To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (01/06 - 07/06)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (01/06 - 07/06)

Μάιος 31, 2017 - 20:09
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2016 - 2017 που ξεκινά από την Πέμπτη 01 Ιουνίου έως την Τετάρτη 07 Ιουνίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

Ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ (Μεταγλ.) - NORM OF THE NORTH

Ο Νορμ είναι ένας αλλόκοτος πολικός αρκούδος τον οποίο κοροϊδεύουν όλα τα ζώα της Αρκτικής. Είναι όμως και ο μοναδικός που ίσως μπορέσει να σώσει την Αρκτική και το περιβάλλον της από μια εταιρεία εκμετάλευσης οικοπέδων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάει στην Νέα Υόρκη και να σταματήσει τα σχέδια της εταιρείας με την βοήθεια τριών μικρών τρωκτικών της Αρκτικής.

Σκηνοθεσία: ΤΡΕΒΟΡ ΓΟΥΟΛ
Με τις φωνές των: ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ./ Κυρ. : 17:20

 

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ - PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE

Ο Τζακ Σπάροου προσπαθεί να κρυφτεί από έναν παλιό εχθρό, τον Ισπανό καπετάνιο Αρμάντο Σαλαζάρ. Ο Σαλαζ;άρ μαζί με το πλήρωμα - φάντασμα του, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου και έχουν σαν σκοπό να αφανίσουν όλους τους πειρατές και να πάρουν εκδίκηση από τον Σπάροου. Παλιοί γνώριμοι και νέοι σύμμαχοι θα πρέπει να βοηθήσουν τον Τζακ να βρει το μοναδικό αντικείμενο που μπορεί να σταματήσει τους νεκρούς. Την Τρίαινα του Ποσειδώνα η οποία δίνει τον έλεγχο των θαλασσών στον κάτοχο της!

Σκηνοθεσία: ΕΣΠΕΡ ΣΑΝΤΜΠΕΡ & ΓΙΟΑΚΙΜ ΡΟΝΙΝΓ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΧΑΒΙΕΡ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ, ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ, ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΘΟΥΑΪΤΣ, ΚΑΓΙΑ ΣΚΟΝΤΕΛΑΡΙΟ, ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ./ Παρ./ Σαβ./ Κυρ./ Δευ. / Τριτ. / Τετ. : 19:20 & 22:00

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.