To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (1/11 - 7/11)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (1/11 - 7/11)

Οκτώβριος 30, 2018 - 21:30
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2018 - 2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (Μεταγλ.) - CHARMING GR

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

Σκηνοθεσία: ΡΟΣ ΒΕΝΟΚΟΥΡ
Με τις φωνές των: ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:00

 

 

Ο ΜΙΚΡΟΠΟΔΑΡΟΣ (Μεταγλ.) - SMALLFOOT GR

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης. Η ταινία animation «Ο Μικροπόδαρος» είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, με πρωτότυπη μουσική που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΕΪ ΚΕΡΚΠΑΤΡΙΚ
Με τις φωνές των: ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΣΟΥΡΗΣ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. / Κυρ.: 17:50

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (Μεταγλ.) - HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION GR

Η Μέιβις αποφασίζει να κάνει δώρο έκπληξη στον πατέρα της μια κρουαζιέρα, στην οποία ακολουθεί όλη η τερατ-παρέα! Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ
Με τις φωνές των: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ
Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:20

 

 

BOHEMIAN RHAPSODY 

To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΞΤΕΡ ΦΛΕΤΣΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤΕΡ, ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ, ΑΛΕΝ ΛΙΤΣ, ΜΠΕΝ ΧΑΡΝΤΙ, ΛΟΥΣΙ ΜΠΟΪΝΤΟΝ, ΜΑΪΚ ΜΑΓΙΕΡΣ, ΤΖΟΖΕΦ ΜΑΤΖΕΛΟ, ΓΚΟΥΙΛΙΜ ΛΙ, ΕΪΝΤΑΝ ΓΚΙΛΕΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:00 & 22:10

 

 

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ  - THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS

Το μόνο που θέλει η Κλάρα είναι ένα κλειδί. Ένα μοναδικό στο είδος του κλειδί το οποίο ανοίγει το κουτί που κρύβει ένα ανεκτίμητο δώρο που της είχε στείλει η μητέρα της πριν πεθάνει. Στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του νονού της, θα βρει μια χρυσή κλωστή η οποία οδηγεί στο κλειδί που αναζητά. Μόνο που το κλειδί θα χαθεί σε έναν περίεργο και μυστήριο παράλληλο κόσμο. Εκεί η Κλάρα θα συναντήσει τον στρατιώτη Φίλιπ, μια συμμορία ποντικιών και τους άρχοντες των Βασιλείων των Νιφάδων, των Λουλουδιών και των Ζαχαρωτών. Μαζί θα πρέπει να διασχίσουν το τέταρτο και σκοτεινό Βασίλειο και να αντιμετωπίσουν την τυραννική Κόκκινη Μητέρα με σκοπό να βρουν το κλειδί και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στα Τέσσερα Βασίλεια.

Σκηνοθεσία: ΛΑΣΕ ΧΑΛΣΤΡΟΜ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΚΕΝΖΙ ΦΟΪ, ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ, ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 20:00 & 21:50

 

 

Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ - HALLOWEEN

Το 1978, την αιματοβαμμένη νύχτα του Halloween, η Laurie Strode μόλις που κατάφερε να επιζήσει του δολοφονικού ξεσπάσματος του δολοφόνου με τη μάσκα, του Michael Myers. Σαράντα χρόνια μετά η Laurieέχει αποκτήσει δική της οικογένεια αλλά τα γεγονότα εκείνης της νύχτας εξακολουθούν να τη στοιχειώνουν. Ανύμπορη να ξεχάσει όσα έγιναν τότε, η ζωή της έχει επηρεαστεί από τον φόβο ότι ο Myers θα επιστρέψει μια μέρα για αυτό και προετοιμάζεται πυρετωδώς για να τον σκοτώσει και να δώσει τέλος στον εφιάλτη μια και καλή. Ο Michael Myers είναι κλεισμένος εδώ και 40 χρόνια σε ένα ίδρυμα-φυλακή με τους ψυχολόγους να μην έχουν καταφέρει να του πάρουν ούτε λέξη. Κατά τη μεταφορά του σε άλλο ίδρυμα θα δραπετεύσει, θα φορέσει ξανά τη μάσκα του και θα επιστρέψει στη γενέτειρα πόλη του για να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε το 1978 αυξάνοντας παράλληλα και τον αριθμό των θυμάτων του. Η Νύχτα με τις Μάσκες (1978), η πρώτη ταινία Halloween που εμπνεύστηκε ο Τζον Κάρπεντερ, στάθηκε η αφορμή οι κινηματογραφικές αίθουσες να γεμίσουν με slasher movies στις επόμενες δεκαετίες, και η αλληγορική διάστασή τους σε σχέση με τον «αναίτιο κακό» να γεννήσει μια ολόκληρη μυθολογία τρόμου. Σαράντα χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα δώσει συνέχεια στον μακάβριο εφιάλτη του Κάρπεντερ, με την Τζέιμι Λι Κέρτις ξανά στον ρόλο που την έκανε superstar.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΓΚΡΙΝ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΥΙΛ ΠΑΤΟΝ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΡΙΡ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΚΑΡΝΤΝΕΡ, ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. :  22:00

 

 

HUNTER KILLER

Για να εμποδίσουν τον πόλεμο, πρέπει να μπουν στην μάχη! Ο κυβερνήτης ενός αμερικάνικου υποβρυχίου αποστέλλεται σε βαθιά ρωσικά ύδατα για να σώσει τον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Από τους παραγωγούς των επιτυχιών «Fast & Furious» και «Olympus has Fallen» η ταινία έχει βασιστεί στο βιβλίο των Ντον Κιθ και Τζορτζ Γουάλας «Firing Point».

Σκηνοθεσία: ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΑΡΣ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ, ΓΟΥΙΛ ΑΤΕΝΜΠΟΡΟ, ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΓΚΟΥΝΤΟΛ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ. : 19:30

 

 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων έρχεται στη Τρίπολη για μια αξέχαστη παράσταση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/11: 18:00

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.