To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (12/12 - 18/12)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (12/12 - 18/12)

Δεκέμβριος 12, 2019 - 11:00
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΑΡΤΟΝ & ΘΕΑΜΑΤΑ – STAND UP COMEDY SHOW

Η νέα γενιά του Stand Up Comedy είναι εδώ και θα είναι στο Cineville (28ης Οκτωβρίου 56, Τρίπολη) την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου! Ο Ζάμπρας και η Κατσαρίνη, η Κατσαρίνη και ο Ζάμπρας. Δίκαιο. Ο Θωμάς Ζάμπρας και η Χρύσα Κατσαρίνη έχουν κάνει πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Θα λέγαμε ένα συγκεκριμένο αριθμό, αλλά κανείς δεν μετράει τις παραστάσεις του από ένα σημείο και μετά. Κι αν τους ρωτήσεις τι κάνουν θα σου πουν «Εδώ στον αγώνα» ή «Ό,τι κάνεις καλό είναι» ή «Τώρα με την κρίση...». Αποφάσισαν φέτος να περιοδεύσουν μαζί, με την παράσταση «Εδώ, στον αγώνα». Στην δίωρη παράστασή τους, εναλλάσσονται πάνω στην σκηνή και μιλάνε για μια ποικιλία θεμάτων, από το σεξ, τον Μητροπάνο, τα space cake και τα τουριστικά μαγαζιά. Ο καθένας με το δικό του προσωπικό στυλ! Οπότε, αν δεν τους έχεις δει ποτέ και πάντα ήθελες, να η ευκαιρία!  Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τους έχει ρωτήσει «ποτέ θα έρθετε στην τάδε πόλη;» η απάντηση είναι ΤΩΡΑ.
Αλλά ακόμα κι αν δεν ανήκεις σε καμία από τις δύο κατηγορίες, έλα κι εσύ αν θες.
Δεν θα σε σταματήσει κάποιος στην πόρτα.

Προπώληση: 11 Ευρώ
Στην είσοδο: 13 Ευρώ
Φοιτητικό - ΑμεΑ - Ανέργων: 10 Ευρώ

Μην το χάσει κανείς!

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/12: 20:00

 

 

ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2 (Μεταγλ.) - FROZEN 2 GR

Γιατί γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις η Elsa; Τι την περιμένει καθώς ξεκινά για το άγνωστο, στο μαγεμένο δάσος και τις σκοτεινές θάλασσες έξω από τα σύνορα της Arendelle; Οι απαντήσεις την καλούν αλλά ταυτόχρονα απειλούν και το Βασίλειο της! Μαζί με την Anna, τον Sven, τον Kristoff και τον Olaf  θα ξεκινήσει για ένα επικίνδυνο αλλά εντυπωσιακό ταξίδι! Στην πρώτη ταινία η Elsa φοβόταν ότι οι δυνάμεις της θα κατέστρεφαν το βασίλειο της. Τώρα εύχεται να είναι αρκετές για να μπορέσει να το σώσει!
 

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΜΠΑΚ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΤΑΜΤΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Παρ. /Σαβ. /Κυρ. : 17:00 & 17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1 & ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (Μεταγλ.) - THE ADDAMS FAMILY GR

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

Σκηνοθεσία: ΚΟΝΡΑΝΤ ΒΕΡΝΟΝ & ΓΚΡΕΓΚ ΤΙΡΝΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΟΣΚΑΡ ΑΪΖΑΚ, ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΚΛΟΪ ΓΚΡΕΪΣ ΜΟΡΕΤΖ, ΦΙΝ ΓΟΥΛΦΧΑΡΝΤ, ΝΙΚ ΚΡΟΛ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Παρ. /Σαβ. /Κυρ.: 17:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ - STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER

Η Lucasfilm και ο J.J.Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στη νέα ταινία STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ, τον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.

Σκηνοθεσία: Τζ. Τζ. ΑΜΠΡΑΑΜΣ
Πρωταγωνιστούν: ΚΕΡΙ ΡΑΣΕΛ, ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΝΤΟΜΧΝΟΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΜΑΡΚ ΧΑΜΙΛ, ΚΑΡΙ ΦΙΣΕΡ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΝΤΕΪΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΙΕΓΚΑ, ΜΠΙΛΙ ΛΟΥΡΝΤ
Διάρκεια: 2:20
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
AVANT PREMIERE ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12.:  22:00 - ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΤΓΟΥΕΪ - MIDWAY

Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ εξιστορεί μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού και ιαπωνικού στόλου, που έδωσε στις αμερικανικές δυνάμεις το προβάδισμα στο μέτωπο του Ειρηνικού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των αξιωματικών και των στρατιωτών, που χρησιμοποίησαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και τον ηρωισμό τους για να νικήσουν τον εχθρό, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Σκηνοθεσία: ΡΟΛΑΝΤ ΕΜΕΡΙΧ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΝΤΙ ΜΟΥΡ, ΑΑΡΟΝ ΕΚΧΑΡΤ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΠΑΤΡΙΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΝΙΚ ΤΖΟΝΑΣ, ΛΟΥΚ ΕΒΑΝΣ, ΝΤΕΝΙΣ ΚΟΥΕΪΝΤ, ΕΝΤ ΣΚΡΕΪΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 21:30  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

 

 

ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΠΕΣ - THE TWO POPES

Πίσω από τα τείχη του Βατικανού, ο συντηρητικός Πάπας Βενέδικτος (Άντονι Χόπκινς) και ο φιλελεύθερος μελλοντικός Πάπας Φραγκίσκος (Τζόναθαν Πράις) πρέπει να βρουν κοινό έδαφος για να συνεχίσουν την πορεία της Καθολικής Εκκλησίας.Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φερνάντο Μεϊρέγιες, γνωστός για τις ταινίες «Περί Τυφλότητος», «Ο Επίμονος Κηπουρός» και «Η Πόλη του Θεού». Μια ενδόμυχη ματιά στην ιστορική αυτή στιγμή για την Καθολική Εκκλησία με πρωταγωνιστές τους Άντονι Χόπκινς και Τζόναθαν Πράις σε ερμηνείες υψηλού επιπέδου που ήδη συζητιούνται για τα βραβεία Όσκαρ.

