωνο και αβέβαιο μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που πέφτει θύμα εκμετάλλευσης για να γίνει η νέα στρατιώτης της σχολής «Σπουργίτι», μίας μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο. Αφού υπομένει τη σαδιστική, διεστραμμένη διαδικασία εκπαίδευσης, αναδύεται ως το πιο επικίνδυνο «Σπουργίτι» που έχει βγάλει ποτέ η υπηρεσία. Η Nτομινίκα, πλέον, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της, με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει πως είναι ο μόνος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.

Σκηνοθεσία: ΦΡΑΝΣΙΣ ΛΟΡΕΝΣ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ, ΝΟΕΛ ΕΤΖΕΡΤΟΝ, ΜΑΙΡΙ ΛΟΥΙΖ ΠΑΡΚΕΡ

Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 21:50

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ 15:17 -  THE 15:17 TO PARIS
 
Μετά τις επιτυχημένες ταινίες «Ελεύθερος Σκοπευτής» και «Sully», ο βετεράνος και βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός, Κλιντ Ίστγουντ, ενορχηστρώνει μία ακόμη αληθινή ιστορία και ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά, επιλέγοντας να σκηνοθετήσει τους πραγματικούς ήρωες ενός συγκλονιστικού περιστατικού που αναμεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Στις 21 Αυγούστου του 2015, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθηλωμένος την είδηση ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο τραίνο Thalys #9364 με προορισμό το Παρίσι είχε αποτραπεί χάρη σε τρεις θαρραλέους νεαρούς Αμερικάνους που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Όλη η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, και πολλά απίθανα περιστατικά τους οδήγησαν σ’ αυτή τη στιγμή ηρωισμού. Μέσα από αυτή την τρομαχτική δοκιμασία, η φιλία τους αποδείχτηκε το μεγαλύτερο όπλο, που τους επέτρεψε να σώσουν τις ζωές παραπάνω από 500 ανθρώπων.

Σκηνοθεσία: ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΡΕΪ ΚΟΡΑΣΑΝΙ, ΑΛΕΚ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ, ΑΝΤΟΝΙ ΣΑΝΤΛΕΡ, ΣΠΕΝΣΕΡ ΣΤΟΟΥΝ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΡΙΡ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:40

  

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Πρωταγωνιστούν: ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΩΜΑΪΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΜΠΙΟΥ, ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:50

 

 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ -  EVERY DAY
 
Βασισμένο στο βραβευμένο από τους New York Times μπεστ-σέλερ του Ντέιβιντ Λέβιθαν, το «Κάθε Μέρα Μία Άλλη Μέρα» αφηγείται την ιστορία της Ριάνον, ενός 16χρονου κοριτσιού που ερωτεύεται μια μυστηριώδη ύπαρξη με το όνομα «Α», η οποία κατοικεί σε διαφορετικό σώμα κάθε μέρα, για εκείνη τη μέρα και μόνο. Αισθανόμενοι μια ακατανίκητη έλξη, ο «Α» και η Ριάνον συνεργάζονται κάθε μέρα για να βρουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν ποιόν ή τί θα τους φέρει η επόμενη μέρα. Όσο περισσότερο ερωτεύονται, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν τις δυσκολίες του να αγαπάς κάποιον που αλλάζει μορφή κάθε 24 ώρες, κι έτσι η Ριάνον και ο «Α» έρχονται τελικά αντιμέτωποι με την πιο σκληρή απόφαση που έχουν πάρει ποτέ τους. Μια γλυκιά ιστορία αγάπης που ξεπερνά την εξωτερική εμφάνιση και τους περιορισμούς που αυτή φέρνει, μια ιστορία αγάπης για το πώς είναι να αγαπάς κάποιον μόνο και μόνο για το σημαντικότερο κομμάτι του: την ψυχή.

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΣΑΚΣΙ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΟ, ΑΝΓΚΟΥΡΙ ΡΑΪΣ, ΝΤΕΜΠΙ ΡΑΪΑΝ, ΚΟΛΙΝ ΦΟΡΝΤ, ΤΖΑΣΤΙΣ ΣΜΙΘ

Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 20:00

 

BLACK PANTHER

Ο T’Challa, μετά το θάνατο του πατέρα του, Βασιλιά της Wakanda, θα επιστρέψει στο τεχνολογικά ανεπτυγμένο, απομονωμένο και κρυφό από τον υπόλοιπο κόσμο βασίλειο του με σκοπό να στεφθεί Βασιλιάς. Έχοντας πια δύο φορτία στους ώμους του, εκείνο του υπερασπιστή της Wakanda ως Black Panther αλλά και του Βασιλιά τώρα πια, θα πρέπει να παλέψει για να προστατεύσει το βασίλειο του από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές! Η Wakanda θα βρεθεί στη μέση μιας μάχης η οποία θα καθορίσει και τη μοίρα του υπόλοιπου κόσμου!

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΚΟΥΓΚΛΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΣΑΝΤΟΥΪΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΜΑΪΚΛ ΜΠ. ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΝΤΑΝΑΪ ΓΚΟΥΡΙΡΑ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ, ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΛΟΥΓΙΑ, ΛΕΤΙΣΙΑ ΡΑΪΤ, ΦΟΡΕΣΤ ΓΟΥΙΤΑΚΕΡ

Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:10

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.