To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (01/02 - 07/02)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (01/02 - 07/02)

Ιανουάριος 31, 2018 - 10:43
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ (Μεταγλ.) - FERDINAND GR

To «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένεια του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δε μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατα του.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΛΝΤΑΝΑ
Με τις φωνές των: ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΟΝΑΚΗ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. : 17:20

 

 

COCO (Μεταγλ.)

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Σκηνοθεσία: ΛΙ ΟΥΝΚΡΙΤΣ, ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΟΛΙΝΑ
Με τις φωνές των: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:10

 

 

ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2 (Μεταγλ.) - PADDINGTON 2 GR

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΚΙΝΓΚ
Με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ

Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:00

 

ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ - PHANTOM THREAD

Λονδίνο 1950. Ο Ρεϊνολντς Γουντκοκ είναι ένας μόδιστρος παγκόσμιας φήμης του οποίου η απαιτητική και σχολαστική ζωή θα διαταραχθεί από μια νεαρή και δυναμική γυναίκα, την Άλμα, που θα γίνει η μούσα αλλά και η ερωμένη του.Η ταινία είναι η τελευταία της πλούσιας καριέρας του DanielDey-Lewis ο οποίος είναι και υποψήφιος για βραβείο OscarA’ αντρικού ρόλου!

6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ – Β’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ – ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ - ΜΟΥΣΙΚΗ

Σκηνοθεσία:ΠΟΛ ΤΟΜΑΣ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΤΕΪ-ΛΙΟΥΙΣ, ΒΙΚΙ ΚΡΙΠΣ, ΛΕΣΛΙ ΜΑΝΒΙΛ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:10 & 21:50

 

 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΙΝΓΚ, ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ - THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Το «Τρεις Πινακίδες Έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» είναι ένα σκοτεινό, κωμικό δράμα από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Μάρτιν ΜακΝτόνα (Αποστολή στη Μπριζ). Μετά από μήνες χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης της, η Μίλντρεντ Χέιζ κάνει μία τολμηρή κίνηση, παραγγέλνοντας τρεις πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης όπου κατοικεί, με ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα για τον Ουίλιαμ Γουίλομπι, τον σεβάσμιο αρχηγό της αστυνομίας στην περιοχή. Όταν ο δεύτερος στην ιεραρχία, Αξιωματικός Ντίξον, ένας ανώριμος «μαμάκιας» με ροπή προς τη βία, ανακατεύεται στην υπόθεση, η μάχη μεταξύ της Μίλντρεντ και του νόμου στο Έμπινγκ επιδεινώνεται.
 

7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ – Α’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ – Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Γ.Χάρελσον) – Β’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (Σ.Ροκγουελ) – ΜΟΥΣΙΚΗ – ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ - ΜΟΝΤΑΖ

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΤΙΝ ΜΑΚΝΤΟΝΑ
Πρωταγωνιστούν: ΦΡΑΝΣΙΣ ΜΑΚΝΤΟΡΜΑΝΤ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ

Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:10

 

 

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ - MAZE RUNNER: THEDEATHCURE

Σε αυτό το μεγαλειώδες φινάλε της εποποιίας του Λαβύρινθου, ο Τόμας πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία τους και πιο επικίνδυνη αποστολή μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΕΣ ΜΠΟΛ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΙΛΑΝ ΟΜΠΡΑΪΕΝ, ΤΟΜΑΣ ΜΠΡΟΝΤΙ-ΣΑΝΓΚΣΤΕΡ, ΡΟΖΑ ΖΑΛΑΖΑΡ, ΚΑΓΙΑ ΣΚΟΝΤΕΛΑΡΙΟ, ΑΪΝΤΑΝ ΓΚΙΛΕΝ

Διάρκεια: 2:20
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:00

 

1968

Οι προσφυγικές ομάδες όταν παίζουν, αφηγούνται!

Το 1968, τη χρονιά που έγινε γνωστή ως «Ρήγμα στο χρόμο» ολόκληρος ο πλανήτης «έβραζε» από τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Βιετνάμ, δολοφονία Κένεντι, δολοφονία Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Άνοιξη της Πράγας.. είναι λίγα από τα γεγονότα που ταρακούνησαν τη κοινή γνώμη. Την 4η Απριλίου 1968 σε μια μικρή χώρα, την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό «θαύμα». Ο αθλητισμός θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα προκαλέσει κύμα συγκίνησης και εθνικής περηφάνειας! Μια μικρή ομάδα μπάσκετ, η ΑΕΚ, θα κατακτήσει το πρώτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού νικώντας την Σλάβια Πράγας στο Καλιμάρμαρο! Μπροστά σε 80.000 κόσμο (ρεκόρ Γκίνες προσέλευσης σε αγώνα μπάσκετ) και με όλη την Ελλάδα καθηλωμένη στο ραδιόφωνο, η ομάδα της ΑΕΚ με ηγέτες τον Γιώργο Αμερικάνο και τον Γιώργο Τρόντζο έγραψε ιστορία και έκανε όλο το έθνος να πανηγυρίζει εκείνο το βράδυ!

Ο Τάσος Μπουλμέτης, μετά τις επιτυχίες Πολίτικη Κουζίνα και Νοτιάς, μέσα από τις συγκινητικές και αστείες ιστορίες της ταινίας, συνθέτει έναν πολύχρωμο μικρόκοσμο αλλά και τον καμβά μιας συγκλονιστικής εποχής και μιας ολόκληρης χώρας!
 

Σκηνοθεσία: ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ
Πρωταγωνιστούν: ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είδος: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:50

 

Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ - DARKEST HOUR

Στην αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η μοίρα της Δυτικής Ευρώπης βασίζεται στον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας, τον Γουίνστον Τσόρτσιλ. Δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Βασιλιά αλλά έγινε η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης μιας και έπρεπε να αποφασίσει. Θα διαπραγματευόταν με τον Χίτλερ ή θα πολεμούσε;Ο Γκάρι Όλντμαν υποδύεται τον Γουίνστον Τσόρτσιλ, τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας που εμψύχωσε το λαό του να πολεμήσουν με κάθε τρόπο και μέσο τη Ναζιστική εισβολή.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας σε Δράμα – Γκάρι Όλντμαν

6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ OSCAR

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ – Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ – ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟ ΡΑΪΤ
Πρωταγωνιστούν: ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ, ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΣΚΟΤ ΤΟΜΑΣ, ΜΠΕΝ ΜΕΝΤΕΛΣΟΝ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12

Είδος: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:30

 

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ: 17:30

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.