Σκηνοθεσία: ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΕΪΡΕΓΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΠΡΑΪΣ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 19:20  – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - BLACK CHRISTMAS

Τα φετινά Χριστούγεννα, έρχεται να ζωντανέψει μια κλασική cult ταινία τρόμου.. ο δολοφόνος του κολλεγίου θα ξαναχτυπήσει και θα έρθει αντιμέτωπος με μια τρομερή παρέα της αδελφότητας. Το κολλέγιο Χόθορν κλείνει για τις διακοπές. Αλλά καθώς η Ρίλεϊ Στόουν (Ίμογκεν Πουτς, Green Room) και οι κολλητές της από την αδελφότητα -η αθλήτρια Μάρτι (Λίλι Ντονόγκουε, The CW’s Jane the Virgin), η επαναστάτρια Κρις (Αλεΐζ Σάνον, The CW’s Charmed) και η αχόρταγη Τζέσι (Μπρίτανι Ογκρέιντι, Fox’s Star) ετοιμάζονται να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως, ένας μασκοφόρος αρχίζει να δολοφονεί τα κορίτσια ένα ένα. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων, η Ρίλεϊ και η ομάδα της αρχίζουν να έχουν δεύτερες σκέψεις για το αν μπορούν να εμπιστεύονται τους άντρες, όπως για παράδειγμα το αγόρι της Μάρτι, (Σάιμον Μιντ, Same But Different: A True New Zealand Love Story), τον νέο έρωτα της Ρίλεϊ, Λάντον, (Κάλεμπ Έμπερχαρντ, Amazon’s Mozart in the Jungle) ή ακόμα και τον αξιότιμο καθηγητή Γκέλσον (Κάρι Έλβς). Όποια και αν τελικά είναι η ταυτότητα του δολοφόνου, αυτό που θα ανακαλύψει είναι ότι τα κορίτσια της γενιάς του δεν θα επιτρέψουν να γίνουν θύματα κανενός.

Σκηνοθεσία: ΣΟΦΙΑ ΤΑΚΑΛ
Πρωταγωνιστούν: ΙΜΟΓΚΕΝ ΠΟΥΤΣ, ΑΛΕΪΖ ΣΑΝΟΝ, ΛΙΛΙ ΝΤΟΝΟΓΚΟΥΕ, ΜΠΡΙΤΑΝΙ ΟΓΚΡΕΪΝΤΙ, ΚΑΛΕΜΠ ΕΜΠΕΡΧΑΡΝΤ, ΣΑΪΜΟΝ ΜΙΝΤ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 22:20  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1 & ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ - SPIDER IN THE WEB

Ένας κάποτε κορυφαίος μυστικός πράκτορας αρπάζει την ευκαιρία να δώσει πνοή στην καριέρα του αναλαμβάνοντας μία αποστολή που έχει να κάνει με πώληση χημικών όπλων στη Μέση Ανατολή. Όμως η Μοσάντ έχει βάλει τον δικό της πράκτορα στο κατόπι του και ο στόχος της αποστολής είναι μία αινιγματική γυναίκα με θολές προθέσεις. Ο πρωταγωνιστής σύντομα καταλαβαίνει ότι από θηρευτής θα γίνει το θήραμα.

Σκηνοθεσία: ΕΡΑΝ ΡΙΚΛΙΣ
Πρωταγωνιστούν: ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ΜΠΕΝ ΚΙΝΓΚΣΛΕΪ, ΙΤΑΪ ΤΙΡΑΝ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Τρι. /Τετ.: 19:50  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

 

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ - KNIVES OUT

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie,με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan. Με ένα all-star cast το ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ είναι μία διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της.
Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΝΙ ΚΟΛΕΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΦΡΑΝΚ ΟΖ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΚΑΘΡΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ, ΤΖΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΜΑΪΚΛ ΣΑΝΟΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος:  ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. : 21:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

 

 

LAST CHRISTMAS

Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της - μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star, αλλά την έχει παραμελήσει. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου... και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλα, πρέπει να έχεις πίστη (Faith). Η δύναμη της ιστορίας κρύβεται στην ιστορία μιας νεαρής και ταλαντούχας γυναίκας, που κάπως έχει χάσει το δρόμο της, εξαιτίας μιας περιπέτειας με την υγεία της και λόγω της οικογενειακής της κατάστασης, καθώς η μητέρα της δυσκολεύεται ως μετανάστρια σε ένα Λονδίνο στα πρόθυρα του Brexit. Η ηρωίδα βρίσκει στο δρόμο της έναν καλοπροαίρετο και τρυφερό άντρα, που ενώ τη γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή φαίνεται απόμακρος και μυστηριώδης.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΦΙΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ, ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΜΙΣΕΛ ΓΙΟ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι./ Τετ. : 19:10  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.