Το προφίλ των ομάδων και του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας

Το προφίλ των ομάδων και του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας

Οκτώβριος 10, 2019 - 11:09
0 σχόλια

Το νέο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου με τις 9 ομάδες που λαμβάνουν συμμετοχή να μπαίνουν στον εφετινό μαραθώνιο.

Οι 9 ομάδες του νέου πρωταθλήματος ανήκουν γεωγραφικά στους 4 από τους 5 Δήμους καθώς μόνο η Γορτυνία δεν έχει τον ποδοσφαιρικό της εκπρόσωπο στην κατηγορία και πιο συγκεκριμένα υπάρχουν η Κανδήλα, η Νεστάνη και ο ΑΟΝ Τρίπολης από τον Δήμο Τρίπολης, ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης από τον Δήμο Μεγαλόπολης, ο Νικηταράς, οι Βρασιές, ο Αχιλλέας και ο Ηρακλής από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και η ΑΕ Μαρίου από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας είχε δραματικό χαρακτήρα με 4 ομάδες να διεκδικούν επί ίσης όροις μέχρι και την τελευταία αγωνιστική τόσο τον τίτλο όσο και την άλλη θέση που δίνει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Τέτοιες ενδείξεις για να ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έχουμε και για την εφετινή χρονιά ενώ στα συν είναι και το γεγονός πως για πρώτη φορά θα δούμε και έναν νεοσύστατο ποδοσφαιρικό σωματείο όπου και θα κάνει την εμφάνιση του σε μια εποχή που έχει ανάγκη το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Πάμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά και να δούμε καλύτερα τις 9 ομάδες της Β' Αρκαδίας

Νεστάνη: Με μεταγραφές, με αρκετά νέα παιδιά και με πολύ δόση από το περσινό Κορύθιο η Νεστάνη αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σύνολα του νέου πρωταθλήματος όντας αυτό ένας από τους στόχους της.

Κανδήλα: Ίσως η πιο σταθερή δύναμη του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας των τελευταίων χρόνων. Η Κανδήλα είναι πάντα ένα δυνατό και σκληροτράχυλο σύνολο παρουσιάζοντας την εικόνα μιας πολύ καλής ομάδας που ξεχειλίζει από πάθος.

ΑΟ Νέων Τρίπολης: Ντεμπούτο για τον νεοσύστατο αυτό σωματείο στα Αρκαδικά γήπεδα. Ένα νέο και ιδιαίτερα φρέσκο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με έμφαση στις νέες ηλικίες και φιλοσοφία πάνω στην αναπαραγωγή ταλέντων. Ομάδα με ενδιαφέρον.

Πανιώνιος Μεγαλόπολης: Σταθερός στη φιλοσοφία του που έχει να κάνει με την επένδυση στα νέα παιδιά. Το μότο αυτής της ομάδας παραμένει ίδιο και έχει να κάνει με την έμπρακτη στήριξη στις μικρές ηλικίες όντας ένα σωματείο τροφοδότης ταλέντων στο χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Νικηταράς Δολιανών: Ομάδα με υψηλούς στόχους και πολλές φιλοδοξίες και με έναν προπονητή (Νίκος Αποτσολόπουλος) που ξέρει πως να φέρνει επιτυχίες κάνοντας δεύτερο πέρασμα του από το σωματείο. Δυνατό σύνολο με όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει.

Βρασιές: Από την αρχή της χρονιάς οι κιτρινόαυροι του Αγίου Ανδρέα έχουν δείξει τις διαθέσεις τους. Βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας έχοντας αφήσει εκτός δύο ομάδες από την πρώτη κατηγορία και μπαίνουν με φόρα στην Β' Αρκαδίας έχοντας έναν και ξεκάθαρο στόχο. Την επιστροφή τους στην Α' Αρκαδίας.

Αχιλλέας: Η ομάδα του Παραλίου Άστρους θέλει να είναι ανταγωνιστική, να βγάλει την εικόνα της καλής ομάδας και να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Αχιλλέας διαθέτει και εμπειρία αλλά και νιάτα και πάνω σε ποντάρει την νέα χρονιά.

Ηρακλής Βερβένων: Στην πρώτη προπονητική σεζόν του Δημήτρη Δημάκου ο Ηρακλής ξεκινάει με όνειρα την εφετινή σεζόν. Η ομάδα των Βερβένων έχει όλα τα στοιχεία να αποτελέσει τον παράγοντα "Χ" της νέας σεζόν ενώ διαθέτει στο ρόστερ και πολλά ταλαντούχα νέα παιδιά.

ΑΕ Μαρίου: Μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Β' Αρκαδίας είναι και πάλι εδώ. Στόχος για την εκπρόσωπο της Νότιας Κυνουρίας στο πρωτάθλημα να είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να χαρούν την διαδικασία των παιχνιδιών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.