To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (11/10 - 17/10)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (11/10 - 17/10)

Οκτώβριος 11, 2018 - 08:44
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2018 - 2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 17 Oκτωβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο ΜΙΚΡΟΠΟΔΑΡΟΣ (Μεταγλ.) - SMALLFOOT GR

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης. Η ταινία animation «Ο Μικροπόδαρος» είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, με πρωτότυπη μουσική που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΕΪ ΚΕΡΚΠΑΤΡΙΚ
Με τις φωνές των: ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΣΟΥΡΗΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. / Κυρ.: 17:40

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (Μεταγλ.) - HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION GR

Η Μέιβις αποφασίζει να κάνει δώρο έκπληξη στον πατέρα της μια κρουαζιέρα, στην οποία ακολουθεί όλη η τερατ-παρέα! Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ
Με τις φωνές των: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ
Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:10

 

 

ALPHA

Το Άλφα είναι μια επική περιπέτεια που εκτυλίσσεται στην τελευταία Εποχή των Παγετώνων. H συναρπαστική, οπτικά εκθαμβωτική ιστορία «φωτίζει» τις απαρχές της σχέσης του ανθρώπου με τον καλύτερό του φίλο. Ένα νεαρό αγόρι τραυματίζεται στη διάρκεια του πρώτου του κυνηγιού με τη φυλή του, και πρέπει να μάθει να επιβιώνει μόνος του στην ανελέητη φύση. Όταν δειλά-δειλά δαμάζει ένα μοναχικό λύκο, εγκαταλειμμένο από την αγέλη του, οι δύο γίνονται αναπάντεχοι σύμμαχοι και μαθαίνουν να βασίζονται ο ένας στον άλλο, αντιμετωπίζοντας αμέτρητους κινδύνους και δυσκολίες για να γυρίσουν σπίτι πριν έρθει ο χειμώνας.

Σκηνοθεσία: ΑΛΜΠΕΡΤ ΧΙΟΥΖ
Πρωταγωνιστούν: ΛΕΟΝΟΡ ΒΑΡΕΛΑ, ΚΟΝΤΙ ΣΜΙΤ-ΜΑΚΦΙ, ΝΑΤΑΣΙΑ ΜΑΛΤΕ, ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΟΥΚΟΥΡ ΓΙΟΧΑΝΕΣΟΝ
Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:50 & 22:10

 

 

Η ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗ - BLACKkKLANSMAN

Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 70, σε μια περίοδο έντονης κοινωνικής αναταραχής στην Αμερική, καθώς η μάχη για τα κοινωνικά δικαιώματα και οι φυλετικές διακρίσεις κορυφώνονται. Ο Ρον Στάλγουόρθ γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικάνος ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς, όμως η άφιξή του αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό και εχθρικότητα από τους λευκούς συναδέλφους του. Η φήμη του νεόκοπου ντετέκτιβ στους αστυνομικούς κύκλους ήταν καλή, χάρη στην πετυχημένη παρακολούθησή του στις συναντήσεις της οργάνωσης των Μαύρων Πανθήρων. Απτόητος ο Σταλγουόρθ, δεν έμεινε εκεί και αποφασίζει να κάνει τη διαφορά για το καλό της κοινότητάς του. Με πολύ θάρρος λοιπόν αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή που ακόμα και σήμερα φαντάζει αδιανόητη: να παρεισφρήσει στην ρατσιστική οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν. Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως λευκό ρατσιστή και εξτρεμιστή, ο Σταλγουόρθ επικοινωνεί τηλεφωνικά με την λευκή οργάνωση και σύντομα κερδίζει τον σεβασμό της. Μάλιστα, καταφέρνει να συνάψει σχέση φιλίας με τον αρχηγό της, τον Ντέιβιντ Ντιουκ, ο οποίος μένει έκπληκτος από την αφοσίωση του νέου φανατικού μέλους. Η παράδοξη αυτή αστυνομική έρευνα, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, όταν ο συνάδελφος του Σταλγουόρθ, ο Φλιπ Ζίμερμαν, υποδύεται διά ζώσης τον Σταλγουόρθ στις συναντήσεις του με την ρατσιστική οργάνωση, ώστε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από την επικείμηενη δολοφονική ενέργεια που σχεδιάζουν. Ο Σταλγουόρθ και ο Ζίμερμαν με αυτό τον τρόπο θα συνεργαστούν σαν αστυνομικό ντουέτο, με σκοπό να καταστρέψουν εκ των έσω την οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν, η οποία έχει άμεσο στόχο να διασπείρει την βίαιη ρητορική της στο ευρύ αμερικάνικο ακροατήριο.

