To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (07/2 - 13/2)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (07/2 - 13/2)

Φεβρουάριος 07, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ (Μεταγλ.)

Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Τζάκ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντρ Εσπιγκάρες.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΕΣΠΙΓΚΑΡΕΣ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ
Διάρκεια: 1:20
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (Μεταγλ.)

Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανέλοπη θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Βανέλοπη. Στην πορεία, ο δυο τους θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube». Θα συμμετάσχουν σε έναν επικίνδυνο αγώνα ταχύτητας, θα γνωρίσουν όλες τις πριγκίπισσες της Disney, θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τους Stormtroopers του Star Wars και θα επισκεφτούν και το «Σκοτεινό Διαδίκτυο» για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους!

Σκηνοθεσία: ΦΙΛ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Με τις φωνές των: ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΟΘΩΝ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΡΟΝΤΗΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. :  17:20 - ΑΙΘΟΥΣΑ 3 

ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (Μεταγλ.)

Έτος 50 π.Χ.. Ολόκληρη η Γαλατία έχει κατακτηθεί από τους Ρωμαίους. Ολόκληρη; Όχι ακριβώς. Ένα μικρό χωριό ατρόμητων αλλά και τρελών Γαλατών αντιστέκεται ακόμα στους κατακτητές κυρίως χάρις του μαγικού ζωμού που τους δίνει μεγάλη δύναμη! Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΑΣΤΙΕ
Με τις φωνές των: ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
 Σαβ./ Κυρ. : 17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 

Ο Ντελ, πρώην κατάδικος, έχει βγει από τη φυλακή αλλά με όρους. Ένας από αυτούς είναι να βρει δουλειά. Για να αποδείξει ότι ψάχνει να βρει κάτι του δίνουν μια μέρα διορία να επιστρέψει με τρεις υπογραφές από εργοδότες τους οποίους επισκέφτηκε. Όταν ζητήσει υπογραφή από τον Φίλιπ, έναν τετραπληγικό δισεκατομμυριούχο ο οποίος ψάχνει για βοηθό, θα δει τη ζωή του να αλλάζει. Ο Ντελ θα γίνει ο βοηθός του Φίλιπ και μια δυνατή φιλία θα δημιουργηθεί ανάμεσα τους!

Σκηνοθεσία: ΝΙΛ ΜΠΕΡΓΚΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ, ΚΕΒΙΝ ΧΑΡΤ, ΜΠΡΑΪΑΝ ΚΡΑΝΣΤΟΝ, ΑΤΖΑ ΝΑΟΜΙ ΚΙΝΓΚ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΜΑΡΓΚΟΥΛΙΣ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1
 

ΜΑΙΡΗ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ 

Η νεαρή Μαίρη στην ηλικία των 15 ετών, παντρεύτηκε για να κληρονομήσει το θρόνο της Καθολικής Γαλλίας. Στα 18 της όμως έμεινε χήρα και αψήφησε τις πιέσεις να ξαναπαντρευτεί. Αντ' αυτού, επέστρεψε στη μητρική της Σκοτία για να διεκδικήσει τον θρόνο που της ανήκε δικαιωματικά. Στο μεταξύ η Σκοτία και η Αγγλία βρίσκονται κάτω από την εξουσία της επιβλητικής Ελισάβετ Ι. Οι Προτεστάνες έχουν ξανά τον έλεγχο και ο ετεροθαλής αδελφός της Μαίρη κινεί τα νήματα ερήμην της. Οι δυνάμεις εξουσίας στη Σκοτία θεωρούν ότι μια γυναίκα στο θρόνο είναι μια πράξη ενάντια στη φύση και στο θέλημα του Θεού. Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τις δικές της πιέσεις να κάνει διπλωματικό γάμο για χάρη του Αγγλικού θρόνου. Η Μαίρη θα καταλάβει σύντομα ότι σχηματίζεται μια συνωμοσία εναντίον της, μια λαϊκή εξέγερση, αλλά και ένα συνεχές κύμα μισογυνισμού που την θέτει υπό αμφισβήτηση. Οι δυο γυναίκες αλληλοθαυμάζονται και τους δένει το γεγονός ότι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα σε θέση εξουσίας. Ανάμεσά τους θα καλλιεργηθεί μια σχέση καχυποψίας, φόβου αλλά και γοητείας. Αντίπαλες στην εξουσία και στην αγάπη, γυναίκες με εξουσία σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο, οι δυο τους πρέπει να αποφασίσουν πώς να παίξουν το παιχνίδι του γάμου έναντι της ανεξαρτησίας. Η Μαίρη προσφέρει τη φιλία της και έναν συμβιβασμό για τις αντικρουόμενες διεκδικήσεις τους, όμως τα αιμοδιψή ένστικτα των αυλικών τους, μπαίνουν ανάμεσά τους. Η Μαίρη θα αψηφίσει τους συμβούλους της και θα πολεμήσει με όλους, για να κερδίσει το βασίλειο. Οι πιέσεις των διπλωματών, οι σεξιστικές προκαταλήψεις και οι άκαρπες προσπάθειες για αρμονική λύση, θα γεννήσουν ένα δράμα εξουσίας, επιβίωσης και θηλυκής αντιδικίας, που θα κάνει τις δυο γυναίκες να μείνουν στην ιστορία - και να αλλάξουν την πορεία της.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΣΙ ΡΟΥΡΚ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΡΓΚΟ ΡΟΜΠΙ, ΣΙΡΣΑ ΡΟΝΑΝ, ΙΑΝ ΧΑΡΤ, ΤΖΑΚ ΛΟΟΥΝΤΕΝ, ΤΖΕΜΑ ΤΣΑΝ, ΓΚΑΪ ΠΙΡΣ, ΤΖΟ ΑΛΓΟΥΙΝ, ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΚΟΪΛ, ΕΝΤΡΙΑΝ ΛΕΣΤΕΡ, ΜΑΡΤΙΝ ΚΟΜΠΣΤΟΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ

