Πρόγραμμα και δραστηριότητες όλων τον υποψηφίων Περιφερειαρχών για σήμερα

Πρόγραμμα και δραστηριότητες όλων τον υποψηφίων Περιφερειαρχών για σήμερα

Σεπτέμβριος 23, 2010 - 12:44

Ο Γόντικας στην Μεσσηνία σήμερα και αύριο

Στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας ο Νίκος Γόντικας υποψήφιος περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σήμερα Πέμπτη 23-9 το πρωί περιόδευσε στη ΔΟΥ Καλαμάτας και το βράδυ θα μιλήσει στο συλλαλητήριο ων ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ και ΟΓΕ στην Τρίπολη. Αύριο Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη το πρωί θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας τα και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Στην Αθήνα σήμερα ο Δράκος

Την Πέμπτη 23/9 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος μεταβαίνει στην Αθήνα για να προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας. Η ατζέντα περιλαμβάνει την κατάρτιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Περιφερειών, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη σύσταση και λειτουργία της «Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας», καθώς και άλλα σημαντικά αυτοδιοικητικά θέματα. Στη συνέχεια, επιστρέφει στην Τρίπολη, έδρα του προεκλογικού του αγώνα, για συσκέψεις με συνεργάτες του επιτελείου του και επαφές με τοπικούς παράγοντες και στελέχη.

Στην Κυπαρισσία σήμερα ο Πετράκος

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος, θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 23/9/2010 το πρωί την Κυπαρισσία και θα επισκεφθεί δημόσιες υπηρεσίες της Κυπαρισσίας. Το απόγευμα θα επισκεφθεί τη Μεσσήνη.

Στην Αργολίδα σήμερα ο Τατούλης

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, ο κ. Τατούλης θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του νομού Αργολίδας.

10:30 Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους
11:15 Νοσοκομείο Άργους, συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, το προσωπικό και τους γιατρούς.
12:00 Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας
12:30 Νομαρχία Αργολίδας στο Ναύπλιο
13:15 Νοσοκομείο Ναυπλίου
14:00 Επίσκεψη στα καταστήματα της πόλης