To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (10/2 - 16/2)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (10/2 - 16/2)

Φεβρουάριος 10, 2022 - 10:00
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της εβδομάδα της σεζόν 2022 που ξεκινά από την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (Μεταγλ.)
EXTINCT (GR)

Δύο flummels, η Aπ και ο Εντ, ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο και καταφθάνουν από τα νησιά Γκαλαπάγκος και το μακρινό 1835 στη σύγχρονη Σανγκάη. Βρισκόμενοι μέσα στην πόλη και αδυνατώντας να προσαρμοστούν στις τρομακτικές αλλαγές, ανακαλύπτουν ότι το είδος στο οποίο ανήκουν έχει πλέον εκλείψει.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΣΙΛΒΕΡΜΑΝ
Πρωταγωνιστούν: -
Διάρκεια: 1:24
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.: 16:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Trailerhttps://youtu.be/9DGa7ToompI

 

 

ΤΡΑΓΟΥΔΑ! 2 (Μεταγλ.)
SING! 2 (GR)

To «Τραγούδα! 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους.

Σκηνοθεσία: ΓΚΑΡΘ ΤΖΕΝΙΝΓΚΣ
Με τις φωνές των: ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ, ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ
Διάρκεια: 1:52
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.: 16:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Trailerhttps://youtu.be/LoOKzVvq6Zo

 

 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΙΛΟ
DEATH ON THE NILE

Στην ταινία ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ, βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο. Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η ταινία ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017 ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS, με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Oscar® Kenneth Branagh ως τον εμβληματικό Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Σκηνοθεσία: ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ
Πρωταγωνιστούν: ΑΝΕΤ ΜΠΕΝΙΝΓΚ, ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΡΑΣΕΛ ΜΠΡΑΝΤ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΣΟΝΤΕΡΣ, ΑΡΜΙ ΧΑΜΕΡ, ΡΟΟΥΖ ΛΕΖΛΙ, ΤΟΜ ΜΠΕΪΤΜΑΝ, ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟΤ, ΕΜΜΑ ΜΑΚΕΪ
Διάρκεια: 2:07
Καταλληλότητα: Κατάλληλο 12
Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ. : 18:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2 & 21:30  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Trailer: https://youtu.be/Kb9NPt09Szg

 

 

BELFAST

«Αυτή είναι η πιο προσωπική ταινία που έχω κάνει. Για ένα μέρος και για κάποιους ανθρώπους που αγαπώ» Κένεθ Μπράνα

Η Focus Features παρουσιάζει ένα τρυφερό, ενίοτε χιουμοριστικό, μα βαθιά βιωματική ταινία σχετικά με την παιδική ηλικία ενός αγοριού στα ταραγμένα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 60, στο Μπελφαστ, τη γενέτειρα πόλη του Κένεθ Μπράνα.
 

Βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Σεναρίου.

Υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Σεναρίου, Β’ Γυναικείου Ρόλου – Κατρίνα Μπαλφ, Β’ Αντρικού Ρόλου – Κίραν Χάιντζ, Β’ Αντρικού Ρόλου – Τζεϊμι Ντόρναν, Πρωτότυπου Τραγουδιού).

Σκηνοθεσία: ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ, ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΠΑΛΦ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΜΑΝ, ΚΙΡΑΝ ΧΑΪΝΤΣ, ΤΖΟΥΝΤ ΧΙΛ
Διάρκεια: 1:38
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ. : 21:20  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Trailer: https://youtu.be/DbTjV5Lk4yc

 

 

ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

Σκηνοθεσία: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ
Πρωταγωνιστούν: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΓΛΟΥ, ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣΗ, ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΕΦΗ ΓΟΥΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΤΙΔΗΣ, ΝΕΔΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΔΑΦΝΗ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, BURAK HAKKI, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ, DANIEL CROSSLEY, FOTINA PAPATHEODOROU, NATHAN THOMAS, OZDEMIR CIFTCIOGLU, DUNCAN SKINNER
Διάρκεια: 2:21
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ
 

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ. : 18:30  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Trailer: https://youtu.be/4QhyjJN9s-8

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.