Προετοιμάζονται σημαντικές μελέτες για τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Προετοιμάζονται σημαντικές μελέτες για τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Οκτώβριος 19, 2019 - 17:22
0 σχόλια

Έργα για την παράκτια προστασία παραλιών, αλλά και άλλα ουσιαστικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν ώστε να προχωρήσει η ανάπλαση της παραλίας του Τυρού συζητήθηκαν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου σε συναντήσεις που είχε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος. Ο ίδιος αναφέρει:

Σχεδιασμός για το μέλλον!!!
Είχαμε σήμερα μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση με την εξαιρετική μελετητρια λιμενικών και θαλάσσιων έργων, κα Φράγκου Μαριλένα.
Αντικείμενο μας:
Α) Η μελετητικη προετοιμασία για την κατασκευή παράκτιων εργων προστασίας στην παραλία Λεωνιδίου και την παραλία Τυρου.
Β) Η νομιμοποίηση δημοτικών υποδομών εντός του αιγιαλού (κυρίως σε Πουλιθρα και Τυρο) που αποτελεί προϋπόθεση, για τα μελλοντικά μας σχέδια, για την ανάπλαση παραλίας Τυρου και την βελτίωση των λιμενικών υποδομών στα Πουλιθρα!!
Μάλιστα όσον αφορά το λιμάνι Πουλιθρων, προγραμματίζουμε την χρηματοδότηση των μελετών, (τοπογραφικη, βυθομετρικη, ακτομηχανικη, λιμενικά, περιβαλλοντικά κλπ) απο αντίστοιχη πρόσκληση στο πρόγραμμα Φιλόδημος!!!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.