ΙΝ Προφήτη Ηλία Τρίπολης: 100 δέματα αγάπης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής (pics)

ΙΝ Προφήτη Ηλία Τρίπολης: 100 δέματα αγάπης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής (pics)

Αύγουστος 01, 2018 - 08:41
0 σχόλια

Αν μη τι άλλο, οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες βαθύτατης θλίψης, μέρες που προσευχόμαστε στον Πανοικτίρμονα Κύριο να μην ξαναζήσει η πατρίδα μας. Με πόνο ψυχής συνεχίζουμε να παρακολουθούμε ανήμποροι ανθρώπινες ψυχές να εγκαταλείπουν τα εγκόσμια, αφού ο κατάλογος θυμάτων δείχνει να μην έχει τελειωμό. Προσευχόμαστε με την σειρά μας ο καλός Θεός να τους κατατάξει εν σκηναίς Αγίων, «ἔνθα οὐκ ἔστι πόνος, θλίψη καὶ στεναγμὸς».

Στο άκουσμα αυτής της μεγάλης συμφοράς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αλέξανδρος έδωσε εντολή και ευλογία στον ναό μας να γίνει 6ήμερη συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για τους δοκιμαζομένους αδελφούς μας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και μεγάλη, δείγμα της ψυχής που έχει αυτός ο λαός. Με ιδιαίτερη λοιπόν συγκίνηση  100 κιβώτια συνοδευόμενα με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου γεμάτα με την αγάπη και την συμπαράσταση όλης της Τρίπολης, ξεκίνησαν σήμερα από την ενορία τού Προφήτη Ηλία για το ΜΑΤΙ της Αττικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ενορία του προφήτη Ηλία και σε όλο τον κόσμο που έφτασε μέχρι την εκκλησία για να δώσει την αγάπη του.
Εκ του Ιερού Ναού.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.