Σκηνοθεσία: ΣΠΑΪΚ ΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΝ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΤΟΦΕΡ ΓΚΡΕΪΣ, ΛΑΟΥΡΑ ΧΑΡΙΕΡ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ/ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:10

 

Ο ΚΥΡΙΟΣ & ΤΟ ΟΠΛΟ - THE OLD MAN & THE GUN

«Ο Κύριος & το Όπλο» βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φόρεστ Τάκερ, από την τολμηρή απόδρασή του από τη φυλακή του Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών μέχρι τις άνευ προηγουμένου ληστείες που έκαναν την αστυνομία να σαστίσει και μάγεψαν τον υπόλοιπο κόσμο. Μπλεγμένοι στην καταδίωξη του Φόρεστ Τάκερ βρίσκονται ο ντετέκτιβ Τζον Χαντ, που γοητεύεται από την αφοσίωσή του στην τέχνη του, και μια γυναίκα  που τον αγαπά παρά το επάγγελμα που έχει επιλέξει.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΪΝΤ ΛΟΟΥΕΡΙ
Πρωταγωνιστούν: ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ, ΝΤΑΝΙ ΓΚΛΟΒΕΡ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΟΣ, ΚΕΪΣΙ ΑΦΛΕΚ, ΤΙΚΑ ΣΑΜΠΤΕΡ, ΤΖΟΝ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΣΙΣΙ ΣΠΕΪΣΙΚ, ΤΟΜ ΓΟΥΕΪΤΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 21:50

 

  

VENOM σε 3D

Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Ocsar Tom Hardy στο ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom. Ο δημοσιογράφος Eddie Brock, στην προσπάθεια του να βρει αποδεικτικά στοιχεία που θα ενοχοποιήσουν τον Δρ. Carlton Drake για τα παράνομα πειράματα σε ανθρώπους, θα μολυνθεί από έναν εξωγήινο, συμβιωτικό οργανισμό. Ο οργανισμός θα αρχίσει να καταλαμβάνει την συνείδηση του Eddie αλλά ταυτόχρονα θα του δώσει και απίστευτες δυνάμεις. Όταν η ζωή του Eddie και των ανθρώπων που αγαπά βρεθεί σε κίνδυνο ο Eddie θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον εξωγήινο μέσα του και μαζί θα γίνουν ο τρομερός Venom ο οποίος θα σπείρει τον τρόμο σε όσους βρεθούν μπροστά του!

Σκηνοθεσία: ΡΟΥΜΠΕΝ ΦΛΕΪΣΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΡΙΖ ΑΧΜΕΝΤ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 22:00 (3D)

 

 

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - A STAR IS BORN

Στην ταινία “ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ (A Star is Born)” πρωταγωνιστεί ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Μπράντλεϊ Κούπερ ("American Sniper", "American Hustle", "Silver Playing Bookbook") και η πολυβραβευμένη και υποψήφια για Όσκαρ σούπερ σταρ Lady Gaga, της οποίας είναι η πρώτη εμφάνιση - σε πρωταγωνιστικό ρόλο - σε ταινία μεγάλου μήκους. Η ταινία αυτή, σηματοδοτεί επίσης το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπράντλεϊ Κούπερ. Σ’ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, LADY GAGA, ΝΤΕΪΒ ΣΑΠΕΛ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΝΤΑΪΣ ΚΛΕΪ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:20

 

 

IMMF 18
8o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Micro μ

Το 8ο Διεθνές Ταυτόχρονο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους μ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε έντεκα πόλεις σε Ελλάδα και εξωτερικό στις 13 και 14 Οκτωβρίου. 

Φέτος, η διοργάνωση ενισχύοντας το διεθνές της στοιχείο, εκτός της προβολής των ελληνικών ταινιών στο εξωτερικό αποφάσισε να εισάγει φρέσκο διεθνές “μικρό” κινηματογράφο. Οι διοργανωτές τονίζουν ότι οι μικρές αυτές δομικές αλλαγές αποτελούν μόνο την αρχή ενός μεγάλου εγχειρήματος που θα αλλάξει τα κινηματογραφικά δεδομένα της χώρας το επόμενο διάστημα. 

Ο διαγωνισμός των δεκαπέντε ελληνικών ταινιών, ο βασικός κορμός της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ταυτόχρονα στις έντεκα πόλεις που συμμετέχουν φέτος στο δίκτυο του φεστιβάλ. Η διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι η πρώτη ημέρα θα λήξει μετά την ταυτόχρονη ψηφοφορία του κοινού. Η “αγαπημένη” ταινία του κοινού μαζί με τα βραβεία σκηνοθεσίας, σεναρίου α’ γυναικείας και α’ ανδρικής ερμηνείας θα ανακοινωθούν την Κυριακή σε μια διαδραστική τελετή απονομής με ζωντανή αναμετάδοση από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και συνδέσεις με όλες τις πόλεις του δικτύου του IMMF2018. 

Επίσης, τη δεύτερη ημέρα στο διεθνές μέρος του φεστιβάλ θα γίνει η προβολή δώδεκα ταινιών μικρού μήκους από τη Γαλλία, τη Δανία, την Ισπανία και την Αίγυπτο, οι οποίες θα προβληθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 
Στα πλαίσια του ειδικού αφιερώματος για το περιβάλλον με τίτλο “ το Micro μ Ντύνεται Πράσινο” κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνουν ειδικές προβολές και ομιλίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και πρόσβαση για ΑμεA. 

Το φεστιβάλ πραγμαποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 & ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Καραγκιόζης επιστρέφει στην Τρίπολη σε μια ξεκαρδιστική παράσταση από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 12:00

 

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.