To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (06/6 - 12/6)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (06/6 - 12/6)

Ιούνιος 05, 2019 - 10:34
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν  2019 που ξεκινά από την Πέμπτη 6 Iουνίου έως την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3 (Μεταγλ.)

Πριν από 9 χρόνια δημιουργήθηκε μια μοναδική φιλία ανάμεσα σε έναν νεαρό βίκινγκ και έναν δράκο! Μια φιλία που άλλαξε τον κόσμο! Στη νέα ταινία, ο Ψάρης και ο δράκος του ο Φαφούτης, ανακαλύπτουν μια κρυμμένη ουτοπία, όπου οι δράκοι ζουν ελεύθεροι. Όμως ο κίνδυνος, με την μορφή ενός κυνηγού δράκων, καραδοκεί...

Σκηνοθεσία: ΝΤΙΝ ΝΤΕΜΠΛΟΥΑ
Με τις φωνές των: -
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

ALADDIN (Μεταγλ.)

Ο Aladdin είνα ένας γοητευτικός αλητάκος ο οποίος ζει στους δρόμους της πόλης Agrabah. Η Jasmine είναι η κόρη του Σουλτάνου η οποία όμως θα το σκάσει από το παλάτι επειδή δεν θέλει να ακολουθήσει τον νόμο που την αναγκάζει να παντρευτεί κάποιον πρίγκιπα και όχι όποιον αγαπά εκείνη. Ο Τζαφάρ, ο σατανικός σύμβουλος του Σουλτάνου, έχει σκοπό να γίνει αυτός ο άρχοντας του βασιλείου αλλά για να το καταφέρει χρειάζεται ένα μαγικό λυχνάρι το οποίο είναι κρυμμένο στη Σπηλιά των Θαυμάτων. Ο μόνος που μπορεί να μπει σε αυτό το μαγικό μέρος και να πάρει το λυχνάρι είναι ο Aladdin. Μέσα στο λυχνάρι ζει ένα μαγικό Τζίνι το οποίο μπορεί να εκπληρώσει τρεις ευχές σε κάθε νέο του αφέντη. Έτσι θα ξεκινήσει η πιο μαγική και επική περιπέτεια της Disney!

Σκηνοθεσία: ΓΚΑΪ ΡΙΤΣΙ
Πρωταγωνιστούν: ΜΙΝΑ ΜΑΣΟΥΝΤ, ΝΑΟΜΙ ΣΚΟΤ, ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.: 17:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα - έναν από αυτούς.

Σκηνοθεσία: ΣΑΪΜΟΝ ΚΙΝΜΠΕΡΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΟΥΛΤ, ΜΑΪΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ, ΕΒΑΝ ΠΙΤΕΡΣ, ΣΟΦΙ ΤΕΡΝΕΡ, ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΣΙΠ, ΚΟΝΤΙ ΣΜΙΤ-ΜΑΚΦΙ, ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΚΑΒΟΪ, ΤΑΪ ΣΕΡΙΝΤΑΝ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Τετ.: 19:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1 & 22:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

ΓΚΟΤΖΙΛΑ 2: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ

Η Monarch είναι μια κρυφή ζωολογική ομάδα που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΟΥΕΡΤΙ
Πρωταγωνιστούν: ΖΑΝΓΚ ΖΙΓΙ, ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ, ΣΑΛΙ ΧΟΚΙΝΣ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΓΟΥΙΤΦΟΡΝΤ, ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΑΝΣ , ΤΟΜΑΣ ΜΙΝΤΛΝΤΙΤΣ, ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΕ, ΚΑΪΛ ΤΣΑΝΤΛΕΡ, ΜΙΛΙ ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Tετ.: 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1
 

ROCKETMAN

Το Rocketman είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον. Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του Ρέτζιναλντ Ντουάιτ από ντροπαλό πιανίστα στον παγκόσμιο σταρ Έλτον Τζον. Πρόκειται για την ιστορία τού πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΞΤΕΡ ΦΛΕΤΣΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΜΑ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΤΑΡΟΝ ΕΓΚΕΡΤΟΝ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΑΝΤΕΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΜΠΕΛ, ΜΠΡΑΪΣ ΝΤΑΛΑΣ ΧΑΟΥΑΡΝΤ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τρι. /Tετ.: 19:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.