Πρόγραμμα προβολών Cineville από τις 4 έως τις 10 Ιανουαρίου

Πρόγραμμα προβολών Cineville από τις 4 έως τις 10 Ιανουαρίου

Ιανουάριος 04, 2018 - 08:00
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

COCO (Μεταγλ.)

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Σκηνοθεσία: ΛΙ ΟΥΝΚΡΙΤΣ, ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΟΛΙΝΑ
Με τις φωνές των: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ.: 17:20

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΣΙΑ (Μεταγλ.)
CHRISTMAS & CO GR

Ο σκηνοθέτης blockbuster επιτυχιών στη Γαλλία, όπως το «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και το «Γκρρρ!!!Προϊστορικά Εγκλήματα», Αλέν Σαμπά, επιστρέφει με ένα μαγικό, κωμικό φιλμ… στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άι Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα! Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άι Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να βρει τη λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΝ ΣΑΜΠΑ
Με τις φωνές των: ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Διάρκεια: 1:30
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ/ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ.: 17:30

 

 

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ (Μεταγλ.)
FERDINAND GR

To «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένεια του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δε μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατα του.

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΛΝΤΑΝΑ
Με τις φωνές των: ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΟΝΑΚΗ

Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. :   17:00

 

 

ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ
 DOWNSIZING
 

Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε αν, σε ένα κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι, χάρη σε έναν Νορβηγό επιστήμονα, είχαν τη δυνατότητα να συρρικνώνουν τον εαυτό τους. Έτσι, οι συρρικνωμένοι άνθρωποι θα ζούσαν σε μικρές πόλεις, θα τρέφονταν λιγότερο, θα έπιαναν λιγότερο χώρο, θα δημιουργούσαν λιγότερα σκουπίδια και γενικά η δική τους ζωή θα έκανε πολύ καλό στην ανθρωπότητα. Συνεκτιμώντας όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του μικρόκοσμου, ο Πολ αποφασίζει να συρρικνωθεί μαζί με τη σύζυγό του προκειμένου να μειώσουν τα τεράστια έξοδα διαβίωσης που συνεπάγεται μια ζωή σε κανονικό μέγεθος. Μόνο που μια μικρότερη σε μέγεθος κοινωνία, δεν παύει να είναι μια κανονική κοινωνία με κανονικούς και άρα δεν παύει να έχει κι αυτή τα προβλήματά της.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΕΪΝ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ, ΚΡΙΣΤΕΝ ΓΟΥΙΓΚ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΣ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ

Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:20 & 22:00

 

 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ
 INSIDIOUS: THE LAST KEY

Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την τριλογία τρόμου Παγιδευμένη Ψυχή επιστρέφουν με το Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί. Στη νέα ταινία επιστρέφει η βετεράνος Δρ. Elise Rainier, η ευφυής παραψυχολόγος που πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το πιο τρομαχτικό και προσωπικό της κυνήγι φαντασμάτων, μέσα στο δικό της σπίτι.
 

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΑΜ ΡΟΜΠΙΤΕΛ
Πρωταγωνιστούν: ΛΙΝ ΣΕΪ, ΑΝΓΚΟΥΣ ΣΑΜΠΣΟΝ, ΤΖΟΣ ΣΤΙΟΥΑΡΤ, ΚΕΪΤΛΙΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ

Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΘΡΙΛΕΡ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 22:10

 

 

THE GREATEST SHOWMAN

Εμπνευσμένο από την φαντασία του P.T. Barnum (ιδρυτής ενός ξεχωριστού θιάσου/circus με «φρικιά») αλλά και την ζωή του, το μιούζικαλ αυτό αφηγείται πως ο οραματιστής Barnum ξεκίνησε από το απόλυτο τίποτα και έφτασε στη δημιουργία ενός θεάματος το οποίο απέκτησε παγκόσμια φήμη και αποδοχή!
 

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΓΚΡΕΪΣΙ
Πρωταγωνιστούν: ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ, ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ, ΖΕΝΤΑΓΙΑ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ
Διάρκεια: 1:45
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είδος: ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:40

 

 

THE BACHELOR 2
 
Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει! Ένας φίλος από τα παλιά ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 21:50

 

 

ΤΖΑΜΑΪΚΑ
 
Ο Άκης οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως τη Τζαμάικα -το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.
 

Σκηνοθεσία: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ
Πρωταγωνιστούν: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΤΣΑΗΛΙΔΟΥ, ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. / Παρ. / Σαβ. / Κυρ. / Δευ. / Τρι. / Τετ. : 19:50

 

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€

Video: 

COCO: Το Γεύμα του Δάντη – Μία σύντομη ιστορία

Santa & Cie / Χριστούγεννα & ΣΙΑ – Μεταγλωττισμένο trailer

Ferdinand - Launch Trailer

"Μικρόκοσμος" // "Downsizing" - Trailer H

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ (Insidious: The Last Key) OFFICIAL TRAILER

The Greatest Showman

THE BACHELOR 2 - TRAILER

ΤΖΑΜΑΪΚΑ - Official Trailer


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.