To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (12/10 - 18/10)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (12/10 - 18/10)

Οκτώβριος 11, 2017 - 08:30
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3 (Μεταγλ.) - CARS 3 GR

Ο Κεραυνός Μακουίν, εφτά φορές πρωταθλητής και θρύλος του Piston Cup, στην προσπάθεια του να φτάσει τον Τζάκσον Στορμ, το αστέρι της νέας γενιάς αγωνιστικών αυτοκινήτων, κατά την διάρκεια ενός αγώνα ταχύτητας θα υποστεί ένα σοβαρό δυστύχημα που θα τον αφήσει σοβαρά τραυματισμένο. Με τους σπόνσορες και τους διοργανωτές των αγώνων να κάνουν στην άκρη τα παλιά αγωνιστικά αυτοκίνητα για την νέα γενιά, ο Μακουίν θα πρέπει να βρει τρόπο να δείξει στον κόσμο ότι εξακολουθεί να είναι το γρηγορότερο αμάξι και ότι εκείνος και μόνο θα αποφασίσει πότε θα αποσυρθεί.

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΪΑΝ ΦΙ
Με τις φωνές των: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:20

 

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3 (Μεταγλ.) - DESPICABLE ME 3 GR

Ο Γκρου και τα minions του επιστρέφουν για μια ακόμη φορά! Ο πρώην απαισιότατος κακός έχει παντρευτεί την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής, την Λούσι, και μαζί μεγαλώνουν τα τρία κοριτσάκια που είχε υιοθετήσει! Όμως η αποτυχία να συλλάβουν τον Μπάλταζαρ Μπρατ, το πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του 80’, θα οδηγήσει στην απόλυση τους από την υπηρεσία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκρου θα ανακαλύψει μετά από χρόνια ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, ο οποίος είναι επαγγελματίας κακοποιός. Η οικογενειακή συνάντηση θα γίνει η αρχή για την επιστροφή του Γκρου στην εγκληματική ζωή! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα minions που έχουν βαρεθεί την ειρηνική ζωή θα κάνουν την δική τους επανάσταση!

Σκηνοθεσία: ΚΑΪΛ ΜΠΑΝΤΑ & ΠΙΕΡ ΚΟΦΙΝ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. : 17:10

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ - ΤHE PROMISE

Κατά την διάρκεια της πτώσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι Αρμένιοι θα γίνουν αντικείμενο καταπίεσης και δίωξης. Ο Μίκαελ, ταλαντούχος σπουδαστής ιατρικής, θα ερωτευτεί την όμορφη Άνα. Εκτός από τον Μίκαελ, την Άνα την διεκδικεί και ο Κρις, ένας Αμερικανός δημοσιογράφος που έχει ταξιδέψει στην Οθωμανική Αυτοκρατορία για να καλύψει δημοσιογραφικα τον πόλεμο για λογαριασμό του Associated Press. Η μοίρα θα τους φέρει κοντά λόγω των κοσμοϊστορικών γεγονότων της εποχής που άλλαξαν την παγκόσμια ιστορία. Μια επική ερωτική ιστορία, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, που μας διδάσκει ότι οι αυτοκρατορίες πέφτουν, η αγάπη όμως επιβιώνει.

Σκηνοθεσία: ΤΕΡΙ ΤΖΟΡΤΖ
Πρωταγωνιστούν: ΟΣΚΑΡ ΑΪΖΑΚ, ΣΑΡΛΟΤ ΛΕ ΜΠΟΝ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ, ΖΑΝ ΡΕΝΟ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:30 & 22:20

 

BLADE RUNNER 2049 

Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός “K”, θα ανακαλύψει ένα καλά κρυμμένο μυστικό το οποίο μπορεί να οδηγήσει την κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η έρευνα του θα τον αναγκάσει να αναζητήσει τον πρώην blade runner, τον Rick Deckard, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Τριανταπέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του αριστουργήματος “Blade Runner”, ο Denis Villeneuve παίρνει την σκυτάλη από τον Ridley Scott και σκηνοθετεί τους Harrison Ford και Ryan Gosling σε ένα από τα πιο αναμενόμενα sequels της χρονιάς!

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΝΙΣ ΒΙΛΝΕΒ
Πρωταγωνιστούν: ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ, ΡΑΪΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ, ΤΖΑΡΕΝΤ ΛΕΤΟ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΪΤ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ
Διάρκεια: 2:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:10

ΤΟ ΑΥΤΟ - IT

H μικρή πόλη Ντέρι τρομοκρατείται από μια σειρά θανάτων μικρών παιδιών και εφήβων. Μια παρέα εφτά φίλων θα ανακαλύψουν ότι πίσω από τις δολοφονίες κρύβεται ο Pennywise, ένας δαίμονας που έχει την μορφή κλόουν αλλά μπορεί και να μεταμορφωθεί στον μεγαλύτερο φόβο του εκάστοτε θύματος του. Θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να βάλουν τέλος μόνιμα στην θανάσιμη δράση του Pennywise;
Το ομώνυμο, best seller αριστούργημα του Stephen King, που κυκλοφόρησε το 1986, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Άντι Μουσιέτι και μια ομάδα ταλαντούχων νεαρών ηθοποιών. Ο ανερχόμενος Bill Skarsgard πραγματοποιεί μια εξαιρετική ερμηνεία ως Pennywise, ικανή ίσως να τον στείλει και στα βραβεία Oscar!

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΙ ΜΟΥΣΙΕΤΙ
Πρωταγωνιστούν: ΜΠΙΛ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΦΙΝ ΓΟΥΛΦΧΑΡΝΤ, ΣΟΦΙΑ ΛΙΛΙΣ, ΤΖΕΪΝΤΕΝ ΛΙΜΠΕΡΧΕΡ, ΤΣΟΟΥΖΕΝ ΤΖΕΪΚΟΜΠΣ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 22:10

 

7ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ - MICRO μ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7€

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 19:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ:
https://cinevilletripolis.wordpress.com/7o-micro-%CE%BC-festival/

 

 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο αγαπημένος σε όλους Καραγκιόζης επιστρέφει στο Cine Ville για να μας διασκεδάσει σε μια ξεκαρδιστική παράσταση!

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 12:00

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.