Πρόγραμμα Ανακύκλωσης από το Γυμνάσιο Παραλίας Τυρού

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης από το Γυμνάσιο Παραλίας Τυρού

Μάρτιος 12, 2018 - 17:42
0 σχόλια

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνάσιου Παραλίας Τυρού με το Σύλλογο Γονέων και τη Δημοτική Ενότητα Τυρού  συνεργάζονται για να κάνουν πράξη την αξία της Ανακύκλωσης.

Το Σχολείο υλοποιεί και για τη φετινή σχολική χρονιά το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Προστατεύουμε τον τόπο μας, ανακυκλώνοντας» και σχεδιάζουν διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες σχετίζονται αφενός με την  ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας και αφετέρου με την συγκέντρωση ανακυκλωμένων υλικών.
Συγκεκριμένα, καλούμε άμεσα όλους τους συμπολίτες μας να συγκεντρώσουν όλα τα ανακυκλώσιμα  αντικείμενα (ΧΑΡΤΙ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΓΥΑΛΙ, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΣΙΔΕΡΙΚΑ) στο δημοτικό οικόπεδο, απέναντι από το Δημοτικό σχολείο Τυρού, όπου έχει διαμορφωθεί ειδικός φυλασσόμενος χώρος με σήμανση.
Όσοι συναντούν δυσκολία στη μεταφορά των ανακυκλώσιμων αντικείμενων, μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του συλλόγου γονέων:

Λυσίκατο Κωνσταντίνο: 6972257650
Σιώρα Βασίλη: 6874349910                                                       

Με εκτίμηση,
Η διευθύντρια του Γυμνασίου
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.