Ένας καπετάνιος αλιευτικού που έχει αποσυρθεί σε ένα μικρό νησί της Καραϊβικής θα έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του που έρχεται για να τον στοιχειώσει και να τον εγκλωβίσει σε μια νέα πραγματικότητα που δεν είναι αυτό που δείχνει…

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΝΑΪΤ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΛΑΡΚ , ΝΤΑΪΑΝ ΛΕΪΝ, ΜΑΘΙΟΥ ΜακΚΟΝΑΧΙ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ 

Ο 19χρονος, εθισμένος στις ουσίες, Ben Burns επιστρέφει απροσδόκητα στο πατρικό του, την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Holly, μητέρα του Ben νοιώθει ανακούφιση, αλλά παράλληλα, ανήσυχη με την κατάσταση υγείας του. Μετά από ένα ταραχώδες 24ωρο, μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, μα η μητρική αγάπη αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ικανή να νικήσει και να κρατήσει ασφαλή τον Ben.

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΧΕΤΖΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ, ΚΑΘΡΙΝ ΝΙΟΥΤΟΝ, ΚΟΡΤΝΕΪ ΒΑΝΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΧΕΤΖΕΣ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 22:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3
 

ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΟΣ

Με τη χρυσή εποχή τους ως βασιλιάδες της κωμωδίας στο Χόλιγουντ να ανήκει στο παρελθόν, οι εμβληματικοί Σταν και Όλι περιοδεύουν στη Μεγάλη Βρετανία σε μία απεγνωσμένη απόπειρα να δώσουν νέα πνοή στην καριέρα τους. Μετά από μία συγκρατημένη αρχή, αυτή η κωμική δύναμη της φύσης συγκεντρώνει ορδές θαυμαστών, καινούριων και παλιών, που γοητεύονται από τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες των δύο θρύλων. Όμως, καθώς η περιοδεία πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε, το δίδυμο αντιμετωπίζει απειλητικά φαντάσματα του κοινού παρελθόντος. Οι δύο άντρες, που νιώθουν ότι το κύκνειο άσμα πλησιάζει, έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξανά πόση αγάπη τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ Σ. ΜΠΕΪΡΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΣΤΙΒ ΚΟΥΓΚΑΝ, ΝΤΑΝΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ, TZON Σ. ΡΑΪΛΙ, ΝΙΝΑ ΑΡΙΑΝΤΑ, ΣΙΡΛΕΪ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ. / Δευ./ Τρι./ Τετ. : 20:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1
 

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ 

1960. O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ: - ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΥ, Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Μαχερσάλα Άλι)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ TIFF 2018
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR - ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ, Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ), Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Μαχερσάλα Άλι), ΜΟΝΤΑΖ    

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΦΑΡΕΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΝΤΑ ΚΑΡΝΤΕΛΙΝΙ, ΠΙ ΤΖΕΙ ΜΠΕΡΝ, ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ, ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ
Διάρκεια: 2:15
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑTIKH KOMENTI

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ./ Τρι./ Τετ. : 19:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

Εισητήρια

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.