Το προφίλ των αντιπάλων της Δόξας στα μπαράζ

Το προφίλ των αντιπάλων της Δόξας στα μπαράζ

Μάιος 04, 2016 - 10:45
1 σχόλια

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για την έναρξη των μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική κατηγορία με την πρωταθλήτρια Αρκαδίας Δόξα Μεγαλόπολης να προετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της κόντρα στους αντίστοιχους πρωταθλητές Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Η ιδιαιτερότητα των εφετινών μπαράζ είναι το εισιτήριο για την Γ' Εθνική παίρνουν οι δύο πρώτη σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές όπου μόνο ο πρώτος πανηγύριζε την άνοδο  γεγονός που δίνει περισσότερες ελπίδες στις ομάδες και ασφαλώς μεγαλύτερο κίνητρο σε όλους.

Οι αναμετρήσεις του μίνι αυτού πρωταθλήματος ξεκινούν στις 15 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 5 Ιουνίου με τις ομάδες να έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται τα παιχνίδια αυτά καθώς το ενδιαφέρον αλλά και ενδείξεις που έχουμε κάνουν λόγω για συναρπαστικές μάχες.

Για την Δόξα Μεγαλόπολης που θα είναι ο εκπρόσωπος της Αρκαδίας στα μπαράζ μετά την κατάκτηση του τίτλου γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της και φυσικά για τον τρόπο παιχνιδιού της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αντίπαλοι της Δόξας (Ένωση Λέρνας, Ολυμπιακός Γυθείου, Τσικλητήρας Πύλου) αποτελούν τρεις ομάδες από διαφορετικά πρωταθλήματα το καθένα με τις δικές του παραμέτρους και δυσκολίες και με όπλα που έχουν στην φαρέτρα τους έτοιμα για τις απαιτήσεις των αγώνων αυτών που έρχονται.

Πάμε λοιπόν να δούμε ξεχωριστά τις τρεις αντιπάλους της Δόξας Μεγαλόπολης και να τις γνωρίσουμε καλύτερα.

Ένωση Λέρνας

Η Ένωση Λέρνας είναι η πρωταθλήτρια Αργολίδας μετά από μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα όντας πολύ σταθερή στην μεγαλύτερη διάρκεια του και αποδεικνύοντας βέβαια την ποιότητα σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτει ως ομάδα.

Η Ένωση Λέρνας κατέκτησε τον τίτλο με 71 βαθμούς στο σύνολο (οχτώ περισσότερους από τον δεύτερο Ερμή Κιβερίου) έχοντας 21 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 30 αγώνες με 62 γκολ υπέρ και 22 κατά που την κατατάσσουν ως την δεύτερη καλύτερη επίθεση και άμυνα της Αργαλίδας.

Προπονητής της Ένωσης Λέρνας είναι ο Δημήτρης Αποστόλου ενώ οι Διαμάντης, Σαρρής και Ζότο να είναι τα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

Ολυμπιακός Γυθείου

Ο Ολυμπιακούς Γυθείου είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Λακωνίας μετά από μία δύσκολη διαδρομή δείχνοντας όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως διαθέτει την εμπειρία αλλά και το ταλέντο για να τα καταφέρει πράγμα το οποίο και έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο με 65 βαθμούς στο σύνολο (έξι περισσότερους από τον δεύτερο Μολαικό) έχοντας 21 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις  ήττα σε 24 αγώνες με 85 γκολ υπέρ και 13 κατά επιδόσεις που την κατέταξαν σε καλύτερη επίθεση και άμυνα στην Α' κατηγορία Λακωνίας.

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και στο ρόστερ της ομάδας βρίσκεται ο Περικλής Βλάχος  που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Παναρκαδικού στην Δ' Εθνική και ο Βασίλης Τζανετάκος που και αυτός έχει πέρασμα από την Αρκαδία με τον Παγγορτυνιακό επίσης στην Δ' Εθνική. Μαζί με τους Βλάχο και Τζανετάκο μεγάλα αστέρια της ομάδας είναι και οι Μπορελάκος, Σούκουλι και Κατσικάς.

Τσικλητήρας Πύλου

Ο Τσικλητήρας Πύλου είναι πρωταθλήτρια ομάδας Μεσσηνίας στο πιο δυνατό και ανταγωνιστικό ίσως πρωτάθλημα από τα υπόλοιπα τρία με την ομάδα από την Πύλο να εκμεταλλεύεται την εμπειρία , την ποιότητα της και το βάθος στο ρόστερ της για να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τσικλητήρας κατέκτησε τον τίτλο με 72 βαθμούς στο σύνολο (έξι περισσότερους από την δεύτερη Κυπαρισσία) έχοντας 23 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 30 αγώνες με 71 γκολ υπέρ και 30 κατά επιδόσεις που την κατέταξαν ως καλύτερη επίθεση και πέμπτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα της Α' Μεσσηνίας.

Προπονητής του Τσικλητήρα Πύλου είναι ο Νίκος Κακαλέτρης και μεγάλα αστέρια της ομάδας είναι οι  Τόνι Χοτζάι, Μιχάλης Τσάτσος, Δημήτρης Μικελάτος και Μάρκος Μουράτης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γιατι οταν γραφετε κατι δεν ειστε προσεκτικοι ... ενω αναλειεται το προφιλ τν ομαδων . Στην ενωση λερνας κλ τα ειπατε σχεδον ολα αλλα οι ποδοσφαιριστες αυτην ανηκουν στν ερμη κιβεριου κ οχι στν ενωση....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.